Ben istesem de mesafeli olamıyorum insanlara karşı. Kimine göre bu artı, kimine göre eksi. Yapım gereği sıcakkanlı günün yaklaşık 20 saati neşeliyim 😅 geri kalanını uyuyorum zaten haha. Bana göre samimi insanlar Maskelerden arınıp iç güzelliğini gösterebilen insanlardır. İsteseler bile yapmacık olamazlar.
peki ya Siz? Samimi misiniz yoksa mesafeli mi? 🦋
İnsanlarla mesafeli misiniz veya oldukça samimi mi?
İlk etapta mesafeliyimdir, bu karşı tarafı tanıdıktan ve samimi olduktan sonra değişir. Uzaktan bakan önce soğuk zanneder ama aslında değilimdir. Zaman geçtikçe samimiyetim de artar tanıdığım insanlara karşı. Bu Araf sürecini nasıl geçirdiğimizle alakalı. Karşı taraf çok yılışık ya da fazla laubali ise mesafemi korumaya devam ederim ve zamanla soğurum. Ben de ilk etapta karşı tarafın fazla samimi olmasını sevmiyorum çünkü. Akışında olan her muhabbete, her olan şeye hayranım. Çünkü kendiliğinden bir bakıyorum hayatımın merkezindedir ve doğal bir oluşum ile olmuştur.
Kişiye göre şekilleniyor bu durum bende. yeni tanıştığım ya da gıcık olduğumu biriyle mesafeliyimdir.. sıcak samimi insanlara da samimi sıcak biriyimdir. Bu siteden öğrenmeyen kalmadı galiba 😅😂
Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
Al benden de o kadar. Ne yapsam da insan ilişkilerinde seviye taban halde. Mesafenin m sini alsam yetecek. Yapmacık olamıyoruz diye hep biliyorum. Ama bu denli samimiyet te bize zarar
Evet, bi yerden sonra zarar 🙄 ama her insan aynı değil ki.. bizi farklı yapanda bu. Sonuçta baştan mesafeli olduğun sonradan samimiyet kurduğun insanla, baştan samimiler kurduğun insanın verebileceği zarar aynı
Genel olarak samimi biriyimdir ama bu birazda karşımdaki kişiye göre değişkenlik gösterebilir samimiyetini hissettiğim birine oldukça samimi ve doğalımdır. Özellikle de tanıdığım kişilere karşı, tanımadığım birine samimi yaklaşsam da mesafem vardır...
Genelde insanlara samimi biriyim her konuda her hareketlerde falan
Ama karşi tarafta samimi olanlari bulamiyorum yani mesela turkçem fazla olmadiği icin sohbet'ı kesiyor, bazilari yuz vermiyor, bazilari de hiç konuşmayan kendi tercavuz hissediyorlar
Bir soru için dunya yıkılıyor
Bende herkesle sohbet etmek isterdım, aklı fikri paylaşmak isterdim, turkçemi guçlenmek için.
Ha turkiyede de tahtil alsamda... fazla sosyal değiller !
Samimiyim mecburen de oyleyim kisilik olarakta oyle hem o ne oyle buz yutmus korkulukmuyuz biz bizimde etimiz kemigimizin icinde bi ruh var tamam biraz deli ama olsundu duydun mu muzigi 😂
Bana iyi gelen insanlara daha ilk dakika da samimi olabiliyorum ama disardan bakildigi zmn mesafeli soguk gudubet burnu havada biri oldugumu dusunuyorlar genelde.
Mesafeli olarak başlanmalı samimi olmak bazen insanın başına iç açabiliyor. Aşırı iyi niyet, içten yaklaşım ister istemez insanı saf hale dönüştürebiliyor. Samimi olmak, içten olmak güzeldir. Ama hak edene olmalı.
Çabuk çabuk samimi olmam, oldumuda çok sıkı olur, su sızmaz aramızdan.. Genelde şöyle derler çok mesafelisin hiç böyle durmuyorsun tanıdıkça sevdim derler.. 🤞💅✌️
Bayağı mesafeliyim doğrusu. Tek söz bile etmem tanımadığım insanla. Soğukkanlıydım hep arkadaşım ya bir taneydi ya da hiç yoktu. Ama benimle uğraşanlar da çoktu lisede. Şimdi düşünüyorum da "Çekemediler beni" bu yani