burçlar tamamen insanın olayı nasıl yorumlayacağıyla alakalı kimse bir yıldızın gerçekte ne ifade ettiğini bilebilir mi? Biz insanlar sadece bir şeye inanmak isteriz çünkü beynimizi nasıl kullanacağımızı bilmediğimiz için çoğu şeyi farklı bir biçimde anlayabiliriz.
Dogrudur fakat bazi sahsiyetler sorularda. Aaa acaba yengec erkegi makarna seviyormudur. Aaa acaba balik burcu kizi cok tersmidir gibi insanlara basma kalip olan burclara gore davranilmasini idrak edemiyorum. bu arada hedefim sen degilsin hedifim baska bu deminki yazdiklarimi soran kesim hedefim :)
işte tabiki buda gercek disi oldugunun kaniti hicbir tutar yani yok. mesela ben hic burcunu bilmeyen bir insana desem sen baliksin balik ozelliklerini yakistirir kendine yani inanmak istedigine inanir ve dogrudurda aslinda insanda her turlu karakter vardir fakat bazilari daha baskindir.
Bakabilirsiniz herkezin yazdigi su yok o burcun kizi nasil yok o burcun erkegi neyden hoslanir e ablacim bunlar dogruysa ozmn dunyada 12 cesit robot var yani
Ben tamamen kizmiyorum benim kizdigim taraf bunu farkli yere cekip insanlarin duygularini, davranislarini ve kisiliklerini tam bir kalip seklinde gorup ona gore itham edip ona gore davranmalari. Insan bu kadar basit bir varlik mi?
Ama ben bu soruyu acaip bir sekilde ciddiye alip fal ve medyumlaga inanan sahsiyetler icin yazdim ve hayretle inanamayarak hergun onlari goruyorum ve bu moda oldu.
En İyi Cevaplar