Soru aslında detayda gizli. İnsanoğlunun kötü özelliklerinden biridir sevdiğinin kıymetini onu kaybettikten sonra anlamak. Çok nadir insan bunun aksini gerçekleştirebilir.
Peki sen hangisisin?
Sevdiği değer verdiği insanı yanındayken mi yoksa kaybettikten sonra kıymetini bilenlerden misin?
Sevdiğiniz insanların kıymetini ne zaman anlarsınız?
Elden gidince anlaşılır sevdiklerimizin kıymeti. Bu söz asla ve asla ıskalamaz. Tevafuk bu gün güzeller güzeli annemin ölüm yıldönümü. O hayatta iken onu hakkınca sevememişim ya. Yanar yüreğim ona yanar.🌺
Cahillik/ ergenlik dönemini sağ salim atlattıktan sonra , idrak seviyesi de iyiyse , insan bunu anlıyor. Elbette bunun öncesi , mutlaka kaybedilmiş , kalpler kırılmıştır. Ki bu tecrübe olur.
Maalesef. Ama ben biliyorum diyenin bile bilmediğinden eminim. Yaşarken anne babasıyla dargın olup da hiç görüşmeyenlerin, öldüğü gün dizini dövmesi boşuna değildir.
Hic gittikden sonra kiymetini bildigim olmadi. Hep hayatimdayken deger verdim Insanlara hemde gereginden fazla. Öyle ki hic gitmiyecegim zannettiler. Ama ben gittikden sonra kiymetim hep anlasilmistir.