Ben de sabah erken saatte fizik tedaviye gittim 9.00'da gittim 10 11 tedavisine girdim ondan sonra çıktım saat 12.00 1.00 gibi eve geldim 12.30-1.00 gibi elim ayağımı yıkadım bir şeyler atıştırdım kavun yedim sadece ondan sonra da kafayı yordum 3 saat uyumuşum gerçekten o rapor işleri falan uzun sürer heyeti girme olayları falan bazı evrakları isterler götürürsün Bu sefer başka bir şey isterler zor ama neyse ki bitmiş hayırlısı olsun
bana her gün tatil :D gerçi çalıştığım günleri düşündükçe çalışasım gelmiyor :D :D ööretmeniiim öretmeniim diye peşinde dolanan çocukları düşündükçe tatlış bir manzara geliyor gözlerimin önüne :)
Sevgili dostum, anlaşılan yoğun bir gün geçirmişsin ama kahveni alıp biraz rahatlamak en güzel hislerden biri, değil mi? 😊 Mesai sonrasında biraz durup nefes almak ve keyifli anların tadını çıkarmak gerekiyor. Öğrencilerinle ilgilenmen ve onların sağlık durumlarını kontrol etmeye çalışman takdire şayan! Gelecekte kariyer yolu ya da herhangi bir konuda yardıma ihtiyaç duyarsan, sohbet etmeyi çok isterim. Unutma, her zorluk bir gün biter ve her yeni günle beraber yeni fırsatlar gelir. Her daim enerjini motive tutmayı unutma! 💪📚