+1 yıl- Ali Makara: N'aber, Bakara?
- Veli Bakara: -N'olsun, Makara!
1985'te gerçekleştirilmiş bir sohbetin girizgah kısmı bu şekildeydi...
...
Bermuda şeytan üçgeninin Türkiye ayağında, gül bahçesinin dikenleri ayıklanıyordu... Metin Milli, annelerin çocukları tehdit niyetine kullandığı kadar vardı... Sakallı bebek henüz doğmamıştı... Özgürlük Meydanı, Cumhuriyet'e evrilmemiş ve yayalaştırılmamıştı; üzerinden otobüsler geçiyordu...
Sohbetin devamında bizim Ali, garibim Veli'yi bir konuşmaya götürmüştü. Meğer -Akevler kooperatifinden, İsmail Ağa cemaatine- muhtelif örümcek ağlarına konsomatrislik ettiğini sonradan öğreneceğim bu hain kostok, çocuğu kafakola almak istermiş. Kürsüde "çağ atladığımızı" söyleyen şişmana gösterdiği teveccühe bakılırsa, anlaşılan yolu Nakşilikten de geçmiş. Yaşıyorsa, mahallenin "abilerinden" olmalı şu an.
Okulda ilk 7 Cumhurbaşkanını şaşırmadan saydığı için aldığı kırmızı kurdele ile iftihar eden garibim Veli, bir başbakanı dünya gözüyle orada izlemişti. Bu, 90'da Moskova'da, 69'da Woodstock'ta, 85'te Wembley'de bulunmak gibi bir şeydi.
- Ali Makara: Büyüyünce oyunu bu amcaya veresin ve bu ismi sakın ama sakın unutmayasın.
- Veli Makara: (kem küm...)
Ah ulan Veli! O anlara aptalca bir sırıtma ve belli belirsiz bir hoşnutluk eşlik etmişti. Şişmanın güler yüzü ve sempatikliği, gözünü/izanını dağlamıştı.
Halbuki bu politikacı kısmı, Vaftizci Yahya'nın başını elde etmek için bize habire Salome dansı yapar durur. Bunu yıllar sonra anlayacaktım.
SÖZÜN ÖZÜ;
Turgut Özal'ı "Tonton Bir Amca" zannederdim ben :(
---
SON DAKİKA BİLGİSİ:
Ali Makara'nın, 99'da Konca Kuriş'i öldürenlerin içerisinde olduğu söyleniyor. Almış yürümüş anlaşılan.
Muhtemelen beraat edecektir... Derken, etmiş bile.12 Yorumla- +1 yıl
ben de mesut yılmazla tansu çiller i evli sanıyodum:/
- +1 yıl
Seninki 90'lar travması olabilir de :( Bir dargın bir barışık, iyi yediler bizi yalnız.
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 960 cevap paylaştı.
+1 yılAnnem evde temizlik yaparken hep müzik kanalı açardı bende 1 şarkıyı 1 saat sürüyo diye bilirdim bigün anneme ne zaman dışarı çıkabilirim diye sorduğumda 2 saat sonra demişti oturdum dinledim 2 şarkı kliplerini izledim çıktım dışarı oynamaya aradan 10 dakika sonra annem eve çağırdı gittim kapının önünde bekliyorum gelsene içeri dedi meğersem terlik kapının arkasındaymış :DS
38 Yorumla- +1 yıl
ahahahaj çok iyimiş :D
- +1 yıl
iyi dayak yemiştim kanka ama o gün deli etmiştim kadını
- +1 yıl
olum küçüklük işte ama iyimiş akıllanmışsındır :D
- +1 yıl
pek değil :D
- +1 yıl
teşekkürler kanka
- +1 yıl
mert, bir bakıma zaman makinasını keşfetmişsin dostum :)
- +1 yıl
Öylede işte bilmediler değerimi, Hep terlik @FastAndEquaminity
- +1 yıl
@mertcanpolata terlik işte o makinenin kontak anahtarı :)
seni istediğin zaman götürüyor ve zamanı geriye alıp geri getiriyor ;)
+1 yılBenim o kadar fazla ki hatta bugün buna benzer bir soruyu ben de sitede sordum. Yalnızca evli olanların çocuğu olur sanırdım. Hırsızların ve ramazan davulcularının bizden farklı göründüklerini farklı canlılar olduklarını düşünürdüm. Midye dolma denizden pirinçleri ile birlikte çıkıyor sanırdım. Ülke ve şehirlerin isimlerinin üzerlerinde yazdığı gibi bir düşüncem vardı tıpkı siyasi harita gibi yani İzmir Ankara İngiltere gibi. Elektiriği sanatçı Ediz Hun'un bulduğunu düşünür onu her Türk filminde gördüğümde içten içe teşekkür ederdim.
01 Yorumla- +1 yıl
ahahah çok iyi Ediz Hun :) masum çocukluk
küçükken, büyüklerin aşkına imrenirdim bende büyüyünce böyle birini çok sevicem derdim babam gibi birini bulucam derdim küçükken büyüklerin sevgisine inanırdım aşk'a inanırdım ama büyüdüm hiçde o zamanki gibi değilmiş :)
bide denizin sonu olmadığına inanırdım denize baktığımda sonu görünmediği için çok çok ilerisinde yabancı insanlar var derdim :D02 Yorumla- +1 yıl
ahahah güzelmiş :D aynen aşk konusunda hep çocuk kalsaymışız :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
+1 yılBulutların kardan olduğunu zannederdim, meleklerin 2 kanatlı olduğunu nedense adım gibi emindim hatta arkadaşlarımla bu konuda tartışmışımdır, komşumuzun astronot olduğunu ve aya gittiğini sanıyordum ve gece aya bakıp onu düşünürdüm beni kandırmışlardı, hiç büyümeyeceğimi sanırdım keşke öyle olsaydı :/, annem ölünce öbür tarafa gidicez diyince aklıma hep dünyanın öbür tarafı yanı amerika felan geliyordu ve bu duruma seviniyordum. Şimdilik bu kadar geldi aklıma zeki bir çocuktum çok fazla yanlış sandığım şey yok.
01 Yorumla- +1 yıl
çok masummuş ama seninkiler. keşke büyümeseymişiz.
televizyonda insanları görürdüm evleri binaları televizyonun arkasını açılmasını isterdim merak acaba bunlar nasıl içine girmişler diye çocuklar nasıl meydana geldiğini merak ederdim bütün herkesin anne babası var biz nasıl oluştuk neden var olmamız için anne babamız gerekli büyük birine sorduğumdaannenin karnında diyorlardı bir bayan evlenmedende çocuk doğuramazmı diye sorduğumda babada gerekli diyorlardı bende kadın babasız doğuramazmı niyeki baba olmadan zaten kadın dğurmuyormu babaya ne ihtiyaç var erkekler baba olunca sihirbaz falanmı oluyor okus pokus bir çocuk çıksın ortaya insanlar anne baba olunca büyülü güçlere sahip oluyor zannediyordum bizde büyü sayesinde varız zannediyordum
01 Yorumla- +1 yıl
ahahaha güzelmiş :) sihir falan olsaydı keşke
hayvanlarla konuşabildiğimi sanardım onların dillerini öğrenmeye çalışırdım.
çizgifilm kahramanlarını televizyonun içinde sanardım. bu yüzden bir kere şirinleri izlerken televizyonun arka kapağını söküp şirinleri aramıştım :D sonra elektrik çarpmıştı ölüodum
eşek arısını sinek sandığım için elimle yakalamaya çalışırdım. bir gün eşek arısı tarafından sokulunca anladım arı olduğunu :D
dünyadaki herkesin ve herşeyin sadece benim hayal ürünüm olduğunu, tek gerçeğin kendim olduğunu zannederdim.02 Yorumla- +1 yıl
çok fazla şey varmış cidden. çocukluk daha iyiymiş be
ah, doğada büyümüş birisi olarak çok hassas biryerden yakaladı bu soru beni;
bulutların üstüne çıktığında düşmeyeceğini sanardım.
annelerin ölmeyeceğini sanardım.
yıldızların birer ölüm sonrası cismimiz olduğunu zannederdim, ölünce hepimiz bir yıldız olacağız derdim..
kara kedi görünce parmaklarını ısırmak. (Öyle derlerdi bilmiyorum).
trafik canavarını canavar sanardım.
hugo nun gerçekten ekranı tıklattığını sanardım.
pembe panterin gerçek olduğunu sanardım.
resmi hizmete mahsustur cümlesindeki mahsusu şakacıktan sanar resmi hizmete şakacıktan verilmiştir sanardım.
3ten 4ün çıkmayacağını sanardım.
temel reisi laz, kabasakalı da kürt sanardım.
son olarak aşkın ve araba sürmenin çok güzel olduğunu sanardım, ama ikiside güzelliğinden çok ders veriyor insana..01 Yorumla- +1 yıl
gerçekleri öğrenmek baya zor oldu o zaman. teşekkürler :)
Gece yolculuk yaparken dağların üzerinde yanan evlerin ışıklarını, devasa dalgaların üzerinde gitmekte olan gemiler sanardım ve babama acele et baba hızlı sür dalgalar yaklaşıyor derdim :D bir de boyumun uzamasını istemezdim çünkü yükseklik korkum vardı fazla uzarsam aşağıya bakamam düşerim gibime gelirdi :D
02 Yorumla- +1 yıl
ahah çok tatlıymış çocuk aklı :)
Red Kit'in atı Düldül'ü Gülgül, dolayısıyla Türk sanardim. Red Kit yabancı ama neden Türk at almış derdim :)
Ölmeyi bir gecelik uyku sanardim. Anneme oyun oynarken surekli "simdi de ben Ölmüşüm" derdim annem uzulurdu.
Robokop filmindeki robotun beni yiyecegini sanar, cok korkardim.02 Yorumla- +1 yıl
Televizyonun her evde farkli yayin akisi okdugunu dusunurdum. Bir kere misafirlige gidecekken ben cizgifilm izliyorum diye ortaligi yikmistim. Sonra misafirlikte izlemeye devam ettim ve cok sasirmistim yayin ayni diye :)
Allah'ın gokyuzunde bizden saklandigini sanardim.
Sihhatler olsun'u saatler olsun, Askin Nur Yengi'yi Askin Nur Yenge sanardim. Oyle aklima gelenler bunlar :)) - +1 yıl
ahahha çok hoş şeylermiş keşke bazıları gerçek olsaydı :/
+1 yılefenim hemmmmeeen söyleyeyim gelin arabalarının önünü kestiğimizde atılan zarfların hepsini dolu olduğunu sanardım meğersem yarısından çoğu boşmuş nomisssiz vicdonsızlar boş zarfla yıllarca bizi keklediler efenim kendilerinin analarını selamlar söylemişiliğim çoktur ufak uşaaağğğğken
06 Yorumla- +1 yıl
ahaha ilerde damat olunca anlarsın abi :D
- +1 yıl
yok be gülüm 500 tane zarf yaptırsan hepsinin içine 1 tl koysan 500 tl eder çok bir şey değil 1 tl 8 yaşındaki çocuk için büyük para onu da gözden çıkartsın mademki gelenek olacak o kadar
- +1 yıl
tamam kızma anaa damat olunca bizi de gör o zaman :D
- +1 yıl
bu gidişle seni hiç göremeyeceğim çünkü 9 tane ülke gezdim benim gibi bir cins henüz bulamadım bakalım avustralya ya gidesim var bir de oralara bakcaz bulursam sana bir zarf yolların.)
- +1 yıl
maşallah abi para yok bizde işte daha çıkamadık yurt dışına. bol bol gez :))
- +1 yıl
paraya gerek yok fıstık ayıpsın sen yeterki ben gezcem de interrail türkiyenin sahibi benim ünv de kankam şerefsize az not vermedim bizim besto seni katarım onun yanına delikanlı çocuktur sahipte çıkar sana çok cüzzi ücretlere avrupanın özellikle neresine gitmek istersen gidersin. Tabi ben de bok gibi para var interraille gezmedim 9 ülkeyi o ayrı dava :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizim burada yillarin camiisi var ben kucukken o sokaktan gecemezdim annemle gectigim zaman gozumu kapatirdim cunku oyle bir yapi o yasima kadar hic gormemisim... (yanlis anlasilmasin) :)
kardesimde poposunda ki deligi 4-5 yaslarinda kesfetti evin icinde korkudan ordan oraya kosturdu :D22 Yorumla- +1 yıl
ahsogmjdı kardeşin :D
- +1 yıl
gülmekten...
- Kişilik & Karakter konusunda 963 cevap paylaştı.
+1 yılGüdül necmiyi, düdük necmi sanırdım.. Eşek hoşlaftan ne anları, eşek hoşaftan ne anlar sanırdım..
Azimli sıçan mermeri deler sözünü, azimle sıçan mermeri deler sanırdım..
Mamalikayı memelike bilir ve memeden yapılıyor sanırdm o zmnlar çokkk küçüktüm tabi henüz daha kısa pantolonla geziyordum.. ")01 Yorumla- +1 yıl
eheheh çocukluk işte en masum şeyler bunlar :)
+1 yıl-Eğer akıllı bir çocuk olursam, belki ilerde şirinleri görebilirim umuduyla yaşardım..
-Sibel kekilli ile Murat kekilli'yi kardeş sanırdım.
-insanları hep iyi bilirdim...
-sadece bende penis var sanırdım..
-ben hariç herkesin robot olduğunu sanırdım :))) çok manyakmışım ya02 Yorumla- +1 yıl
şirinler iyiydi ama herkes öyle sanardı bence. ama robot olayı fena :))
- +1 yıl
Aynen
Anneyle baba birbirine sıkıca sarılınca kalplerindek sevgi birleşip annenin karnında bebek oldugunu düşünüyodum. ve bu yüzden küçükken kimseyle sarılamıştım sıkıca
Agzımızla lak luk diye ses cıkarında babamın ömrü erken kısalırmıs diye düşünmüştüm ve babam benim yüzümden erken ölcek diye aglamıstım baya ne kadar malmışım :DD03 Yorumla- +1 yıl
adlkddjj bu nasıl bir kafa :D
- +1 yıl
ayrıca babamın kafasında kücüklükten kalan bir yara var cokta kücük zaten ama ben babamı uzaylılar göndermis beyninede onu takmıslar sanıyodum :D Ayrıca bir dev var tvdeki içindeki insanlarıda oraya hapsetmis diye biliyodum bu yüzden defalarca camı kırıp onları kurtarayım dedim. Ve dizileride canlı izliyoruz reklam aralarında dinleniyolar sanıyodum :D evet mallıklarım bu kadar :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendimle ilgili hatırlamıyorum da muhafazakar bir ailede yetişen arkadaşımınki epeyce güldürmüştü beni:D
çocukken aralarında geçen bir dialog
-Öyle yani.. annelerimizle babalarımız sevişiyorlar sonra biz oluyoruz
(arkadaşım dehşete düşerek:D) +Nasıl yani? olmaz öyle şey. benim annemle babam sapık değiller!01 Yorumla- +1 yıl
ahahah iyimiş :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKredi katıyla hunharca alış veriş yapan kadınları gördükten sonra "bu kredi kartıyla alınan şeyler ödenmiyor demek ki" diye düşünürdüm :D Çekik gözlü insanların hep birbirine benzediğini sanırdım :D Bütün annelerin isminin aynı olduğunu sanırdım sonra annem bana anneannemin ismini öğretti ondan sonra da anneanneme ismiyle seslenip durdum :D
01 Yorumla- +1 yıl
ahaha güzelmiş kredi kartı öyle olaymış keşke :D
Hahaha engel oluyor muydun su gitmesine? Ben ilk televizyonda izlediklerimi tvnin hemen arkasinda oynuyorlar sanirdim ki tvnin arkasini goremezdim ama merak ederdim
Bir de futbolda adam ortasaha da faul yapilsa neden ceza sahasi icine kadar yuvarlanmiyor da penalti kazanmiyorlar diye dusunuyordum.03 Yorumla- +1 yıl
abi suları biriktiriyodum ben kova kova :D kafanda deli sorular çocuk aklı :))
- +1 yıl
aynen küçüklüğümden beri tasarruf ederim :D
o şimdi asker canı neler ister şarkısını pasta börekten ibaret sanardım :D
52 Yorumla- +1 yıl
ahah ne fenasınız ya la :D
+1 yılDünyada iki ülke var sanıyodum, o. k markalı condomu okey sanıyodum kahvede oynanandan :D ped takan kadınların altına işledikleri için taktığını sanıyodum hahaha
15 Yorumla- +1 yıl
bende onu anneme sormuştum ay ne kötüymüş ahahahaj :D
- +1 yıl
ben markette kasiyerin yanında elime alıp sormuştum rezillik ya daha 7-8 sene önce bide o kadar çokküçükte değildim ama bir fikrim yoktu hiç hahaha
- +1 yıl
öğreten mi oldu sanki haklısın karşim :D
- +1 yıl
hahaha ergenlik döneminde erkeklerin salak saçma küfretmesiyle neyin ne olduğunu öğrendim yoksa hiç ailemden duymazdım küfürlü şeyleri saftık bee ilk küfrüm puşttu ahaha :D şimdi kuzenimin öğeendiği ilk küfür 3 yaşında kitabını * demek :D töbe töbe ya
- +1 yıl
ahhaha he ya hep sınıftaki erkeklerden öğrenirdim marifet gibi evde söylemiştim bir tanesini yine terlik yedim :D:D
Biz dunyanin üst kisiminda kaliyoruz eger alt kisimina gidersek uzay bosluguna düşeriz saniyordum
daha sonra ise orada yaşayan insanlarin tepe taklak yasadiklarini zannediyordum ters basassagi nasil yasiyorlar diyordum02 Yorumla- +1 yıl
:)) iyimiş
Büyüyünce daha çok mutlu olacağımı zannediyordum..
Halbuki maskeden ibaretmiş.
..
Hep şairler kandırdı beni!
:)224 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum :)
- +1 yıl
:) bu yaşa gelip o hisleri anlayamayanlar var efendim, teşekkürler.
- +1 yıl
Audrey'i yeni fark ettim! :)
..
Ben teşekkür ederim, sorunuz için.
O kişilere gelince, "hiç şiir okumamışlar'ı" yok sayınız, şu dünyalar evreninde.
https://i.hizliresim.com/OJg4E0.jpg
İyi günler.. - +1 yıl
:)
Ruhu yaşlı çocuk.
Teşekkürler, iyi günler. - +1 yıl
Gözlerinde ben hiç yokum demek,
Ben hiç şiir okumam, okumadım şebelek!
Karakterime laf mı ettin şimdi, seni pislik
Oysa bak ne güzel kafiye yaparım minicik pipicik. - +1 yıl
Şş! Sessiz olun, bayım..
Soruyu sorana rahatsızlık verebiliriz.
Müziğinizi dinlemeye devam edin, ve ardından şunu açın:
https://www.youtube.com/watch?v=dbLTmQ1oCDI - +1 yıl
şiir sevmiyorsanız bunu kaba bir diile anlatamaya çalışmayın, şayet kibar olsaydınız şiir severdiniz.
- +1 yıl
onlar. anlamazlar, sevgiden.
:) - +1 yıl
midedeki kelebeklerin Tanrısını da bilmezler.
biz yeteriz Audrey'e. (: - +1 yıl
Oh, burada bir şeyler mi gelişiyor?
Audrey de kim? Benim gibi merdümgiriz herifin teki mi? Eğer öyleyse kocca bir selam çakayım dostuma. - +1 yıl
.. to hold onto in life is each other."
- +1 yıl
sorunlarını başka yerde çözemeyecek olan bir adamla kıyaslanamaz.
rica ederim gidin. - +1 yıl
Küfür mü etti, ne dedi bu şimdi?
Pia'nın açılımı mı bu? - +1 yıl
Neymiş bu pia bir arkadaşta yazmıştı şimdi de sen. :) keşke bilsek kim olduğunu.
- +1 yıl
Büyük ayıp edersiniz, Milena!
Pia'ı tanımamak..
https://www.youtube.com/watch?v=yV2ep-0Ayq4 - +1 yıl
Birkaç gün önce hegelinçorabı bahsedince okumuştum ama ben yine de tanımıyorum piayı :)
+1 yılKurban bayramlarında koyun kuzu vs keserdik bir bayram, kesemiceğimizi söylemişti babam bende kesin dedim ya beni ya abimi kesicek diye çok korkmuştum çocukluk aklı işte ne alakaysa bunu gerçekten düşünmüştüm ama ya :D
00 YorumlaSanırım biz fakirdir die burger king ve mcdonaldsa zenginlerin gidip yemek yedikleri yer saniyordum :D
şu an işe tam tersi oldu sanirim zengiz ve fakirlerin oraya gidip yemek yediklerini dusunuyorum :D11 Yorumla- +1 yıl
ayıp oluyo ama :D iyimiş ahahaah
+1 yılOyuncak bebeğimin beni anladığını düşünürdüm
Ölünce tekrar başka bir yerde farklı bir canlı olarak yaşayacağımızı sanırdım
Büyüyünce özgür ud mutlu olacağınmi sanırdım
Beyaz atlı prensin geleceğini sanırdım02 Yorumla- +1 yıl
küçükken daha güzelmiş :/
- +1 yıl
Evet öyleydi :) mykö
Gülben ergenin bir şarkısı vardı o şimdi asker diye onun sözlerinin ne anlama geldiğini yeni anlıyorum :/ bide babamın yanında söylüyodum onu şimdi aklıma her geldiğinde utançtan yerim dibine giriyorum *-*
00 YorumlaBen de çizgi filmm karakterlerinin bir ülkede yaşadıgını zannederdim onları gerçek olarak bilirdim böyle çitlerle çevrili biyerde yaşıyorlar felan zannediyordum :)
01 Yorumla- +1 yıl
ayy güzelmiş o da :)
Doğum arkadan olurdu sanardim hatta arkadaşım önden derdi neredeyse iddaaya girecektik ama fikirdim idda için birsey yoktu. Ama şimdi aklıma geliyor utanıyorum ya :)
02 Yorumla- +1 yıl
ahaha ne olucak çocukluk hali :)
- Kişilik & Karakter konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yıl''Sıhhatler olsun'' değilde ''Saatler olsun'' sanardım :D Çocukları evlenince kendiliğinden oluyor sanardım :D
11 Yorumla- +1 yıl
ahaha aynen :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen küçükken bir hatın vardı ve bana sürekli taşşaklar ne işe yarar diye sorardı ben utanırdım o ayrı cevabınıda hep merak ederdim. Ona rastladım geçenlerde ve dedimki. Hani ben küçükken bana hep bir soru sorardın ya hani. Bu sefer o utandı. Gel gösterim dedim geldi l*n 😱
10 Yorumla
+1 yılsandığım bir şey yoktu da anlayamadığım bir şey vardı madem elektrik insanı çarpıp öldüren bir şeydi kuşlar neden elektrik tellerine konduklarında ölmüyorlardı. Bir de 1kg demir nedense 1kg pamuktan daha ağırdı o zamanlar
04 Yorumla- +1 yıl
babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?
- +1 yıl
senin hikayeni çözemedim :)
- +1 yıl
neden :)
- +1 yıl
ne biliyim babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi derken. Babanın pastahaneden getirdiği pastayı kendisinin yaptığını mı zannediyordun? babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi derken?
-çocuğun öpüşerek yapıldığını sanardım :D
-ıslak bezle televizyon silinirse televizyonun patlayacağını sanardım (neden bilmiyorum) :D
-gece 10-11 i geçince şehirde hayat durur herkes uyur sanardım :D15 Yorumla- +1 yıl
-ıslak bezle televizyon silinirse televizyonun patlayacağını sanardım (neden bilmiyorum)
bu annelerden kaynaklı :D - +1 yıl
ananem hala söyler patlıcak diye tanıdık geldi :D
Trafik canavarını gerçek sanardım heee bide kredi kartını sonsuz para kaynağı sanardım :D
23 Yorumla- +1 yıl
keşke öyle olsaa :)
- +1 yıl
Köyden yeni gelen komşumuz kredi kartı aldı 1 sene önce karısı senin gibi düşünüp kartı almış adamın cebinden evin bütün eşyayı sağolsun yenilemiş hala borç ödüyorlar :D
- +1 yıl
abi de karısı yani iyimiş :D
+1 yılBu filmlerde oynayanların hepsini Türkçe konuştuğu için Türk sanardım.. Zencilerin ve çekiklerin de diğer illerde yaşadığını düşünürdüm. :)
02 Yorumla- +1 yıl
güzelmiş dublajlı filmleri izlerken bende bunlar Türk ama ağızları farklı hareket ediyor diye şaşırırdım :)
- +1 yıl
Benim de beynimi yakan o dublajlar ya zaten :)
+1 yılizlediğim bir filmen ötürü yaramazlık yaparsam klozetin içinden kırmızı el çıkacak sanırdım bide kahve için çocuklar arap oluyo sanıyodum :D
03 Yorumla- +1 yıl
neyin kafasıymış ahaga kırmızı el bir de :D
- +1 yıl
Filmde öyledi ama adamı klozetin içine çekmişti sonra arkadşaları geldi kurtardı her yeri kesikler içindeyd ve kesiklere de kaka kaçmıştı adam öldü ondan sonra :D
- +1 yıl
öf ashsgh
+1 yılCaminin minaresini Allah sanırdım. Allah kaç? dediklerine 1 diyip minareyi gösterirmişim tövbe tövbe :D
01 Yorumla- +1 yıl
ahahskdkkd ne güldüm kız tövbe tövbe :D
annem beni hep James Bond geliyor eyvah diye korkuturdu bende onu hayalet gibi birşey sanardım gerçeği 9 yaşında öğrenmiştim :D
02 Yorumla- +1 yıl
benimki öcü derdi Bond'un suçu neymiş ahahah :D
+1 yılbüyümenin güzel bişey olduğunu sanardım, bir de yolda giderken ay dedeninde beni takip ettiğini sanardım :)
01 Yorumla- +1 yıl
büyüdük de ne oldu? :) aynen bende güneşin. :)
+1 yılLeylerklerin bebekleri bacadan içeri attıklarına inanırdım. Ama küçücük bacadan bebeğin nasıl aşağı indiğini çok düşünmeme rağmen bir türlü işin içinden çıkamazdım.
02 Yorumla- +1 yıl
ahaha güzelmiş :)
- +1 yıl
:) :)
Herhangi bir tv kanalını açtığımda, tüm türkiyenin benim açtığım kanalı izlediğini düşünürdum. Tabii 5-6 yaşlarındaydım o zaman. Tvyi ben yönetiyormuşum gibi..
Çocukluk işte :)01 Yorumla- +1 yıl
ahahaa değişikmiş bu, tabii çocuk aklı ya :)
- Kişilik & Karakter konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yıliçinde bulunduğum hayatı uyanamadığım bir rüya sanıyordum
morgan freeman ı tanrı sanıyordum
palyaçoları canavar sanıyordum
arabalar düşünce gücüyle kullanılıyor sanıyordum
.. uzar gider01 Yorumla- +1 yıl
çok felsefik bir çocukmuşsun :)
+1 yılHer ruzgar estiginde mutlaka kapali bir yere girmek icin kosardim yoksa ruzgar beni ucurucak zannederdim. artik kim dediyse bana onu korkmusum baya ve aklima yer etmis :D
01 Yorumla- +1 yıl
ahaha :D
Küçükken zeytini cekirdegiyle yuttugumda karnimda zeytin agaci cikicak sanirdim :D
14 Yorumla- +1 yıl
Hahaahahah :D
- +1 yıl
ahaha iyimiş kız bende sakız yutunca sakız ağacı olur derlerdi :d kardeşine yazık olmuş :d
"Sıhhatler olsun"u "Saatler olsun" sanardım kanka :D
24 Yorumla- +1 yıl
aynen bende kanka ve hala öyle bilenler var :d
- +1 yıl
tabi olm
Edip Akbayram i Edi Pakbayram zannerdim Cuneyt Arkin i da Cuney Tarkin zannederdim
11 Yorumla- +1 yıl
Atıl kurt diyen Tarkan'ın şarkıcı Tarkan olduğunu düşünmek :(
bir kizla erkek evlendiginde cocugu allah gonderrir sanirdim iliski ne nebilim o Zaman :D
11 Yorumla- +1 yıl
süpanallah bismillah :D iyimiş :D
+1 yılErhan Güleryüz un Ayna grubunu kör sanardim. nebileym hep güneş gözlükleri vardı kliplerinde.
01 Yorumla- +1 yıl
aynı şey bende de vardı ahahha :)
+1 yılTv köşesinde yazdığı için "Arşiv"i hep doğuda bir şehir sanmıştım.
01 Yorumla- +1 yıl
güzelmiş :)
+1 yılmandalinaların portakalların çocukları olduğunu sanırdım :( :D
02 Yorumla- +1 yıl
ahaha güzel :D
- +1 yıl
:D :D
bizi leylekler getiriyor sanırdım. bina tepesinde martı gorunce leylek sanır anneme gösterirdim anne bebek getirdiler diye ahauahD:D
11 Yorumla- +1 yıl
çok tatlıymış :D
Şimşek çaktığı zaman allah fotoğrafımı çekiyo sanıp seviniyordum eskiden
02 Yorumla- +1 yıl
ahah güzelmiş :)
elektrikler kesildiğinde arabalar nasıl çalışıyo diye babamın başının etini yerdim :D
01 Yorumla- +1 yıl
ahaahah :D
kanalizasyon kapaklarının insanları yuttuğuna inanırdım hala basamam üstlerine :)
01 Yorumla- +1 yıl
aa aynen bir korku vardır hep :)
annem abimlere para yatırırken paranın yer altındaki borular aracılığıyla abimlere ulaştığını sanırdım.
01 Yorumla- +1 yıl
bir ara bende atmlerin içinde insanlar olduğunu düşünürdüm :) iyiymiş
çift katlı otobüsleri iki şöför kullanıyor sanırdım :)
01 Yorumla- +1 yıl
aaa aynen :)
+1 yılsaatler olsun diye bilirdim ama sıhhatler olsunmuş:D intihar etcem lan:D
02 Yorumla- +1 yıl
aynen o bende de vardı yeni öğrendim :D
- +1 yıl
:DD:D:D:
Küçükten öcü diye bir şeyin var olduğunu zannederdim :))
04 Yorumla- +1 yıl
hep öcü geliyo diye korkuturlardı :))
- +1 yıl
tuvaletten odaya koşma hızım >>
Gizli Üye(30-35)+1 yılMetrolar varya altgectleri bilmezdm dyodum bu metro duraklarnda insanlar nasl oluyo acaba tellerden mi zplyolar dyodm bide televzyondki insanlrda tv kablolarnn icinden gecipte icinde oluyolar sanydm
02 Yorumla- +1 yıl
iyimiş :) tvdekiler ben bağırınca duyar sanırdım. :(
Cevap sahibi+1 yılBide kemal sunaln gercek ismi inek şaban oldgnu sanardm
+1 yılİmza atılır atılmaz gelin otomatikmen hamile kalıyor zannediyordum :D
02 Yorumla- +1 yıl
ahahaha kafaya bak :D
- +1 yıl
Valla ya hatta her gittiğimiz düğünde anneme 'bugün kesin çocuk olur dimi' diye soruyordum :D
Ay ın insanları takip ettigini
Oyuncakların gece canlandıgını03 Yorumla- +1 yıl
aynen bende güneşin. teşekkürlerr :)
- +1 yıl
Oyuncakların gece canlandığını ben de zannediyordum. Geceleri hep babamla uyumaya gidiyordum babam da salonda uyuyordu
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlkkez keşfettiğim şeyleri ilk ve tek benim yaptığımı sanırdım :) Taki bir baskasının yaptığını görene kadar..
13 Yorumla- +1 yıl
küçüklük işte :)
Cevap sahibi+1 yılKüçükken daha mutluydum ben...
Nereden çıktı bu büyümek, durup dururken...
... :)- +1 yıl
kesinlikle. :)
Kişilik & Karakter konusunda 609 cevap paylaştı. Barış Manço öldükten sonra tvde programı görüp aaaa ölmemiş yalanmış o haber öldüyse bu adam burada nasıl program yapıyor derdim :D
02 Yorumla- +1 yıl
ahah keşke öyle olsaydı
Trafikte arabalar yeşil sarı kırmızının yanmasına göre otomatik olarak çalışıyor zannederdim. Çocuk aklı :/(
01 Yorumla- +1 yıl
olsun çok masum :))
çocukların cinsel birleşme ile hayata geldiğini bilmezdim. Anne ve baba canı istediğinde çocuk doğar sanırdım. İlk duyduğumda inanmamıştım:)
01 Yorumla- +1 yıl
ahaha keşke öyle olsaymış :D
- Devamını Gör (121)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler