Merhaba.. Öfkeliyken inanılmaz spor yapıyorum 😃 Özellikle kulaklıklarımı takıp kilometrelerce koşabilirim.. Sanırım bu beni rahatlatıyor, sakinleştiriyor.. Bunun dışında temizlik konusunda da iyiyim sinirliyken 🤣 sinirliyken lavaboyu çamaşır suyu ile ovarken bir yandan da saydırmayan bizden değildir ahsh Keyifli akşamlar..
Kum torbalarına süper vururum. Çok iyi buz keserim. Sessizliğim korkutucu olabilir. Sakinliğim de. En iyi hissettiren bir kaç şarkımı yüksek sesle bir kaç kez dinlerim. Uyumak ve ağlamak bana göre değil. Öfkeliysem uykum kaçar. Gözyaşım kaybolur. Kulaklarımı ateş basar. Rap müzik dinlemek de beni havaya sokar. Yürüyüş muazzam şifalı. Yalnızlık. Daha çok analiz etmek ve düşünmek de öfkemi telafi edebilir. Bir de öfkeliysem yumruklarımı sıkıyorum. Sakinliğim devam ederken öfkelendiğimin anlaşıldığı tek mevkinin yumruklarım olması da ilginç. Ağaçları, rüzgarı, denizi izlemek de öfke sürecinde en iyi yaptıklarımdan. Öfkelenesim geldi bak şimdi...🤩🤩🤩🤩🤩
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Fırsata çevirmek en doğrusu. Sinirlendiğim zamanlar bazen anlamsız bir sabır geliyor. Sıkıyorum kendimi ağzıma gelen her lafı söyleyip kırıp dökmemek için. Daha sonra sakinleşince sessiz sedasız o gemileri yakıyorum
Temizlik🤣🤣🤣 öfkeliysem heryeri tertemiz yaparım. Bazende mutfağa girerim çeşit çeşit kurabiyeler yapar güzel kavanozlarimi doldururum sonra sinirliyken bir güzelde onları yerim
Öfkeli oldugum zmn gözüm dönuyor ben ben olmuyorum artik ve karsimdaki insani cok kiriyorum. Keske dilimi tutabilsem kenara gecebilsem törpülemeye calisiyorum bu huyumu. Bi tek erkek arkadasima karsima kuzu gibiyim geri kalan herkese panter, aslan, kaplan falan oluyorum. 🤦🏻♀️
Hahaha açıklamaya güldüm :D geçenlerde kıskançlık ve sinir krizine girdim, çamaşır suyundan bayılacaktım 🤦♀️ Sinirliyken kontrol edemiyorum kendimi, fevri kararlar, kendi kendine söylenmeler, küfürler 😃
Öfke anında bağırır çağırırım. Sesim normalden 5 kat gür çıkar. Baktım olmuyor yürüyüşe çıkarım, normalde üşendiğim uzun yolu nasıl gidip geldiğimi bile fark etmem. Tempolu güzel bir spor olur. Ya da evde her yeri temizler döker düzenli yeri bile tekrar düzenlerim.
Ben öfkelendiğim zaman, sinirlendiğim zaman gözüm kimseyi görmez, etrafımda kim varsa ister istemez kalbini kırarım. Bu da benim nefret ettiğim bir davranış, herkesin kalbini kırıyorum sonra pişman oluyorum ama iş işten geçiyor.
Sessiz kalmayı. Öfke anında sessiz kalmayı içimi bastırmaya çalışıyorum. Kavga sevmiyorum birine zarar vermek zarar görmek istemem. Hele ki başka insanlar yüzünden asla izin veremem.
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Yatağın içine giriyorum hemen Çünkü ne konuştuğumu bilmiyorum kimseyi üzmek istemiyorum kimseyle kavga etmek istemiyorum sadece giriyorum yorganın altına bekliyorum sinirim geçene kadar
Öfkelenince başka birine dönüşüyorum. Daha cesur, gözü kara, hırslı, kendinden emin ve kararlı biri oluyorum. Bu halimi seviyorum aslında. Çünkü genelde mantıklı olanı yapayım derken daha çekimser bir tavır tanınan biriyim