1’le 10 arasında puanlayacak olsanız, dış görünüşün ilişkideki önemine kaç puan verirsiniz? Seçtiğiniz puanın sebebini de iliştirin görüşünüze, merak ettim
Cumartesi gününüz sıkıcı geçmesin :D mis gibi soruyla karşınızdayım 😌💅Zekayı, dış görünüşten daha çok önemsediğin bir yaş var. O saatten sonra kimsenin kılık kıyafeti şayet aptalın tekiyse dikkatimi çekmiyor. Emin olduğum bir şey var. İçi çürük olanlar dışını parlatmaya daha çok özen gösteriyor... ✌️
Güncellemeler
+1 yıl
SS için teşekkürler ☺️✌️
1’le 10 arasında puanlayacak olsanız, dış görünüşün ilişkideki önemine kaç puan verirsiniz?
Zeka ve karakter. Ilk önce bunlar önemli dış görünüşte ise eli yüzü düzgün diye tabir ettiğimiz kişi olmalı. Benim için tabiki herkesin bir hoşlandığı dış görünüş çekici bulduğu fizik vs vardır. Ama aşk öyle bir şey değil. Nedensiz veriliyor kalp birden bire o kişiye. O yüzden ben dış görünüş önemi olarak 4 diyorum. Geri kalan 6 ise karakter ve zekaya gidiyor bende.
Önceden 5 verirdim artık 0 veriyorum o kadar çok şeye tanık oldum ki dış görünüşün beş para etmediğini anladım. Mesela kör bir adamla evlenip iki çocuk yapıp birlikte kırtasiye islettiklerini gördüm, evlenirken Sibel Can gibi güzellik te olan kuzenime sülale deki kadınların bu adama nasıl baktın sen ya adamın suratı delik deşik birde aşırı çirkin insanın yüzüne bakasi gelmiyor dediklerini duyduktan sonra kuzenimin kemik kanserine yakalandığını öğrendik ve adam şu an onu lavabo ihtiyacını giderebilmesi için, kucağında taşıyarak götürüyor hergün. Yani velhasıl kelam güzelliğin on para etmez insanlardaki aşk olmasa
Dışını beğenmediğimiz birisinin içini de çok merak etmiyoruz aslında çoğu zaman ama dış görünüş bir yere kadar. sonrasında zeka ve uyum ön plana çıkıyor. O yüzden ilk görüşte 8 sonrasında 1
açıkcası şu anda.. dış görünüşten ziyade zekası huyu suyu daha önemli gibi geliyor yine de bakınca mutlu olacağım birisi istiyorum ve nasıl birisine bakınca mutlu olurum sanırım ona bakınca anlayacağım :)
5 puan zeka 5puanda dış görünüm. Yarıyarıya. cuk diye üstüne oturacak takım elbise gibi, biri birinden geri kalamayacak herşeyiyle tamamlayacak kendini😉🏹
Hani derler ya, "hiç kimse dışını beğenmediği birisinin içini merak etmez" diye,, ilişki de ki dış görünüşün önemi bence 8ile 9. Özellikle de yeni başlangıçlar için.. İlerleyip bağların güçlenmesiyle belki geri plana atilabilir dış görünüş..
Birisinden etkilenmek için dış görünüş mutlaka önemlidir o yüzden ben on üzerinden 7 veririm... İlk etkileşim için bu kadar önemli olmasına rağmen zamanla karakterin ve kişiliklerin önemi daha ön plana gelmeye başlar. Bu maalesef ne kadar istesek de değişmez. Dış görünüş her zaman büyük bir etkendir ve etken olmaya devam edecektir...
Dış görünüş önemli ama pekcde çok büyük etken değil. mesela espiri yeteneği yüksek olan bir tip en güzel kızı götürebilir. ya da kaslı bir tip yakisiklidan daha iyi olabilir. Karakteri çok iyidir götürür yani her türlü her erkeğin gideri vardır ama doğru zamanı ve mekanı bulmak önemlidir
Kafan onunla uyuşuyorsa, aynı şeylere gülüp aynı şeylere üzülüyorsanız, birlikte parkta oturmak veya uzun yürüyüşler yapmaktan keyif alıyorsanız, varlığı huzur veriyorsa, onun yanında olduğun gibi davranabiliyorsan, sekste uyumluysanız, dış görünüşün önemi 5-6 puandan fazla olmaz.
Ilk etki etmesinde cok onemli o yuzden 8-9 diyorum. Kimse begenmedigi biriyle yola cikmiyor herkesin bi kriteri var malum. Ama sonradan onemini yitiriyor olabilir, zekasi, hayata bakisi daha icsel dunyasi on plana cikiyor.
İlk izlenim için görüntü, daha sonrası için kişisel karakteristik özellikler ön planda oluyor. Ama sempati duymadığımız kişiye olumlu duygular beslemekte zorlanıyoruz, bunada bilinç altı dış görünüşe bağlı karar veriyor daha en başta. Yani ilişkide fiziksel özellikliğin önemi, sayıyla ifadesi başta 10, sonra 1.
Sevmek, sevilmek, aşk, sevgi pek bana göre değil. İnsanları dış görünüşüne göre seçmiyorum. Zekilik veya akılda değil mesele. Karakter çok önemli, karakteri düzgün olduktan sonra her türlü onu koruyup kollarım. Yeter ki beni yormasın, beni anlamaya çalışarak yorulmasın.
Herkes önce dışa bakar.. şahsen iyi birisi değilse barabara palvinle bile işim olmaz.. bu dünyada her şey geçicidir.. daimi olan şey ise vicdan ahlak ve şereftir..
İlk etap için 8 ama ilerleyen zamanlarda zekası, tavrı ve duruşu daha önemli hale gelir o etkinin devam edebilmesi için. O an için de görünümün önemi 4,5 olur
Bazen kalbi güzel olsun deriz , ama dış görünüşünü beyenmedigimiz insanı hayatimiza almayız , tanıma fırsatı bile vermiyoruz ki 🤷kalbi güzel olsaydı keşke 🤤
Kim iç güzelliği falan derse hikaye anlatmış olur. İnsanı isteyen nefsidir, nefiste önce dışa bakar. İnsanın içini nereden bilecek insanlar. Tabiki bomba gibi 10.