- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEsim ve çocuklarım girebilir sakıncası yok. Onların dışında yabancı biri evdeyken duşa zaten girmem bu olacak bir şey degil. Hadi kaldı ki öyle bir durum gelişti, ailem dışında hiç kimse ben duş alırken tuvalete giremez. Bunu kimsenin de kabul edeceğini düşünmüyorum.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşim dahi olsa müsade etmem. İnsanlar evlenirken saygı çerçevesini kaldırmıyor aksine korumak gerekiyor ki evlilik uzun sürsün. Şimdi yadırgayanlar olucak belki ama ben kendimi onun yerine koysam şahsen eşim duştayken lavaboda oluşacak kötü koku ve sesleri duymasını istemem. Bu yüzden en güzeli bu gibi konularda biraz mesafe.
73 Yorumla- +1 yıl
Saygı konusunda tamam dediklerin doğru olabilirse hiçmi oral seks yapmıyorsunuz o senin kokuna sende onun kokusuna alışmış olman lazım
Cevap sahibi+1 yıl@Ankaralikaan Beyfendi ters ilişkinin günah olduğunu bilecek yaştasınız sanırım. Sizi bilmiyorum ama ben herşeyin en iyisine layık olduğumu biliyorum. Yatağıma girecek kişi yani kocam en bakımlı hali ile girmeli yatağıma. En kaliteli parfümünü benim için sürünmeli. Siz ve sizin gibi oral ilişkiyi kabul edenler kendisine bok kokusunu layık görenler olsa gerek. Size tavsiyem lağamdan uzak durun gül bahçesi dururken.
- +1 yıl
Sizinki de değişik bir bakış açısı tabi sizde haklısınız ters ilişki konusunda tercih meselesi kişi ya da kişilere göre değişir ama seks'in kalite boyutuna gelince size katılmıyorum oda tercih meselesi yani benim veya eşimin ne derece birbirimize yakınlaşıp nasıl yapacağına
Yalnız yukardaki soruya bakıpta böyle bir yorum yapmanızda enteresan şaşırmadım desem yalan olur
+1 yılHayır ne münasebet ya.. Zaten evde üç tane tuvalet var gitsin onlardan birine girsin.. Hadi yok diyelim.. Yine de ben banyodayken asla kimsenin girmesine izin vermem.. Keyifli günler..
#smellsmoke40 Yorumla
+1 yılEşime müsaade etmemiştim. O yüzden kendisini sevmediğimi düşündü ve o olaydan sonra aramız açıldı. Boşanmaya kadar gitti... Banyo küçük... büyüğünü yapsa kokudan geberirdik... manyak karı... üstelik de 157 kiloydu. Kesin ölürdük.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
+1 yılKarşı cins diye patlasin mi gariban ayrıca dus la tuvalet ne alaka
86 Yorumla- +1 yıl
Yoo bizde ayri ve bir tuvalet terliği var
- +1 yıl
Tuvalet te
- +1 yıl
Terliği yanlis oldu
- +1 yıl
Demek tuvalette tuvalet terliğiniz var :D
- +1 yıl
@BalkanTürkü ya of valla yanlis oldu
+1 yılaile içinde sorun yok ben duştayken sevgilim de çişini yapabilir :D
610 Yorumla- +1 yıl
Aferim kız sana🙂
- +1 yıl
- +1 yıl
Ben dusdayken sevgilimin dalması i isterim izin almasına gerek yok
- +1 yıl
@Sevemedimkaragözlüm8 ben de isterim ama benim ki kibarlıktan ödün vermiyo illa ki sorar
- +1 yıl
👏😁😄
- +1 yıl
Kim utangac
+1 yılValla, kadınların cisi biz erkekler gibi yavaş yavaş belli ede ede gelmiyor diye düşünüyorum, çünkü oturup bı yerde sohbet ediyosun birdenbire cisim geldi altıma etmek üzereyim seviyesine çıkıyorlar. Bu yüzden bakmamak veya görüş acisinda olmamak kaydiyla eşime tolerans gosterebilirim, o da istememe rağmen yani
10 YorumlaÇok sıkışmışsa eşim girebilir ama gerek var mı bilemiyorum
40 Yorumla
+1 yılValla onu bunu bilmem de tuvalette sıçıyodum küçük kardeşim kapıya durdu tuvaletim geldi diye kıçında bok kaldı çıktım mecbur
25 Yorumla- +1 yıl
Haha bu gerçek olamaz 😁😂
- +1 yıl
Valla ister ister inanma skxmsks çıkmazsam bağırıyor mecbur kıçımda bok çıktım sonra o çıkınca bidaha girdim
- +1 yıl
Bağırınca noluyo kıçında bok varken nasıl rahat edip çıkabildin fhjjjk😅
- +1 yıl
Bağırınca ne olursa olsun haklı çıkıyır da ondan
- +1 yıl
Bu arada kardeşin ne kadar bağırırsa bağırsın duymamazlıktan gelcektin hem kıçında bokta kalmazdı 😁
Gizli Üye(30-35)+1 yılnişanlım bekliyor aynı evde yaşıyoruz kim olduğuna göre değişir anlamsız bir soru olmuş.
70 YorumlaHerkese ederim niye olmasin ya isemek sicmak da dogal yikanmak da bunda utanilcak ne var
30 Yorumla
+1 yılbu soruları nerden buluyorsunuz ya :D tabi ki de kim olursa olsun etmem. hiç sağlıklı bir ortam olmaz yani. iki tarafta kabul ediyorsa bir sıkıntı vardır.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 476 cevap paylaştı. Ben hemen çıkarım müsait bir odada beklerim o artık kimse oda ihtiyacını görür sonra ben tekrar girerim duşa.
10 YorumlaOff bıktık böyle sorulardan
56 YorumlaSevgilim ya da kocam değilse etmem tabiki ne işi var ya
20 Yorumla
+1 yılİzin vermem asla
5 dk daha tutsun tuvaletini zaten 1 saat durmam heralde dusta çıkarım10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılMüsade etmem. Dusu yarim birakirim zor degil ya.
Diger durum daha acil cünkü.10 Yorumla girmesini hayal ettiklerim oldu ama normalde kimse girmez zaten öyle..
10 Yorumla
+1 yılBen ederim rahat rahat gelip tuvaletini yapabilir😊
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Müsade ederim tabiki zaten izin isteyecek kadar samimi ise sıkıntı Yok yani
10 Yorumla
+1 yılSamimiyet dereceme bağlı olarak cevabım değişir. Fantezi aramaya gerek yok.
10 YorumlaZor dumda olmasa istemez bir de onu in problem yoksa benim içinde. olmAz
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılDuş aldığım alan kapalıysa birbirimizi görmüyorsak olur
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 382 cevap paylaştı. Karşı cinsin kim olduğuna bağlı. Rahatsız olmuyorsa girsin.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yıltuvalet gibi çok içsel derinlikte haceti giderirken yani içindeki sıkıntıları giderirken şahit olmak bence büyük yıkım gibi heleki zıt eylemlerde ikiside arınmak ama farklı yoldan olduğu için uyumlu olacanı sanmam
00 Yorumla
+1 yılOğlum 3 hesap açtım 3 üne de takip atmayı nasıl başardın
14 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
Tamm oğlum
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tuvaleti geldiyse tuvalete gitsin banyoya neden geliyor ki 🤷♂️
02 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen hemen çıkarım ve onun girmesine o şekilde izin veririm. Aynı anda içeride olursak o da rahat edemez bende.
00 Yorumla Etmem eşimin bile girmesini istemem bence hiç hoş değil 🙄
50 Yorumla
+1 yılOzaman kesin gece konduda duş yapıyodur 😛yoksa dairede hem banyoda hemde hem normal lavoba var😏 farklı bakış tarzı öncelik veririm ama oda duş zamanımımı beklemiş diye çıkışırım😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
Senin sorular mantıklı geliyor bana hep seninkini cevaplıyorum 😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılYurtta perdeli duş vardı. Çok kez girdi kızlar. 8 kişi bi helayı kullanıyoduk. Mecbur giriyodu
49 Yorumla- +1 yıl
Oha 8 kişiye bi hela nasıl yeterki 😁😂
Cevap sahibi+1 yıl@gokhanncesur Allah'tan herkesin dersi 8 de başlamıyodu
- +1 yıl
Niye ne alaka 😊
Cevap sahibi+1 yıl@gokhanncesur e sabah 8 kişi 8 de kalkıp hazırlanmaya başlasa... O tuvalet bomba olur😅
- +1 yıl
Doğru diyon ya yalnız aynı tuvaleti 8 kişi kullanmanıza rağmen baya temizdir tuvalet sjksksk😁
Cevap sahibi+1 yıl@gokhanncesur temiz kızlardık biz😅 oda da olunca biliniyo senden önce kim girdi🤣 mecbur temizdi herkes
- +1 yıl
İyi iyi temiz olun yalnız doğru söyle nasıldı tuvalet 😂😅
Cevap sahibi+1 yıl@gokhanncesur klozetti ve temizdi gerçekten duş ile karşı karşıya
- +1 yıl
tamam inandım hiçmi kirletipde yıkamadın klozeti ddhjkk
- Kişilik & Karakter konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılKarşı cins dediğin ailemden biri olacaktır. Böyle bir hadsizlik ben müsade etsem de yapmazlar zaten. Boş bir soru.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılBen müsaade ederdim. Sonucta altına edecek degil ki
00 Yorumla Eğer ablamsa izin vermesem kapıyı kırabilir diğerlerine izin vermem
30 Yorumla
+1 yılBenden önce girseydi çocuk değil ya 1 saat bekler artik malum benim duş 1 saat anca sürüyor hahahahahah🤭🤭
10 Yorumlasonuçta duşakabin kapalı olacağı için kimse bişey görmez hem yazıktır söz konusu kişi belki zor durumda ishal falan
10 YorumlaKardeşim filansa yapsın derim. Diğerleri umrumda olmaz isterse şişeye çödürsünler 😂 Ama zaten bizde tuvalet ve banyo ayrı
13 YorumlaKarşı cins dediğimiz eşimiz sevgilimiz ise kabul ederim onun haricinde geri kalan tüm karşı cinsler kesinlikle hayır
10 YorumlaAnnem ablam sevgilim kız arkadaşim kız kuzenim abikide gelebilir tuvalet bu ne diyebilirim ki
10 Yorumlayanımdamı sıçsın adam
42 Yorumla
+1 yılNe münasebet kimse giremez.
41 Yorumlakarşı cinsin kim olduğuna bağlı
41 Yorumla
+1 yıletmem tabikide şeffaf zaten xd
31 Yorumla- +1 yıl
Noluyo şeffaf olunca cghjj
+1 yılÇok saçma bir soru
41 Yorumladusla wc ayri sotun yok
21 Yorumla- +1 yıl
Özelden mesaj gönder
Altına yapacak hali yok heralde
20 YorumlaKim olduğuna bağlı ☺️
20 Yorumla
+1 yılSapık mısınız?
113 Yorumla- +1 yıl
@ffczcbvd benimde
Ederim.
83 YorumlaTabiki girebilir sevgilim veya eşimse🙂
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 328 cevap paylaştı. Ederim neden kabul etmiyim
10 Yorumla
+1 yıletmem amerikan pastası dondurdunuz KS yi
10 Yorumla
+1 yılDuş ve tuvalet ayrı yerde. O yüzden bir sorun yok
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılniye edıyoruz . gırmesın tabı.
10 Yorumla
+1 yılEtmem orası benim alanım
10 Yorumla
+1 yılMüsaade ederim sorun olmaz
10 Yorumlaİstemem bazı şeyler özellğini yitirmesn
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılEe Bilmem Belki Ederim, kim olduğuna bağlı.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yılİkinci tuvalete gitsin
10 Yorumla
+1 yılBenim için proplem olmaz.
10 YorumlaHerhangi birisi olmaz. Sevgilim ise olabilir.
10 Yorumla
+1 yılEdebilirim duruma göre
10 YorumlaSeve seve edeyim izlemek için
10 Yorumla
+1 yılyapsin yani nolucak niye bu kadar abarttiniz
21 Yorumla- Devamını Gör (65)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt