Hep bu klavye yüzünden. Kusura bakmayın :/ Kategori Karakter şeysi yapmıştım ama.
Kimseyle buluşamıyorum, çok utanıyorum?
Hep bu klavye yüzünden. Kusura bakmayın :/ Kategori Karakter şeysi yapmıştım ama.
Sende öz güven eksikliği var. Her zaman kendini karşındaki kişiden üstün olduğunu düşünerek hareket et. Kendine güvenin gelir. Kimsenin ne düşündüğünü umursama.. Zaten karşında kim olursa olsun sana bir yorum yapıyor ve sende bu yorumu kafaya takıyorsan o zaman o kişinin senden bir kademe üstün olduğunu kabul etmiş sayılırsın. Gerek yok. Rahat ol içinden geldiği gibi davran. Bende senin gibiydim. Şimdi ise herkes sende çok fena özgüven var der. Ve inan çok mutluyum. Kimseye eyvallahım yok. Giden bir sevgiliye bile neden diye sormam güle güle dahi demem...
AMA kelimesi bir cümlede kullanıldıgında önce yazılanları negatif kılar. şu an da da onu yaptın bu bile kendine güvenin olmadığını gösterir.
hımmm bir repliğe konu oldugunu bılmıyordum... eğitimde konusu olmuştu...
Bunlar hep sayko. anime izlemeyi bırak dışarı çık ^^
Bu soruyu unutmuştum tamamen ^^ sen hergün değişiyosun :D
Bakış açını sevsinler ^^
Sevin l*n bu kızı :D
Azıcık psikopattır ama olsun
sana yuki lazım ^^
yukiyi bulana kadar akiselere katlanıcan mecbur ^^
sağlık olsun ne diyelim ^^
Ben eskiden rahattim simdi cok kasiliyorum neden bilmem. gorustukten sonra aranmama ihtimalimde var ki bu başıma geldi cok utanc verici. artik kimseyle bulusmak icimden gelmiyor
Çok tatlısın sen biliyormusun :) Utanmak güzeldir :) Boşver utan gitsin ya oldugun gibi görün ama herzaman cesaretli ol canım.
Cevap
56Cevap
Bir şey yapmana gerek yok kendin olman yeterli. Eğer burada farklı orada farklı isen ikitane sen varsın demektir bir tanesini seç ki karakterin hangisi bilelim. Bu seçenekte sana bağlı senin tercihin. Karşında ki insan öcü değil merak etme en kötü ihtimal onunla bir daha konuşmazsın bilmem kaç milyarlık dünyada bir kişi eksilmiş bir kişi artmış ne önemi var rahat ol
Hayatta doğru yolu bulmak için yanlışlarada denk geliriz doğrularada önemli olan kendimizin mutlu olduğu yolu bilmek o yüzden denemekten korkma bir şey kaybetmezsin bu dünyada kimse kalmasa bile sen kendine yetmelisin kimseye muhtaç kalma hiç bir insan kendisinden daha önemli değildir olmamalıdır. Seninle konuşmak isteyen sevmek isteyen sen olduğun için sevsinler. O yüzden kimseden çekinme.
Şimdi bir çok şeyler denenebilir yani aile içi diyaloglarında da sıkıntı yaşıyormusun mesela ailenle oturup çok konuşan biri değil ise ailenle bol bol konuşmayı dene saçmalamaktan korkma her insan saçmalıyor bunu tek yapan sen değilsin kendine güven rezil olurum diye düşünme rezil neden olacaksın ki? senin rezil olduğunu düşünen insanlar varsa etrafında zaten onlarla muhabbeti kes etrafına olumsuz bir durumda aa canım bir şeyin var mı aman ya boşver diyecek kişiler bulun ahahaha mala bak ne oldu diyen insanlarla zaten konuşma o yüzden etrafına doğru insanları getir yanlışları çıkar ve korkma hiç bir şeyden ve unutma kimse hatasız değildir bu dünyada.
Telefondayken elbette rahat olursun çünkü senin duygularını yazdığın konuştuğun kadar bilebilir ama yüz yüzeyken telefonda göremediği mimiklerin vücut hareketlerin olacak. Bir şey söylediğinde durup düşünme için o kadar fırsatın olmayacak. İçten içe bunları bilmek seni heyecanlandırıyor. Zaman içinde alışarak üstesinden gelebilirsin ^^
erkekte bu sorun olsa büyük problem de sen bu konu da hiç üzülme sevgilinin daha çok hoşuna gittiğine eminim bu halinin aynı benim sevgilim gibisin :) susar konuşmaz bakamaz kendi bembeyaz anımda domates :)
istediğini hep yerde arama yukarı bak. Mutlaka biri uçakta el sallar. Bu espri idi
Gerçeğe dönersek. Öz güven için karar al. De ey insan oğlu senin de iki elin var benimde iki dilim var. Herkese gönülden selam var de
gençliğin verdiği duygular söz konusu ee birazda karşı cinse güvenmeme olsa gerek olgun ol diyemiyecem ama eğer gerçekten seviyorsan yakınlaş cinsel anlamda korkularını yen kimse bakire iken cocuk doğurmuyor
O zaman neden daha uygun cümlelerle anlatmadın bunu? Bildiğin seviyorsan yakınlaş, cinsel anlamda korkularını yen dedin. İyi o zaman, her hoşlandığımla cinsellik yaşarsam ohooo. Tabii ki evlendiğim adam ilk ve son olacak kafasında yaşıyorum bu sana uymayabilir. Sırf kendin yanlış cümleleri kullanıp, bana anlatmak istediğini yanlış yansıttın diye bir de ''Kadınlara iyilik yaramıyor.'' deme kör olursun ^_^
Ünideki kız arkadaşımda zorla konuşturulan cinstendi.. Sanki halkına seslenen bir vekil gibi hissediyordum kendimi.. Aradan 4 sene geçti dil papuç gibi olmuş.. O eski utangaçlığı kalmamış rahat rahat konuşabiliryor..
Buluştuğun kişinin de önemi var.
O rahatlatabilir seni sakin olmaya çalış..
Zamanla düzelirsin hepimiz bir zamanlar böyleydik...
Karşındaki kişinin de senin gibi bir insan olduğunu düşün. Senin gibi etten kemikten bir varlık o işte. Rahat ol yani.
Tabiki senle alakalı bu durum. Kendini rahat bırak. Doğal birşey bu yani.
En son 3 sene önce biriyle buluşmuştum o zaman hep aksilik olmuştu buluşmada. Ondan sonra bir kere normal kız arkadaşımla buluştum geçen 2 ay önce reyiz. Hep öz güven bunlar
biraz utangaçlık bence gayet güzel, utandığında çok tatlı olan kızlar gördüm ama fazla da abartma
belli bir kişiye karşı mı yoksa herkese karşı mı aynı
bütün korkular için en etkili çözüm üstüne gitmektir bence
buluşmaya gitmeden bir tek bira iç hiç bişeyin kalmaz
sosyal fobi tedavi gerektirir.
evet alkol tedavi etmiyor. ozaman ciddi önerilerde bulunayım. Bu durum tamamen özgüven eksikliğiyle ilgili, özgüveninizi kuvvetlendirecek sosyal faaliyetlere yönelebilirsiniz. En iyi ve etkililerinden birisi spor yapmaktır. Hem zihninizi hem bedeninizi besleyecek ve özgüven kazandıracaktır. Sağlıcakla kalın.
Ne zaman hayatta kaybetme korkun olmayacak işte o zaman herşey daha güzel olacak...
Özgür olmanın yolu herşeyi kaybetmek değil , kendini bulmak.. Bulmak içinde hayatında geri dönüşü olmayan ufak ama kritik noktaları geçmen gerekiyor. Acılar insanları olgunlaştırır derler ya hani fazlasıyla doğru. Açıkçası biraz acı çekip gerçek dünyayı görebildiğin zaman sen kim olduğunu anlayacaksın.
Ne kadar güzel bisey ya bence bu kadar takma benim bulusacagim biri ayni senin yaptigin tepkileri gosterse daha cok severim onu :)
Hayır ben konusurum kendimi daha iyi tanitirim o nun o hareketini asmasina yardimci olurum yani yaninda olurum onun zaten zaman gectikce utammasi ve suskunlugu gecer tabiki burada erkeğinde anlayisli olmasi lazim
Hem bu onune gelen erkekle konusmuyor demek daha guzel bisey yani sıkma kendini :)
Kendimi gördüm bu yazıda :) bende böyleyim yazışırken hiçbirşey yok buluşunca kendimi bile zor ifade ediyorum :/ utanıyorum
Gerçekten sevebileceğin kişiyi bekliyorsun dur onun yanında relax olabilirsin sıcaklık atmosfer filan bunlar gerekli
Yüksekten uçmanın bir önemi yok, yorulup ayağımın dibine düşeceksin. https://www.youtube.com/watch?v=JJuauxHYGLs Karanlık gizliyor göz yaşlarımı..
İçine kapanıksın. Bordo klavyelısın. Sanalda kaplan reelde pısırık :)
Uuuu ! Çok kaplanımsı gördüm seni. Dişi kaplan o zaman mesai saatinden sonra buluşalımda. Reelde görelim seni :D
Birincisi benim sorum yok ikincisi yaptıgın yorumu okudum. Sıkıntı nerede? Aceba sen kendını mı ifade edemiyorsn. Bana reelde buluşsaydık sana kaplanlıgı gosterırdım dedın mı demedın mı?
Sadece ilk bulusmada mı boylesın pekı yoksa bır kaç bulusmada bu hep boyle devam eder mı :)
O zaman bu konyu dert etmene gerek yok :)
bende de öyle oluyordu ama birkaç kaç seferden sonra alıştım işin sırrı kendin olmakta
Sıkıntı yapmana gerek yok ilk 4-5 buluşmanda öyle olabilir sonra alışırsın sende kasma ;)
Tecrübeyle sabit :D
o durumdan biraz konuştuktan sonra kurtulman lazım alışman lazım :)
aynı sorun bnde var ikimizde utangacız bu sorunu utangac biriyle cozebiliriz diye düsünüyrm ::D mesaj atablrsnnn
Gayet normal. Herkes çekinebilir, karşındaki insana alıştıkça yanında rahat hissedersin ve zamanla azalır bu. Pratik yapabiliriz :P
Sevdiğin çocuğa karşı nasıl davranıyosun dilini yutuyosundur heralde
Cocuk farketmistir tabiki ve bence erkegin hosuna gider
once kendıne guveneceksın sonra ınsanlarla ıletısım kurmaya calıs..
sıkılmana ya da utanmana sebep olan durumlar ney. nelerden çekiniyorsun.
aynı ben ama o kişiyle bir kaç sohpet ettik sonra açılırsın
Alışmak lazım alışkanlığından böyle olursa ötekine alışırsan normal olur :D
malmısın sen aslında erkek cekınır fadımemısın sen sumukluu..
Bir gün biri çıkacakkk karsına doğru insan o zaman yeneceksin bu durumu
Haya güzel şeydir daha kaybetmemişken değerini bil derim ben.
bir işte çalışarak atlatabilirsin bu durumu.
Yüzsüz mü olucaksin kiz sen 😀😀
Uatnmak ayip değil biz utangac kizlara daha cok bağlaniriz. Öyle birden yuz goz olma zaten. Bazi kizlar cok hareketli olur ondan dedim alinma sen minik kuş sevg pitirciğı ☺☺
Evlenmişsin zaten yere baksan ne olur :D
Tabi canıım :P
Boş ol boş ol boş ol. Tamam değilsin artık. :D
nerde tanışıyorsun peki bu kişilerle?
Facebooktan mı?
O banada oluyor zamanla alisirsin bisey olmaz
Bu taze kaşarlar biraz bekletilip, eski kaşar oluyor. O zaman çok lezzetli oluyor.
l*n daha deminden beri sabrediyorum sen kimsin ki tanımadığın birine kaşar diyorsun? Kaşar demeyi bırak küfür edemezsin bile. Ailen, annen ne biçim yetiştirmiş seni. Terbiye, bir kızla nasıl konuşmayı biilmek ve sen? Çok uzak şeyler. Bir de üstüne gide gide, farkında olmana rağmen devam ediyorsun. Kim kaldırdı dötünü bu kadar? O dötünü indiririm senin ağzımı bozdurma benim gerizekalı mahluğa bak sen :D burada agalık taslıyor erkek misin l*n sen? Önce konuşmayı öğren gelmiş buraya sikiiim sonikk yorumlar yapıyor bir de. Nicki de ''Romantikx2'' Sen olsan olsan ormantik olursun l*n dağ ayısı. Dağda yetişmişsin ki şehire inince görmüşsün internet, yeni icatlar falan. Kayıt olayım demişsin. Yaşından başından utan döt lalesi seni :DDd
Herşeyin başı çay ilk çayları içince geçer
Ben yardimci olayim o zaman ;)
Uzulmek :(
rahat ol kasma kendını acımıcak:D
:D:D::D ahahahahha
Hadi ya ne güzell :))
dert etme bir gün geçer bacım
biraz açılman lazımmm
Kendini cok geriyorsun ondan
İlk Buluşmalar heyecanlı geçer Kasmaya gerek yok
Konuşalım benle dene ya
rahat ol kasma kendini