Merhaba Herkese! 🌸

İyi veya kötü, insanların duyunca şaşıracakları bir özelliğin var mı?
Merhaba Herkese! 🌸

İyi veya kötü, insanların duyunca şaşıracakları bir özelliğin var mı?
Soğuk gibi görünsem de aslında oldukça duygusal biriyim. Çoğu kişi ilk etapta bunu fark etmez, çünkü dışarıya güçlü ve mesafeli bir imaj yansıtıyorum. Ama beni gerçekten tanıyanlar, içimde ne kadar yoğun duygular taşıdığımı ve sevdiklerime ne kadar değer verdiğimi görür. Bu çelişki de insanları genelde şaşırtıyor.
İlk başta kendimi aşırı hanım hanımcık, sessiz sakin tanıtırım ama bir noktada açılırım o sıra aşırı şaşırıyorlar samimi olduğumu söylüyorlar genelde böyle beklemediklerini daha entel durduğumu falan söylüyorlar.
Taklit yeteneğimi gördükleri zaman çok şaşırıyorlar. İş yerinde hemen hemen çalıştığımız herkese taklit edebiliyorum. Özellikle İstanbul'da çalışırken kadın arkadaşlar çok taklit yaptırırlardı bana kendilerinin. Hepsini gülmekten karınları ağrıyordu. Yalvarırlar da bana taklit yap diye.
Vay be
Cevap
14Cevap
Şaşkınlık yaratıcak bir özelliğim yok...
Güvenmediğim hiç kimse bana dair özellikleri öğrenemez, ketum ve kamufle görünürüm.
İki elimle de yazabiliyorum. İki kitabı yan yana koyup okuyorum, ikisini de anlıyorum. Hisleri kuvvetli birisiyim ve analiz gücüm yüksek.
İki kitabı nasıl okuyorsun?
Dededen kalma bir genetik. İki kitabı yan yana koyarak okuyabiliyorum. Veya ben bir derse kitaptan çalışırken karşımdaki diğer kitabı bana okursa ikisini de aynı anda anlayabilir ve soruları cevaplayabiliyorum. Anlatabilmişimdir umarım.
Maşallah bu arada çok iyi özellik cidden, süper güç gibi
Biraz değişik sadəcə.🫴🏻
Sabah ezanlarında kitlenirim mesela. Haraket edemem hanı kalkıyım su içeyim ya da namaz gelır aklıma ımkansız.
Evet var ben animeyim diyorum nasıl yani oha diyorlar
Yani şu an gütümden uydurucam whshsh galiba şey olabilirdi en kötü şeye bile pozitif yaklaşmak
Var mesela kiyafet alışverişi yapmayı sevmiyorum. Kıyafetlerim de çok uzun süre temiz ve dayanikli kalabiliyor
Yara bandına alerjim var 😅
Harbi mi😂
Dilimi üst üste yapıştırabiliyorum
Her gün hamburger menü yiyorum
17 saat ortalama uyuyorum
Genelde yeteneklerim ve sesim
Kulaklarımı oynatabiliyorum
Kelimeleri tersten hızlıca çevirip konuşuyorum
Cocukk sahibi olmak istemiyor olmama sasiriyorlar
Inadimdir , inattan kafamı bile keserim
Komple kendime sasiriyorlar
Kulağımı katlayıp içine sokuyorum.