Kişilik & Karakter Gülüşüne yenildiğin bir insan oldu mu? NeyyyyMıstaamNeyyyy Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Bazen bir gülüş İnsanın kalbinde kelebek açmaya yeter. İnsan gülmeyi unutmamalı gülen gözleri soldurmayın? Gülüşüne yenildiğin bir insan oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
RaamiiRaamii Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yenildiğim bir iki insan geldi ve geçti bu hayatımdan. Çok güzel gülüyorlardı sanırım bir tek kalıcı bu gülüşler olabilirdi 0 0 Yorumla
Mesmerize_Me Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Şimdilik yenilmedim, yenilmem de zor gibi görünüyor ama büyük konuşmuyorum. 1 0 Yorumla
darlinll Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Acın kadar gülümsemelisin gülmelisin ozaman yenersin 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Margot Robbie var o sayılır mı? 0 0 Yorumla
EldrithcArrow__ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Ben yenilmem. Yenilirsen kaybederim 0 0 Yorumla
BankerB Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Olmadı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yenildiğim bir iki insan geldi ve geçti bu hayatımdan. Çok güzel gülüyorlardı sanırım bir tek kalıcı bu gülüşler olabilirdi
Şimdilik yenilmedim, yenilmem de zor gibi görünüyor ama büyük konuşmuyorum.
Acın kadar gülümsemelisin gülmelisin ozaman yenersin
Margot Robbie var o sayılır mı?
İsmi lazım değil beni o zalim yıktı
Ben yenilmem. Yenilirsen kaybederim
Uykum var baska bir sey dusunemiyorum
Olmadı.
Oldu...
Oldu
Hayır
Olmadı
Bazen
Hayır