Kişilik & Karakter Sizce ben bitmiş miyim? Ölüm ölüm dediğiniz nedir KS? miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Zehirlenme geçiriyorum araba kullanırken üç kere kaza yapma riski geçirdim arabayı sağa çektim meditasyon yapiyorum eskiden Doktor mu vardı beeayoutube.com/shorts/FWk--yAthDM?feature=share Güncellemeler+1 yıl https://voca.ro/17Eav184YxCG Güncellemeler+1 yıl Yine kötü oldum gençler yav zehirlendik herhalde Sizce ben bitmiş miyim? Ölüm ölüm dediğiniz nedir KS? Cevapla Nedir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
fevkalaede Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Of cahil cahil konuşma ya git Mideni yıkat sinirlendirme beni 0 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Ooo korktum Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Baktım sen bitmemişsin. Esmerin eksik kalmış. 0 3 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Esmerim beni üzüyor bea Yorumla Saddov +1 yıl Esmerin biçim biçim mi? Yorumla miroveteene_ +1 yıl Hemde ne biçim👌🏻 Yorumla
benmeloww Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. sen harbi harbi kötüsün 0 3 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Düşüşteyiz babuş Yorumla benmeloww +1 yıl şu an iyisin sanırsam afiyet olsunnkee Yorumla miroveteene_ +1 yıl Hala kötü yav ruh yorgun br Yorumla
Zemherii27 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 518 cevap paylaştı. Ölmek üzeresin son demlerin 0 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Valla mı Yorumla
benmadamolmam Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sen bu ara pek iyi değilsin ama hayırlısı :d 0 2 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Valla kötü kötü Yorumla benmadamolmam +1 yıl Dobarlan bırakma kendini Yorumla
YoğurtluÇikolata Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Ölmüşsün ağlayanın yok be 0 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl El Fatiha Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok geçmiş olsun balım 0 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Eyvallah gizli Yorumla
Mavitüylükelebek Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Ne anlatıyon gı 0 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl boş ver Yorumla
Valeinsiva Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 313 cevap paylaştı. Sen bitmişsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Doktor git kodumun cahili 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doktora Yorumla miroveteene_ +1 yıl Tamam knkm Yorumla
satürn22 Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. haklısın 0 0 Yorumla
Squidgamesz Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Dikkatli ol 1 3 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Senin için sırf Yorumla miroveteene_ +1 yıl Kardeş Yorumla Squidgamesz +1 yıl :) Yorumla
MirensesHanımm Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Ortamın ele hojj 0 1 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Öyle kardeş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Of cahil cahil konuşma ya git Mideni yıkat sinirlendirme beni
Ooo korktum
Baktım sen bitmemişsin. Esmerin eksik kalmış.
Esmerim beni üzüyor bea
Esmerin biçim biçim mi?
Hemde ne biçim👌🏻
sen harbi harbi kötüsün
Düşüşteyiz babuş
şu an iyisin sanırsam
afiyet olsunnkee
Hala kötü yav ruh yorgun br
Ölmek üzeresin son demlerin
Valla mı
Sen bu ara pek iyi değilsin ama hayırlısı :d
Valla kötü kötü