bütün saçmalıklar bu videoda gizli eğlenceli bir şekilde anlatmış izle ve gör
https://www.youtube.com/watch?v=FX8blRVY-GE
''Tarihte anlatılmış en baba palavra dindir. Düşünün biraz... Dinler ciddi ciddi insanları, gökyüzünde yaşayan, görünmez bir adamın var olduğuna ikna etmişler!
Her günün her saniyesi, yaptığınız herşeyi izleyen!
Ve bu görünmez adamın, özel bir listesi var; içeriği işlemenizi istemediği 10 günah olan. Ve bu günahlardan herhangi birini işleyenler için, ateş ve duman dolu özel bir mekanı var!
Etleriniz dağlanacağı, işkence çekeceğiniz, çığlık çığlığa kalıp ağlayacağınız, boğulacağınız, yanacağınız, dirilip dirilip aynı azabı sonsuza kadar yaşayacağınız bir yer!
Ama o sizi seviyor! Tanrı sizi seviyor. işte size büyük bir palavra! ilahi palavra !''
-George Carlin'in en ünlü gösterilerinden biri, You Are All Diseased'den (1999) bir bölüm10 dk
17 Yorumla
En İyi Cevaplar
gerçek halinden işine gelmeyen uygulamaları kendine göre çevrilmesi yapılmamış Yaratıcının koyduğu kurallar korunmuş dinde saçmalama yoktur. İnançlı biri için dinde saçmalama olmaz. Saçmalama dediğim gibi bir kısım menfaat çevrelerince bazı kuralların kendi menfaatlerince saptırılarak uygulanması ya da kendi yargılarının din kuralı diye araştırma yapmayan doğrusu gerçekten böyle midir diye sorgulama yapmayan armut piş piş ağzıma düş diyen topluma yutturulması ya da baskıyla kabul ettilmesi sonucu oluşan kurallarda olabilir. Yaratıcının dininde saçmalama olamaz. Sadece biz kulların işine gelmeyen şeyler olabilir. Saçmalık dediğimiz şeylerin gerçekten dini kurallar olup olmadığını öğrenip ona göre karar vermeliyiz.
(yazdıklarım Semavi dinleri kapsar)10 Yorumla
+1 yılİnsanlarda biseksüel lezbiyen gay gibi durumlar olabiliyo bunlar cok dogal ve dogustan olanlarda var fakat kuran da bu açıkça yasaklanmış çok saçma. Daha sonra sadece müslümanların cennete gidebileceği söyleniyo. Eğer öyle bir yer varsa eminim hristiyanların veya farklı inanç sahibi olan insanların arasinda da mutlaka cenneti hakedenler vardır ve ayrıca insanın ömrü bütün dinleri araştırıp tek tek detaylara bakıpta doğru yolu secmeye yetmez. O kadar dinin içinden hangi birine inanalım biz
516 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Ahahah orası ayrı bir dava zaten. Eleştiriyede gelemiyo bunlar sorgulayan birini gördüler mi hemen küfür
- +1 yıl
Haklısın cidden :-D
- +1 yıl
Eleroza boşver uğraşma onlar boğazımıza basa basa bize bu dine sokmaya çalışırlar anca. Herkesle tartışılmaz bu konular ömrünü yiyolar adamın tabi sözün bittiği yerde de bunların sövmeleri meşhurdur
+1 yılKadinlarin kapanmasi farz sozde , yok zina gunah ya ben vucudum, ben inancim kimse beni bundan oturu cennet cehennem'e inandiramaz hayata 1 kere geliyorum tabiki istedigimi yapicam. ayrica muslumanlar nerede kendileri gibi olmayan birini gorunce dislarlar , o* derler. ama hristiyanlar cok daha farkli. .
410 Yorumla- +1 yıl
Salaksın malsın bu düşünce ancak zekasızda olur bu dünaya bir kere geliyosun ama sonsuzlukta hep olacaksın beyinsiz
- +1 yıl
Sonsuzluk diye birsey yok kit beyinli ölüyosun ve beynin duruyo artik sen degilsin dunyada yoksun ruhun dolasir ve ona da inanmam yani artik hissetmiyorsun nasil bir oyuncak kendini hissetmiyorsa sende öylesin anlatabildimmi? cennet cehennem insanlarin kendilerini avutmalari icin soylenmis sacmalik , giden biri mi oldu da inanalim sacma bir kitabin yazdigina gore hareket ediosunuz
- +1 yıl
O saçma dediğin kitap benim kutsal kitabımdır hadi diyelmi dediğin oldu cennet cehennem yok hiç bir halt yok inanan bir şey kayıp etmez ama ya varsa ne halt iyiycen
- +1 yıl
Peki ya yoksa isledigin sevaplar bosuna? ayrica o kadar ikiyuzlusun ki demekki iyilikleri sirf cennet icin yapiosun ben iyilik yapiorum cunku icimden gelir ve iyi insan olduum icin yani
- +1 yıl
Cennet için değil Allah rızası için hem sevap işlemenin kötü bir yanı var namaz mı spor say oruç mu zayıflarsın vücut yaparsın zekat iilik
- +1 yıl
@meraklıinsanoğlu siz dünyada iyiklik yapmak için yaşamıyorsunuz kölelik yapmak ve cehenneme gitme korkusu yüzünden yapıyorsunuz bu dincilik hareketlerini. Ben herkeze yardım ederim herkezi severim saygı duyarım ama sırf dine inanmadığım için cehenneme gideceğim. Yanı iyi bir insan olmanın önemi yok. Hadi cevap ver buna
- +1 yıl
:D daha zor bir şey bulamadın mı biz Allahın kullarıyız sırf din için yapmıyoruz din iyilikler için bir aracı sin neden var bir düşün bakıyım :)
- +1 yıl
Diğerindede dediğin gibi kimin cennete gideceğini kimin cehenneme gideceğini Allah bilir isterse alır isterse almaz illaki almaz diye bir şey yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Henüz bir din bulamadım. Araştırıyorum ama en saçma din islam. Çok çelişkili ve asla bilimle uyuşmuyor. Cahil bir toplum müslümandır. Ateizm'e yakınım. Ben araştırarak ve bilgili 1-2 cümleyle bile cahil bir "müslümanı" cevapsız bırakabiliyorum. Müslümanlınktaki saçmalıklar şunlar;
1- 3 yaşındaki bir çocuğu sınava sokamazsın. Fakat 3 yaşındaki "günahsız (?)" masum bir çocuk taciz edilirse buna "imtihan" dersin.
2- Kurana göre bir kadının ayak sesi bile erkeği tahrik ettiğinden haramdır. Kadın erkekten üstün tutulur. Fakat insan doğurma gibi bir üstünlük kadındadır.
3- Kuranda hiç kardan bahsedilmemiştir. Çünkü bir insan tarafından yazılmıştır. Arap yarım adasında kar yağmaz.
4- İslama göre dünya düzdür ama bilime göre yuvarlaktır.
5- İslama göre uzay yoktur.
6- Bilim insanlarının %99'u ateisttir.40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDin, başlı başınca saçmalıktan ibarettir. İstisnasız binlerce din vardır ve hepsi saçmalıktır.
bir inanan çıkıp, benim dinim saçmalık değil diyebilir yorum olarak.
1000 din var diyelim,
Ben 1000ini saçma sayarken, inanan 999unu saçma sayıyor.
Diğerlerinin neden saçma olduğunu görebilse, kendi dinininde saçma olduğunu görür.
Sevgiler.72 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl... derken bir müslüman atıldı sahaya..
Hiçbir dindara cevap vermem ben bu mevzuuda.
Sen dilediğini yaz anam.
Şu adamı seviyorum ya :D https://i.hizliresim.com/2vGJyd.jpg
01 Yorumlaİslam dininde hiçbir sacmalık yk gayet mantıklı bir din. diğer dinlerde reenkarnasyon aşırı saçma gelio
28 Yorumla- +1 yıl
Dalga geçmeyelim. Özürlü galiba. Dinimiz diğer dinlerden çok daha iyidir. 100 bin din var en çok inanan dinler arasında, müslümanlık ve hıristiyanlık vardır. Hıristiyanlığın değiştirilmiş olduğu büyük kanıtlar arasındadır.
Mesela amerika kitasi kac yuz yil sonra kesfediliyor islam ciktan. Ne oldu yani allah amerikan yerlilerini yarattigini mi unuttu?
01 YorumlaŞeriat saçma geliyor açıkçası. ve bazı insanların dindarlıkla köleliği karıştırması. Ve diğer insanların hayatına karışması.
31 Yorumla
+1 yılher dinde en az bir saçma şey vardır. en azından insanlara bu yasadıgımız dönemde öyle gelir.
14 Yorumla- +1 yıl
insanlar yazıyor zaten. yaratıcı gönderiyor insanlar yazıyor. ama kelimeleri yanlıs seçiyor olabilirler
- +1 yıl
incil insanlar tarfından yazıldı ama. dediğim şu yani yaratıcı birden havadan kitap yağdırmıyor bir peyganmebr seçiyor ona iletiyor ya o kişi ya da baskaları kalıcı olması için yazıya geçiriyor.
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. öyle bir sıralama yapamam ama çok yalan yanlış şeylerin olduğu bariz ortada.
14 Yorumla- +1 yıl
Ben saçmalıklara inanmıyorum Müslümanlık ayrıdır söylenenler ayrıdır insanın aklı var beyni var fikri var zekası var bazı şeyleri birilerini bağlanarak körü körüne yaşamaması gerekir ortada bilinen çok yanlış var ben onlara inanmıyorum benim görüşümde de en az saçma şeyler islamda var. diğerleri külliyen batık durumda.
al sana en buyuk sacmalık sımdı banane bu ayetten gunumuzde ne ıse yarıcak peygambermı var şu an
https://i.hizliresim.com/zQdJGR.png05 Yorumlanasıl bir işsizlik sizinki? bir dine saçmalık demek inancı kendi zevkinden dolayı yere atıp bir de üzerine basmak. tam bir ahmaklık !!!11
23 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHristiyanlık taki baba oğul kutsal ruh üçlemesi çok sacma
210 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılElhamdilalla muslmanim en saçma şey insanların ezbere muslumanim demesi abi AC oku arastir cokmu zor
Cevap sahibi+1 yılYokki soyliyeyim bna gore hepsi mantikli
- +1 yıl
sana sadece 1 örnek vereyim. Bir kişi düşünelim, bu kişi tüm hayatını insanlara adamış, fakirlere yardım etmiş, düşkünleri kaldırmış yetimleri büyütmüş, yaptığı buluşlarla hayatı kolaylaştırmış, bir çok hayat kurtarmış, verdiği fikirler bir çok yollar açmış ve pek çok önemli insan yetiştirmiş, herkez tarafında sevilen, herkeze saygı gösteren ve saygı gören bir kişi, ama bu kişi dinlere, allaha muhammede, kurana inanmıyor, bu kişi islama göre cennete girebilirmi?
İslama göre bu kişinin cennete girmesi mümkün değil.
O zaman islamda insanlığa hizmet etmenin, iyi bir insan olmanın hiç bir önemi yok.
Cevap sahibi+1 yılEvt haklisin ama bu gücü bu kuvveti verene sen bir kez bile sukretmemisken o ne diye seni cennetine soksun.
Cevap sahibi+1 yılAilem istediği için müslüman degilim ki babm hemen hemen hergun içer dinle alakasi yoktur kendim arastirip seçtim İslami o şekilde müslüman oldum. baskalarinin dayattirilmasiyla değil yani
Cevap sahibi+1 yılO yuzdenmi ailem sevgili yapma konusunda içki icmem konusunda mini giyinmem konusunda israr ediyorlar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılcenneteki huriler saçmadır örneğin.
insan cennete girdiğinde dünyevi tüm özelliklerinden arınacaksa eğer oradaki huriler ne işe yarıyor.
ayrıca ömer hayyamın dediği gibi cennet kerhane mi?32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:D öyle evet
+1 yılKuranda 1 kadın bile önemli bir yer almadi. Hepsi
Erkek nedense...119 Yorumla- +1 yıl
Kuranda bir müslüman önce dünyada yaptigi seylerin cezasini cehennemde cekicek sonra sonsuz cennete kavuscak der.
Müslümanlar sonsuza dek cehhennemmis. - +1 yıl
Müsluman olmayanlar*
- +1 yıl
Sen le san diri diri gömülen kadını ordan çıkarıp cenneti ayaklarına seren dindir islam.
- +1 yıl
İslam yol göstericidir, kurandaki 4 kadın alın lafını çok iyi anlar insanlar
mohammed bin laden arap islam alimidir 54 çocuğu vardır kaç tane karısı var siz tahmin edin..
usame bin laden de 17. çocuğudur el kaidenin kurucusudur, terörist pislik adinin tekidir.
@meraklıinsanoğlu islam neler yaptırıyor neler... - +1 yıl
Kafanıza göre kadın alın demiyo savaş zamanında asker filan lazım o zaman 4 kadına izin veriyo veya soyunun devam etmesi için vs.
- +1 yıl
Sonuc olarak 4 kadın var
- +1 yıl
Mesela sonradan aldığı kadınlarla cinsellik yaşamadı diyorlar ama maria'nın eşi harpte ölmüştü muhammed onu aldı sonra ortaya maria'dan çocuk çıktı ne iş?
@meraklıinsanoğlu - +1 yıl
Cevap veremez buna verse verse anca maria'dan çocuğu yok der sıçar sıvazlar sonra :)))
- +1 yıl
Öncelikle cevap vermeme konusunu bir bitirelim bir süredir internete giremiyorum istediğin soruyu sora bilirsin peygamber efendimiz 25 yaşına kadar hiç evlenmemiş ve kendinden çok çok büyük biriyle evlenmiştir 25 yaşında böyle bir adamdan cinsellik beklemeyin ve peygamber efendimiz marina diye biriyle evlenmemiştir oturma organınızdan elemet uydurmayın son olarakta ben dinci değilim.
- +1 yıl
Maria diyorum ve sana link verdim
www.sorularlaislamiyet.com/.../...rir-misiniz.html - +1 yıl
yani sana şu an yuuuuuuuuh diyorum yuh hala yok diyor hala ya :D yemin ederim sen çook komiksin
- +1 yıl
Maria yı ilkokulda öğretirler hala bilmiyor hala direniyor 100 kanıt verebilirim :D yaz googleye hemen çıkar zaten
+1 yılAdem ve havvanın çocuklarının ensest ilişki yapması mesela
13 Yorumla- +1 yıl
Yani bir çift daha yaratmak o kadar da zor olmamalı yüce bir varlık için
Tevratta Bir yahudi eğer bir müslümanı öldürmez ise Cnennete gidemez miş Doğruysa eğer çok saçma
03 Yorumla- +1 yıl
Buda saçma değil mi? Bir kişi düşünelim, bu kişi tüm hayatını insanlara adamış, fakirlere yardım etmiş, düşkünleri kaldırmış yetimleri büyütmüş, yaptığı buluşlarla hayatı kolaylaştırmış, bir çok hayat kurtarmış, verdiği fikirler bir çok yollar açmış ve pek çok önemli insan yetiştirmiş, herkez tarafında sevilen, herkeze saygı gösteren ve saygı gören bir kişi, ama bu kişi dinlere, allaha muhammede, kurana inanmıyor, bu kişi islama göre cennete girebilirmi?
İslama göre bu kişinin cennete girmesi mümkün değil.
O zaman islamda insanlığa hizmet etmenin, iyi bir insan olmanın hiç bir önemi yok. - +1 yıl
Kardeş mesele biraz şöyle söyleyeyim öncelikle bu bir inanç Mantıklı gelmesi gereken bir şey değil. örneğin hz Ali eğer islam mantıktan ibaret olsaydı meshi ( mes yaparlar ya abdest için ) ayağımın üstüne değil atına yapardım diyor yani mantıken kirlenen yüzü altıdır değil mi
- +1 yıl
bir de acıma ağlama sevinme haksızlık ama olazki gibi düşünceler biraz abes bir tabir olacak ama hz. Allah bize bir nevi yüklemiştir bilgisayar gibi düşün. yani Edisona acıman gerekmez zaten onu da Allah yarattı ama kendisini bir ilah olarak tanımadıysa Hz. Muhammedi de Peygamber kabul etmediyse istersen Dünyadaki Tüm açları doyursun hatta Cihad etden müslümanlara Envanter bağışlada da nasip olmaz ise Cezalandırılır. Tekrar söylüyorum acımak üzülmek sadee dünyada var
+1 yılÇok eşlilik , dinden çıkan birinin boğazını kesmek ,
31 Yorumlaİnandığım dinde herşeyin bir bilimsel veya etik açıklaması var. Mükemmel bir din.
10 YorumlaSacma geliyorsa inanma. Bu kadar basit. Neden hep bir bok atma cabasi icerisindesiniz anlamiyorumm
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok müslümansıznda saçmalıklarını araştırmak sanamı düştü dostov
01 YorumlaSayılamayacak kadar çok..
33 Yorumla
+1 yılşeriat gibi seyler sacmalikdir bence..
33 Yorumla- +1 yıl
senin gibi götü rahata alıştığı için şeriatı kötülüyenler saçmadır bence
- +1 yıl
Ne alaka götu kalkmasiyla arkadasim, git bir seriatin ne oldugunu arastir.. o zaman görsursun ne kadar sacma sapan yasaklararla dolu bir sey oldugunu
- Aile & Toplum konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılBenim inancımda yok. Ben böyle düşünüyorum.
10 Yorumla Müslümanım ve dinimde hiç bir saçmalık yok.
37 Yorumla- +1 yıl
Başı açık, ayırın kelliyi vücudundan
- +1 yıl
Ateist arkadaş zakir naiki dinlesen herşeyi anlaya bilirsin.
+1 yıleşek eti yemenin yasak olması saçma.
04 Yorumla- +1 yıl
öhöm öhöm efendim
hz ali der ki: dinde mantık olsaydı mestin üstü değil altı mesh edilirdi.
mest dediğimiz şey kısaca deri çorap. abdestlisin ya, abdestin bozuldu, mesti çıkartmak zor olur diye sadece mestin üstünü mesh etsen (ıslak elini şöyle bir sürsen) ayaklarını yıkamış gibi olursun.
şimdi insan düşünüyo ulan mestin altı kirleniyo asıl, üstü değil ki! neden altını değil de üstünü meshediyoruz?
anlatabildim mi azizim? - +1 yıl
öööööö çok komik hadi ateist olalım
islamofobinin dibine vur
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hangi din?
14 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat