Susuyorum susuyorum ama olmayacak ya Hem umrumda değil diyip hemde sağda solda atıp tutmak mı? Aşırı komik ya ne tarafa gülelim? 😄 Gram umrumda değil ama sırf kötüleme amaçlı arkamdan pıt pıt pıt.. Yaran mı var nedir
Hakkınızda atıp tutan insanlara karşı sabrınız taşar mı?
Sabırlı biri zaten değilim ama umrumda olmayan insan ve durumlara karşı o kadar ilgisiz ve bilgisiz birine dönüşüyorum ki bazen kendim bile inanamıyorum😅 Arkamdan konuşanlar daima benden geride kalmış demektir. Bu yüzden ne kadar çok konuşurlarsa benim o kadar işime gelir😎
Merhaba. Daima sabrımı korumaya özen gösteriyorum önüme bakarak devam ederim insanların görüşlerine, göre hayatımızı şekillendirmek doğru değil nihayetin de melek olsan kanat sesinden rahatsız olurlar, yaradan beni bilir mi? Bilir gerisinin bir önemi yok. Kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın en güzele emanet olun.
Hayır taşmaz. Benim taşan sabrım bile onlardan önemli. Kimse için taşıramam sabrımı. Bırak kim neyi konuşursa konuşsun. Konuşarak seni değil kendilerini rezil ediyorlar. Ama farkında bile olmuyorlar. Benden sana tavsiye, yok say. Böyle inanki daha asil oluyor. Sen asil, konuşanlar rezil oluyor.
Umurumda olmaz. Konussun namım yürüsün. Ben ne olmayan sabrımı harcarım ona ne de halimi. Kulaklarım tıkalı insan görüşlerine. Hayat benim istediğim gibi sürerim cefasını da sefasını da.
Hakkımda konusulmasindan ciddi anlamda rahatsızlık hissederim. Etrafa yanlış bi imaj cizmemek için gayet dikkatli yaşamaya çalışırken hakkımda yalan yanlış konusulması aşırı sinirlerimi bozar. Ama sabrım taşmaz.
Susmak bazen en büyük cevaptır. Yakın zamanda arkamdan büyük iftiralar atan bir arkadaşım oldu. Konuyu bile açmadım, umurum dışı. Cevap vermeye bile gerek yok.
Aman boş ver kuzuş... Küçük insanlar konuşur büyük insanlar konuşulur... Benimde öyle kimi takibe alsam mesaj kutusuna damlayip dedikodumu yapmaya hevesli bir kac insancık var komik oluyolar sadece
Umursamaz davranmak tercihim oluyor çünküsü kendimi biliyorum üzücü ki beni tanıyacak şeref onlarda olmadığı için anca atıp tutarlar, sıkıntı yok sallasınlar..
Yok asla taşmaz sadece hayatımdan silerim bniye onun karaktersiz seviyesine inip modumu düşürüyüm ki; bozuk para daima ses yapar seni çekemiyodur bu yüzden sağa sola atıp tutuyo keyfimi hiç bozamam 5 para etmez insanlar için😏😊
Bir gece ansızın gelebilirim 😂😂 Şaka değil bu arada kız kardeşim 1 ay önce sabah yüzüme su dökmüştü uyanmam için ben de 2 gün sonra gece 3 de geldim uyurken korkuttum kızı 😂😂 Kimse bana yanlış yapamaz👌
Susuyorum duruyorum sabrediyorum ama sonradan patlayıp hem laf dalaşına hemde kavgaya girişiyorum vede hep kazanan taraf oluyorum yakın arkadaşlarımla :D bugünki gbi