Bir insanı güldürdün mü ya da neşe kattın mı hiç? Yoksa hep üzülen, depresif kalan biri misin?

MaaşAlah diyelim de nazarımız değmesin
#gülesimvar
Bir insanı güldürdün mü ya da neşe kattın mı hiç? Yoksa hep üzülen, depresif kalan biri misin?

MaaşAlah diyelim de nazarımız değmesin
#gülesimvar
Çevremde pozitif enerji yayıyorum. İşyerinde biri nasılsın dese çok yoğun olsak bile gülümseyerek cevap veririm. Rol de değil bu, içimden öyle geliyor. Bazı insanlar da yüzünü somurtup ne kadar yoğun olduğunu falan anlatıyor. Bazen tabi ki olumsuz hislerini paylaşma isteği olabilir. Ama daha geniş bir zaman ayrılır bunun için, daha yakın bir arkadaşınla konuşursun, beni yakın görüyorsa da gelsin konuşalım. 🤣 Ama ayaküstü konuşmalarda böyle suratını somurtup insanların enerjisini olumsuz etkilemeye gerek yok. Beni çok etkileyemez zaten ama genel olarak karşı tarafın negatif duygularını beslemiş oluyor. Sonra işyerinde hep beraber şikayet ve çözümsüzlük kültürü oluşuyor..
Bu sorunun bana sorulmasi yanlış olur çünkü ben neşenin mutluluğun ta kendisiyim ben nerde neşe orada 😂 Bu sitede ' de bu şekilde tanındim ve sevildim , bu sitede deki lakaplarım da neşeli bayan , sitenin gülen yüzü, çılgın muhasebeci , pozitif kadın, sitenin neşesi 🤗 bu şekilde tanınmak ta çok hoşuma gidiyor açıkçası
Kesinkiklee katılıyorum buna shhsjdnf
Teşekkür ederim 🙏 güzellik 🌺
Benim güldürüşüm üzülmeyle geri döndü genelde
İstersem göz yaşlarına boğabilirim..
İstemiyorumdur.. 😒
Teşekkür ederim..
Ben de öyle..
Cevap
30Cevap
Evet çevremde ve ailemin gülme sebebiyim
Vardır öyle şeylerimiz kzjahzj
Hayır maalesef. ama olmak isterdim bir insanın benim yüzümden güldüğünü düşünmek beni mutlu ederdi. çünkü bazen elimizden bir şey gelmez bir insanı güldürmek gülümsetmek dışında. aynı şekilde beni de güldürebilen gülümseten biri olsun isterdim. bunu düşünmek bile aslında kalbe güzel gelen bir duygudur kesinlikle. sadece şaka yaptığım zaman arkadaşlarım gülmüştü ama sevgi anlamında güldüremedim kimseyi
Bunu okuyunca aklıma ilk gelen anı, sevgilimin arabasında sürüş öğrenirken koltuğu en öne çekiyordum ve sırt kısmını de dik olacak şekilde ayarliyordum. Sevgilim direksiyona geçtiği sırada iri yarı olduğu için sıkışıp kalmıştı 😂😂 o anı video çekerek ölümsüzleştirmiştim çok güzel gülmüş kerata ☺️
Evet genel olarak çevreme karşı fazlasıyla pozitif bir insanım. Özellikle insanlara yardımcı olmayı fazlasıyla sevdiğim için bunun getirisi olarak gülümseme yarattığıma inanıyorum.
Fazlasıyla. Bazen Türk Kızılayı gönüllüsü olduğum için görev icabı gittiğim köy okullarındaki masumcukların tebessümüne denk gelebilmek ya da Tevafuken denk geldiğim nice güzel yüreklerle sohbet edince oluşan tevssüm gibi. Tebessüm bulaşıcıdır misali 😊
🌹🌹🌹
Valla dengesizim ben. Önce ağlatma moduna getiririm tam havaya girip ağlicaksın mesela bi anda kahkahalara boğarım djdjd Yani onun dışında da var var çok şükür gülmesine sebep olduğum kişiler 🌸
Yani genel olarak güleç bir yapım var. Zaten mutluluk bulaşıcıdır. Ama bunun dışında staj yaptığımız dönemde lösemili çocukları biraz bile mutlu etmek için az uğraşmadım. Her dakikasına değerdi.
çok hoş kaldı mı böyle insanlar be
Tesekkürler🥰🥰 Var sayilarıda fazla, hastane duvarlarını çocukların sevdiği renge boyayan öğrenciler vardı. Tamamen gönüllü olarak...
Yaa ben orada, o dönemde kalmak istiyorum 😍 ne kadar güzel insanlar varmiş
Pozitif ve güler yüzlü bir insanım. Öyle olmadığım zamanlarda bile öyle olmaya çabalarım. Etrafımdaki insanlar mutlu olsun isterim. Elhamdülillah bu konuda mutluyum. Madden ve manen insanların mutluluklarına vesile oldum.
🤎🌱
Sevindirdiğim insanlarda oldu , beni sevindiren insanlarda oldu. Hangisinde daha mutlu oluyorum dersen sevdiğim kişilerin gülümsemesini görünce daha mutlu oluyorum.
Ben kendime kadar depresifim. Sana, size kadar değil. Yanımdaki insanı güldürürüm o konuda başarılıyım. ^^
En çok babamın gülme nedenlerinden biriyim onun haricinde bir çok arkadaşımıda güldürmüşlüğüm var
Daha ne olsun
Çok olmuşumdur pozitif biriyim. Aşırı mutlu olduğum zamanlarda daha çok ağlıyorum nedense ama ben sadece kimseyi ağlatmam. hep bir tebessüm birakmisimdir.
olmuşmudur. dudakta bir tebessüm, havada bir kahkaha...
çok güzel gülmüyor, çok yalandan gülüyor. gozlerinde ha aktı ha akacak yaşlar da cabası..
Coook, insanları güldürmeyi çok severim neşeli bir yanım da vardir.
Gülmek için mutlu olmak lazım mutlu olan insan etrafındakileri herkesi de mutlu eder...
Vallah ben kimseyi güldürmeye çalışmadim ama. insanlar bana gülüyor
Etrafıma pozitiflik vermeye gayret ederim hep. Fakat bizde insanız her zaman olamıyoruz böyle.
şu hayatta hep insanları mutlu ettim herdem güldürmeye çalıştım ama hep en
çok güldürdüğüm insandan kazık yedim gene de vaz geçmedim geçmeyeceğim insanları iyileştirip güldürmekten
() yazarken yanlışlıkla paylaştım ()
Çok güler, çokta güldürürüm.. Yanımda mutsuz olmak zor. 😀
Gülümsetmelerim çoktur. Gülümsemelerim çok olsaydı keşke 🤷♀️
Neşeli biri olduğum için o enerjiyi etrafama saçıyorum sebeplenenler de oluyordur 😀
öyle diyince aklıma bu geldi zhshdhbff
xjhjcj 😀 çocukluğumm
Bdnsjfn senin gifini yapmıilar desene
Peki sen birinin gülme sebebi oldun mu 😀
Olmuşumdur genelde ufak bir gülüşüm bile güldürüyor hzbdbdshbd değişik gülüyorum da biraz
Ufak gülüşün için sıraya girenler var 😀
Yok bee gülmek isteyene bir yağmur yeter 🌟
Çok şükür ziyadesiyle. Çok insana olduk. Onlar bize olmasa bile...
Hayat...
Her ikisiyim. Bazen insanları güldüren bazen ağlatan tarafım hayat gibi...
Kadınları guldurdugum çok oluyor
Zaten gülmeye dünden razılar
Çok kez oldum reel arkadaşlarım bunu bilir 😀 kardeşim kuzenim dahil
Atasım geldii
Evet büyükanne benimle yazışan kızlar genelde eğlenirler ben gülmeden güldürüyorum
İnşaallah güldürmüşümdür veya güldürmüşüzdür yoksa halimiz harap.
+1
Evet daha az önce birinin gülümseme sebebi oldum maşallah 😃
Hayatımda ki bir insan için sebep olmuşumdur..
Nankörlere olduk zamanında
Hayatım boyunca hep mutlu etmeye cabaladim ben palyaço hikayesindeki palyaço yum 🤡
Ben herzaman pozitif biriyimdir gulmeyi ve guldurmeyi severim
Gülmeyi güldürmeyi severim ve itinayla yaparım. Ben girince ortam şenlenir
Oldu mu Şükrü be ya gerçekten oldu
Çok birden fazla guldurmusumdur
Gülme sebebi oldum bence.
Evet, güldürmeyi çok severim.
Benimle yaşayan ağlamaz hshs
Güldürenler sonra üzüyor ne önemi var
Evet güldürdüm 😊✨
Oldum, olmaya da devam ediyorum.
Çok olmuştur çok kişiyi güldurmüşümdür
çok oldum, hep oluyorum
Oldum
Hı hım... Çoğu zaman yaptığım şey. 😄
Bazen güldürdük bazen ağlattık hayat işte.
Çok oldum. Olmaya da devam ediyorum. :)
Tabii ki herkes güldürür ben üzülürüm.
Neden üzülüyorsun yahu
Olmuşumdur ya
Oldum galiba evet 😂
Görüşünü okurken bile güldüm güldürdüünhttps://media. tenor. com/TwFP9rOUsq0AAAAM/high-five. gif
İnsanları sık sık güldürürüm.
Ooooo çok ! Buarada görsel çok hoş
Olmuşumdurr hiç gülmedik mi beraber? 😅
Hem de kaç kez 🤭
Evett olmaya da devam ediyorum 😀
Kimmiş
Merak kz
Keyifler nasıl
Evet, oldum. Defalarca.
Mutlaka
Olabilir 💐
Olmuşumdur