Ben küçükken Türk kahvesi olur ya onu içen İhtiyac duymuyor sanıyordum hiçte içmezdim kahveyi bende içecek dedim (İhtiyacı derken anlamışsındır 😅😅😅) Ö yüzden kahveyi çok içerdim ihtiyacım olmasın rahat şekilde istediğini yapayım derdim...🤭🤭 sonra bakiyordumki ihtiyaç gidermek lazımmış 🤭🤭 Daha neler Neler var..
Ben küçükken park yapılmaz yazısını, çocuk parkı sanıyordum ve tabii ki de yapılmaz, müthiş saçma yer, vızır vızır arabalar diye kafamdan geçiriyordum. Ne kadar zaman böyle düşündüm bilmem, bir gün bunu babama yüksek sesle söylediğimde, o parkın çocuk parkı anlamına gelmediğini söyledi, hayat işte o zaman renksizleşti.
Tabakta pilav yerken geriye bir tek pirinç kalırsa o cennet yazılı pirinç olurmuş onu görmeyip yememek cenneti kaçırmak olurmuş öğretisi idi.. Rahmetli anneannem nur içinde yatsın.
gülmek yok ama ya da gülün ya sorun değıl :) ben çok ama çok küçükken annem anlattı bunu deodarantı gösterıp bu ne demışım nereye sıkılır demışım. annemde koltuk altına demış. ben de gıdıp koltuğun altına sıkmışım :) hatırlamıyom bıle 4 yaşında falanmışım. bırde kredı kartlarını bedava sanardım. yanı bedava ya kartla ıstedığımız herşeyı alabılıyoruz sanırdım çocuk aklı ışte :)
hatırlamak isterim böyle bir anıyı ama inanın hatırlamıyorum, küçük olmadım ki hiç, kendimi 4 yaşımda bilmeye başladığımdan beri hep sorumluluk sahibi oldum, 4-8 yaş arası kardeşlerimin bakımında anneme çok destek çıkardım. 8 yaşından sonra fabrikalara başladım, pek masum düşücelere vaktim olmadı ki hayatta... Ama en sevdiğim şey fabrikada koli bandı ile kendime top yapıp oynamamdı, Aslen küçükken babamı kahraman sanırdım :) ama ortaokula filan başladığımda o durum geçti
Yerde bir karışlık bi çukur kazmıştım sonra kendime napıyorsun daha fazla kazma yoksa dünya delinecek derdim. Dünya delinirse dünyadan düşerim diye korkardım (dünyanın içinde yaşadığımı sanardım)
Küçükken bir akrabamızın düğünü vardı, annem tuvalet alırız kızlara diyordu ben de onu bildiğimiz tuvalet sanmıştım, onu nasıl giyeceğimi falan merak ederdim.. Bunu da söylediğime göre artık ölebilirim😂
Ölünce yeniden doğacağız sanıyordum. Yani şöyle; mesele ben ölünce, başka biri olarak yeniden doğacağız sanıyordum, mesela acun Ilıcalı, Ronaldo, messi falan olacağız sanıyordum.