İnsanları şaşırtan biri değilim. Neysem oyum doğalım ve benim ne yapıp yapmayacağımı arkadaşlarım esim dostum az çok biliyor. Deli olduğum asabi olduğum bilinen bir gerçek ve haliyle neler yapabileceğimi bilen ona göre gardını da almış olur. Bana dokunmayan bin yaşasın mevzusu zira çevremde yılan barındırmıyorum
Şaşırtıcı olduğumu düşünmüyorum çünkü bütün kartlarımı açık oynayan biriyim. Beni tanıyanlar ne yapıp ne yapmayacağımı çok iyi bilirler. Öyle taktik filan bilmem, hiç bir zaman sağ gösterip sol vurmam. Kimsenin benimle ilgili akıllarında şahibe oluşturucu bir davranışım olduğunu düşünmüyorum. Benimle ilgili ‘şaşırttın bizi’ diye bir cümle hiç bir zaman kurulmadığı için bu konuda emin bir şekilde net olarak böyledir diye gönül rahatlığıyla söylüyorum. Aynı şeyi ben de karşımdaki insanlardan beklerim, gizemli taktiksel yaklaşımcı insanlardan hiç haz etmem.
İstediğim zaman evet.. Bazen olumlu anlamda şaşırtıyorum, bazen de olumsuz.. Bunu tamamen karşımdaki insanlar ve olaylar belirliyor.. Ne yapacağımı genelde kestiremezler çünkü her konuda her düşüncemi ve duygumu paylaşmam herkesle.. Beni ciddi anlamda tanıyan insanlar bilirler ne yapıp ne yapmayacağımı.. Keyifli geceler..
Alışılmışın dışında ve doğal davranırım , klasik, tek tip samimiyetsizler hep öcü görmüş gibi bakarlar bana, tabii ben de ruh hastası olduğum iyice dikerim gözleri , seviyorum teması :D
evet aynen dedigin gibiyim normal de sessiz sakin biri gibi ezik gibi gorunuyorum amma biri benimle ugrasinca bi sert yonumu gosteririm sagdan yumruk yedimi soke olurlar baskalarida tabi bunu gorunce. ters kose yaomayi severim genelde yeni is yerine girdiyimde yeni insanalrla tanisdigimda yaparim boyle haraket benim lehime doner olaylar sonra
İnsanım bende hata yapabiliyorum. Ancak bu hataların kötü niyetle olmadığını anlamalarını isterdim. Yaptığım birkaç hatadan dolayı şaşırtığım kişiler oldu tabi.