Hangi duyguyu yaşamak senin için ölümden daha beter?
Sevdiğim değer verdiğim birinin bana ihanet etmesi bana hissedebileceğim en kötü hissi yaşatmış olur. Sonsuza dek ondan vazgeçmiş olmak, ölümden beter fakat olması gerekendir...
Ölümden beter olan bir sürü duygu sayabiliriz bunların başında ihanete uğrama aldatılma duygusu var ki insanı yıkıma uğratan dünyasını alt üst eden bir duygudur. Bir diğeri sevgimize karşılık bulamadığımız duygudur bu da bizi üzer hayal kırıklığına uğratır toparlanmak zaman alır. Çaresizlik de ölümden beterdir özellikle sevdiğimiz insanlar için bir şey yapamamak elimiz kolumuz bağlı kalmak en berbat şey olsa gerek. Son olarak yapmadığımız şeyler için yaşadığımız pişmanlık duygusu, yapıp pişman olmaktan daha çok yıpratır bizi.
*Sürekli olarak yüksek agriya maruz kalmak bence en kötüsü. *Bir de dar bir alana sıkışıp hiç bir uzvunu hareket ettiremeden ölümü beklemek. *İnsan böyle durumlarda ölüp kurtulmayı umud ederler. Ama can çıkması öyle kolay olmaz. Tabi hayatta farklı psikolojik acılar da vardır. Sevdiklerini madden ve manen kaybetmek te elbette acı verir.
Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
Benim için ölümden beter olan sevdiklerimi kaybetmektir.Onlar olmadan hayat imkansız olur benim için. Nefes alamaz olurum. Yatalak olarak kalmak benim için ölümden daha beter bir durum. Sadece oksijen solumak ve birilerinin de hayatını karartmış oluyorsun. Bu his beni mahfederdi.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
İhanettir. Ne telafisi olur, ne affetmesi mümkün olur. Duyduğun güven yerle bir olur ve bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Yaşanılan hayal kırıklığını unutmak, olayı atlatmak ayları bulur. Ne tekrardan güvenebilirsin, ne de eski sen olursun.
Günaydın 🎈 O sarı bir tene son kez sarılmanın, sonsuzluğa yolcu etmenin ne demek olduğunu çok iyi bilenlerdenim. O yüzden kimse aşk acısı çekiyorum demesin :/
Evet ihanete uğradım ama Kin ve Nefret oluştu bende. Kendimi uçurumun kenarında bulmaktansa, Yoluma devam ettim. İnsan bu duyguyu hazmedemese de Allah seni ondan tiksindiriyor tabiri caiz ise. O yüzden ne üzülmek ne duymak ne de ölmek insanın aklına gelmiyor. Uzun hikaye ama insanlar yolunu kendi isteyerek seçiyor. Her zaman hep bir çıkış yolu olsa da o istemedi. Seni bu duygulara itmene o neden oluyor, sürüklüyor.
hiç bir duygu ölüm den beter olamaz . çünkü ölüm sonsuzluğun başlangıcıdır ya azab dasın ya cennet bahçesinde . nere gideceğin gösterilecek ölürken , şimdi yeryüzünde hangi duygu ölüm den beter olabilir .
Yakacak bir sigara geçen @emre00 yak bi sigara dedi yaktım ama komik içemedim oda beğenmedi sigara içmemi ziyan oldu digara🤣🤣 Bu şarkıda miss beaa aga😏💙
Ben bazen buz gibi oluyorum karşımdakine ne derse desin susuyorum sonra karşımdak küfret ama bir şey söyle demeye başlar işte o ona ölümden beter oluyor
Ölümle erken yaşta tanışmış biri olaral söyleyebilirim ki sevdiğin birini bir daha göremeyecek, konuşamayacak hatta ona sarılamayacak olduğunu bilmekten daha kötü bir acı yok.
Ölüm en güzel şey bence umarım bir an önce uğrar bana
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Uğruna gözünü kırpmadan öleceğin insanın öldüğünü görmek, onu toprağa vermek, üzerine kendi ellerinle toprak atmaktır. (bir tanıdığım trafik kazasında kaybettiği oğlunun arkasından aynen bu cümleyi söylemişti, " ölmekten beter ne var derler ya işte bu") daha hafifleri ise ; 1-kötü ızdıraba dönmüş sonlandırılamayan bir evlilik 2-ayrılamadığın mobing uygulayan bir iş yeri. 3-daha da kötüsü ikisi birden.###