Selam Gençlik 🦄🍀🍏⭐❤️ Şekilleri, renkleri, tercihleri ile en çıplak, en karanlık ruh durumunuzu olduğu gibi açık eden o ilgi çekici karakter testlerini çok ta güven duymadığınız insanlara cevaplandırır mısınız, o insanın size dair en gizemli bilgilere ulaşması sizi tedirgin eder mi?
Güvenmediğiniz insanlara karakterinizin en karanlık noktalarını açık eden testleri cevaplar mısınız?
Böyle insanlar tanıyorum. Bende istiyorum ki muhatap olmayayım fakat mümkün olmuyor en azından şimdilik sabretmem gereken önemli bir imtihan benim için onlar. Böyle açık arayan çok insan var. Ve tek amacı bunları kullanmak. Yani söylemek açık etmek bir yana dursun mecbur kalmadıkça muhatap olmuyorum. Öyle de olması gerekiyor. Güven duymuyorsan duymuyosundur. Kendini kabul et ve elle tutulur belki hiçbir açığı yok fakat uzak dur. İnsanlar insan gibi gelmiyorlar artık. Ben sağlığım açısından uzak duruyorum. Sesini duymayı sevmediğim insanları duyunca kulaklık takıyorum. Ve hiç kimse bana o kulaklığın içine neler gömdüğümün hesabını soramaz.