Canımı yakan ya da keyfimi kaçıran olaylardan öncesinde pek uzak kalkamıyordum, çünkü aynı çalışma ortamlarını paylaştığım insanlardan oluşuyor ya da kendileri “akraba” sıfatında hayatımın orta yerinde oluyorlardı. Görmezden gelmeye çalışarak binevi geçiştirmeye çalışsam da bu pek mümkün olmuyordu, çünkü içimde büyük bir hüzün oluşturuyordu sevmediğim insanlarla aynı ortamları paylaşıyor olmak. Sonrasında karar aldım ve artık üzülmek istemedim başkaları yüzünden... iş yaşantımı değiştirdim ve ailem de dahil herkesten kendimi soyutladım. Bu uzaklık benim için çok iyi geldi, artık birileri ne canımı yakabiliyor ne de keyfimi kaçırabiliyor.
Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı.
Uzak kalmayı bırak, bazen tam ortasında buluyorum kendimi. O kadar da dikkat ediyorum. Ama o can yanacaksa engel olamıyor insan. Bir şekilde çekiyorsun kendine. Aşk için canın yanmasada arkadaşım dediğim kişi için can yanıyor. Bazen ne kadar uzak kalmak istese de insan kalmıyor maalesef.
Son zamanlarda hiç yaşamadığım şeyleri yaşayıp tecrübe ettim. Olaylardan mesafe olarak uzak olsamda içimde yaşadığım kaos dehşet verici. Uzak kalamıyorum. her şey beynimde tekrar edip duruyor. Duygularım ameliyat ile alınsa inan ki aldırırım.
Uzak kalamıyorum bunu kendi kendime yapıyorum. Beynimi bu sıkıntıyla öyle bir zorluyor ki bunu hissediyorum. Aslında sakince düşünsem hiçbir şey kalmayacak. Ama bunun da üstesinden geleceğim eminim.
Sorunlara yokmuş muamelesi yapıyorum. Halının altına süpürüyorum. Daha çok büyüyor. Halının altı bayağı çıkma kat gibi doluyor ve bir gün ayağıma takılıveriyorlar. Ve sonunda patlayıp ağlıyorum. Sonra deli deli gülüyorum. Bir ağlayıp bir gülüp kendime psikolojik oscillationlar yaşatıp bir süre sonra stabilize bir hale geliyorum. Bir süre daha öyle gidiyor. Sonra yine aynı süreci baştan yaşıyorum. Çünkü yüzleşmeye cesaretim ve enerjim yok.
Selam, Kaçmak nafile. Yaşaması gerekeni yaşamalı insan. Zira yağmurdan kaçarken doluya tutulmak da var. Hayatta her şey birer tecrübedir. Eğer bunun farkında olarak acıyı da sevinci de kucaklayabilirsek gerçek anlamda olgunluğa erişmiş oluruz.