Kişiler bunu yapıyor. Yani iyi niyet sömürücülüğü.Benim onlara verdiğim kalbi, vakti, iyi niyeti , ve sabrı yok ediyorlar. Kötüye kullanıyorlar. Üzerime üzerime gelip, hiç bitmez zannediyorlar. Genel manada da azaldı bu iyi niyetim, hep kötü tecrübe edine edine. Ama kişisel olarak iyi niyetimi tamamen üzerlerinden çektiklerim de var tabiki. Keşke olmasaydı eski iyi niyetli ve pamuk kalpli ben olsaydım. Ama elimde değil. Onlar yaptılar bunu. Kimse doğduğunda merhamet eksikliği yaşanıyor. her şey zamanla bizim tahammül sınırlarımızı eritmeye başlıyor.
Çok oldu biteli. Çabuk tükettiler. Eski benle, şimdiki benin arasında dağlar kadar fark var. Bu iyi niyetim, herkesi kendim gibi zannetme huyum yüzünden hayal kırıklığına çok uğradım. O yüzden o iyi niyetimin son kullanma tarihi geçti artık.
Doğruya doğru benim öyle iyi niyetim zaten pek olmadı. Ben hayata çoğu insandan daha önce mecburi olarak atıldım. Ticaret zaten kurtlar sofrası ki çevremde öyleydi. O yüzden pek iyi niyetli yaklaşan birisi olmadım. Kişileri tanıdıktan sonra iyi niyetli ya da ters davranacağımı belirliyorum. Onun dışında herkese nötrüm ve hiçbir beklenti içine girmeden herkesten her şeyi beklerim. O yüzden son tarihim falan hiçbir zaman olmadı.
Buradan birisine çok kötüye giden ilişkisi için yardım etmiştim kişisel gelişimcilik gibi. Sayemde ilişkisi düzelince bir veda etmeden beni engelledi.
Bir beklentim yoktu zaten yardım ettim diye benimle arkadaş olmasını beklemedim ama insan en azından her şey için teşekkür ederim der öyle giderdi. Bundan sonra birisine yardım etmeyi düşünmüyorum. Ancak sevdiğim bir arkadaşım vs olur o başka
İyi niyetinden faydalanmaktan başka hiç bir amaçları yok ve dur tahmin edeyim bunu yapan bir kızdır. Erkek olsa çünkü böyle aptalca engellemez. Yine aptal, geri**zekalı, ne istediğini bilmeyen, duvara bile anlatsan duvarın bile iyi niyetini anlayacağı ama kendisinin anlamayacağı ve kıymet bilme özürlüsü olan bir kıza çatmışsın. Şaşırmadım. Erkekler yapmaz bunu.
kötü niyetli mi olacağım bundan sonra? ben bu önermeyi esefle kınıyorum.. iyi niyetli olmak yanlış bir şeymiş gibi lanse eden bir önerme. insan neyse odur.. ve ne yani.. saçma sapan insanlar için harcadığım iyi niyeti , şimdi hak edenden mi esirgeyeceğim? cıxxx.. neysem oyum..
Maalesef benim iyi niyetimin son kullanma tarihi yok. Anladım artık bunu çünkü ne zaman ' artık böyle davranmayacağım' desem de bir bakıyorum kelimeler dilimden dökülüvermiş. Sanırım ruhum iyi. Tabi ince bir nokta var iyi niyetli olacağım derken saf görünmemek te gerekiyor. Asıl önemli olan her şeyi dozunda yapmak.
Benim iyi niyetim hamd olsun bal gibidir kolay kolay bozulmaz son kullanım tarihi yok
Ve insan affettiği kadar mutlu olur Allah nasıl bizleri ömrümüz boyunca her defasında affediyorsa bizim de birbirimizi ömrümüzün sonuna kadar hep affetmemiz anlayışla karşılamamız lazım
Ne olursa olsun iyi niyetli olmak güzel bir şey. İnsanın kendisi ile kavgası bu bence. Karşılık bekleyerek yapılan iyilikler çıkarcılıktır bana göre. Hayat bu iyi şeyler de oluyor kötü şeyler de. Bak ben sana iyilik yaptım sende bana yap diye beklemek olmamalı. Asıl insanlık bu kötü durumlar karşısında halen iyi olarak durabilmektir.
Aşk haricinde iyi niyetimin son kullanma tarihi ölene kadar sürecek. Aşkta iyi niyetimin son kullanma tarihi 2 yıl önce doldu. Kötü niyetim tavan yaptı. Dalgın yürüme ve arabayla aşırı hız yapmaları kötü niyet olarak kabul ediyorum. Yakında bana neler olacak belli değil. :( :'(
2016 yılıydı son kullanma tarihi ve bitti ne insanlara güvenim ne sevgim kaldı köpeğim çapkın ve edim pasha ile güzel bir hayatım var ben herkesin he. olayina elim kanda olsa giderken millet benim başım belalardayken bile yüzüme bakmadi
İyi niyetim, kız kesime karşı genel olarak bitti. Bana en ufak bir aptallıkla bile gelmeyin artık. Canınızı yakarım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
ooooooooooooooooooooooooo çoktaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan bitti gitti zerresi bile kalmadı hatta yaani.. o eski halimden eser yok şimdi çünkü değiştim aklım başıma geldi.. 😁😁