Kişilik & Karakter Yaparken en çok sıkıldığınız şey nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor şu an canım sıkıldı sınav kağıdı okuyorum daha doğrusu keyfim yoktu en azından şunları okuyum dedim daha da kaçtı keyfim 😒 Yaparken en çok sıkıldığınız şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Anlamayan birilerine laf anlatmak, sürekli aynı problemi yaşamak sıkar beni..Neden, çok mu yanliş yapiyorlar? Dersi dinlemiyor demek haylazlar.. 0 0 Yorumla
BağcılarlıLazMimar Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ben sınav kağıdı okusam çok severdim. Ama test yapmazdım hiç 😂 gençlerin çocukların hayal dünyasını okumak çok zevkli olurdu 0 0 Yorumla
marjinalgirl2367 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Bazı kitapları okurken çok sıkılıyorum. Bazılarını da 4 günde bitiriyorum 1 0 Yorumla
eL_mACOo Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Proje düzeltmesi🤦♂️ 2 10 Yorumla Soran +1 yıl Sana nolmuş be tanıyamadım 😃 Yorumla eL_mACOo +1 yıl Nolmuş 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Değişmişsin 😀 Yorumla eL_mACOo +1 yıl Biraz kendime bakmaya basladim ve fotoda cekinir oldum 😅 aklima gora filiminin sahnesi geldi cem yilmaz diyor ya nolmuş sana fjdndndndjjd Yorumla Soran +1 yıl Hahaahah 😂 evet öyle oldu cidden Yorumla eL_mACOo +1 yıl Degisimim iyi mi kotu mu peki? 😅 Yorumla Aslan74556 +1 yıl Ben de ya mimarlık okuyorum çok sıkıntılı projelerde başa dönmek... Yorumla eL_mACOo +1 yıl @Aslan74556 aynen öyle bro birse detay yani daha çok vakit aliyor Yorumla Aslan74556 +1 yıl Yok kardeşim ya 3D çok vakit alıyor 3D konusunda zayıfım biraz :( Yorumla Soran +1 yıl İyi gibi tam çözemedim hahah Yorumla
Germanof1 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Ap-tal insanlara laf anlatırken çok sıkılıyorum (iş gereği) 0 0 Yorumla
esmerbiri46 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Neden sınavlar kötü mü 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok da sıkıcı iş neticede Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar komiksin sen Yorumla
Bambaskabiri97 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 89% +1 yıl Ben çok isterdim sınav okumayı:)) 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Vişne toplamak 0 0 Yorumla
Façaşahin Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 375 cevap paylaştı. Kirlileri bulaşık makinesine dizmek... 0 0 Yorumla
pathoss Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 443 cevap paylaştı. Uzulme bi dahakine daha cok calis gecersin 😅😅😅 0 0 Yorumla
Vffffg Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 757 cevap paylaştı. Bu hangi ders kaçıncı sınıf 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Öğretmenleri sevmiyorum cocuklara iyo nor ver lan 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl notttt Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,4b cevap paylaştı. Ne leş bir iştir bu 2 0 Yorumla
çılgınaura Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Temizlikkkkkkkk 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Yaşamak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Anlamayan birilerine laf anlatmak, sürekli aynı problemi yaşamak sıkar beni..
Neden, çok mu yanliş yapiyorlar? Dersi dinlemiyor demek haylazlar..
Ben sınav kağıdı okusam çok severdim. Ama test yapmazdım hiç 😂 gençlerin çocukların hayal dünyasını okumak çok zevkli olurdu
Bazı kitapları okurken çok sıkılıyorum. Bazılarını da 4 günde bitiriyorum
Proje düzeltmesi🤦♂️
Sana nolmuş be tanıyamadım 😃
Nolmuş 😅😅
Değişmişsin 😀
Biraz kendime bakmaya basladim ve fotoda cekinir oldum 😅 aklima gora filiminin sahnesi geldi cem yilmaz diyor ya nolmuş sana fjdndndndjjd
Hahaahah 😂 evet öyle oldu cidden
Degisimim iyi mi kotu mu peki? 😅
Ben de ya mimarlık okuyorum çok sıkıntılı projelerde başa dönmek...
@Aslan74556 aynen öyle bro birse detay yani daha çok vakit aliyor
Yok kardeşim ya 3D çok vakit alıyor 3D konusunda zayıfım biraz :(
İyi gibi tam çözemedim hahah
Ap-tal insanlara laf anlatırken çok sıkılıyorum (iş gereği)
Neden sınavlar kötü mü
Yok da sıkıcı iş neticede
Ne kadar komiksin sen
Ben çok isterdim sınav okumayı:))
Vişne toplamak
Birşeyi 10 kere anlatmak.
Kirlileri bulaşık makinesine dizmek...
Uzulme bi dahakine daha cok calis gecersin 😅😅😅
Bu hangi ders kaçıncı sınıf
Nefes alıp vermek
Yemek
Öğretmenleri sevmiyorum cocuklara iyo nor ver lan