Bazen "artık insanlarla alakali yanılmam, şaşırmam" diyorum ki hemen ardindan hic beklemediğim birinin hic tahmin edemeyecegim bir yönüyle karşılaşıyorum..

Bazen "artık insanlarla alakali yanılmam, şaşırmam" diyorum ki hemen ardindan hic beklemediğim birinin hic tahmin edemeyecegim bir yönüyle karşılaşıyorum..
Evet bu sene 2021de çünkü hiç ummazdım ne güzel diyordum kurtuldum çocukdan derken bunlar başıma bu sene 2023 bitmek üzereyken benim doğduğum ay dedem rahmetli oluyor ve kuzenim yine deniyor 15 yıl sonra çünkü takmış o duruma kafayı yatacak benle 😠 arkadaşı da 8 yıl sonra deniyor benimle yatar kafası zaten kuzene çok şaşırdım herşeyi hala hatırlamasına unutmamasına çok şaşırdım korkmadım baya hareketler yaptı falan acaba kız mı? yok yatacak arkadaşlar onlar 😠😠😠😠 daha tedbirli olmak şart eskisi gibi yine kurtuldum Allah'a şükürler olsun
Hayırlısı saol
Şaşırtmıyorlar hayır
Teşekkür ederim✨
Cevap
4Cevap
Hayır insanlar beni uzun yıllardır şaşırtmıyor hiç.. çünkü az çok hepsi aynı olduğu için zaten şaşırmıyorum.. birbirlerinin kopyası gibi.
Şaşırtıyorlar ya sağolsunlar.
Hemen her insanın içinde asla ulaşılmayacak ve keşfedilmeyecek benlik yerleri olduğu için şaşırtabiliyorlar
Hem de bile bile oluyor bazen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?