Gereksiz ve zehirli içeriklere sabretmekle geçti hayatımın bir bölümü. Fazlası olan değil de, fazla olan insan olur sanırım konuya misal olarak. Bazıları bulundukları ortama fazla gelirler, değerleri anlaşılmaz. Fazlası olan ya kötü anlamda kendi karakterine ait fazlalıklarla en büyük sınavdan geçer, kendisini yenilemelidir ve mutlaka arınmalıdır, veya muhatabına büyük zenginlikler katacak kadar oldukça mühim fazlalıkları vardır... Fazlalıklarımızı haketmeyenlere denk gelmeyecek denli lüks kaderler yaşayamıyoruz. Mutlaka hayatımızdan çekip gitsin istediğimiz kişiler vardır... Hayatta bizden uzak olsun da, her ne olursa olsun dediklerimiz vardır. Sanırım bunlar başta gelirler, fazlalıklara...🦄🍀🍏⭐❤️
elbette olur. bir yararı yoktur, varlığı yokluğu belli değildir, ancak işi düşünce ara sorar. bunlar hep insan fazlası. hayatımda fazlalık insan yok. ayıkladım hepsini dostlarım sevgilim ailem yeterli
Benim hep söylediğim bir söz vardır. Çevrendeki insanların sayısı değil ağırlığı, karakteri, kalitesi önemlidir.
20 tane 5 kuruşluk 1 lira yapar. 1 tane 200 liralık banknot 4000 tane 5 kuruşa bedeldir. Cebinde bir tane 200 liralık olması 4000 tane 5 kuruşluk taşımaktan iyidir
İnsanlar da böyledir. Kalitesiz, karaktersiz, boş insanları hayatında tutmamak, uzaklaştırmak gerek.
Hayır fazlalık kimse yok hayatımda. Fazlalık olan insanlar zaten anlar kendini çeker geri. Birinin hayatında fazlalık olduğumu hissettiğimde sessiz sedasız gidiyorum. Benim hayatımda kimseye hissettirmedim onu.
Hayatımda pek çok insan var, kimisi beni sırtımdan vuran, kimisi yüzüme gülüp kuyumu kazan, kimisi gerçekten dostum olan insanlar.😒 Kimin ne olduğunu bilmiyorum, ayıtla pirincin taşını 😅
Bana göre insanın hayatında fazlalık insan olmaz, fazla insan olur. Onlardan da yakın insan seçersin istemsizce. Geriye kalanlar sadece insan kalır. Onlardan da milyarlarca var dünyada zaten
Olur tabiki. Hayatına sürekli karışan, sürekli senin iyiligini istiyormuş gibi yapan fakat arkandan iş çeviren, her fırsatta seni üzmeye çalışan her insan fazlalıktır.