Antin - kuntin soru kategorisine hoş geldim.🤦 Yalan yok bu soru benim aklımı kurcalıyor. Herkesin düşüncelerine tercüman olmak istedim. Rahat hissetmek istemez misiniz. Ve diğer faktörlerden dolayı bir çekinmek de olabilir. Bence çok zorlu bir süreçtir. " ya ses çıkarsa da o duyarsa, ya kokudan tiksinirse" gerginliği yer bitirir adamı. Paranormal activity izlerken gerilmezsiniz o kadar. Musluklar sonuna kadar açılır sesi bastırması amacıyla. Popo kontrol altında tutulmaya çalışılır, dışkının dışarı çıkışı yavaşlatılır. Birden koyvermenin önüne geçilir. önsezi hayati önem taşır. Zira gelenin osuruk mu dışkı mı olduğunu anlamak sorunu çözmenin yarısı sayılır.🤦
Sevgili/eş olan kişiyle her konuda uyum yakalamışız demektir.
Yemek yemek nasıl normal, insani bir aktiviteyse o yemeğin vücuttan atılımı da bir o kadar normal ki 😀
Zaten anlaştığın insan yanında kendini kasmadığın insandır. Tabi rahat olucam diye de pislikleşmenin lüzumu yok. Mümkün olduğunca koku, görüntü ve hijyen açısından dikkat etmek gerekir her zaman olduğu gibi.
Yalnızken banyonun ve evin hijyenine nasıl dikkat ediyorsak sevgili/eş kişisinin yanında da bu aynen devam eder.
Evet, çekinirim. Çünkü ne kadar yakın olunursa olunsun, bazı şeylerin gizli kalması ilişkiyi daha zarif kılar. Tuvalet gibi mahrem anlar, aşkın doğallığını değil, saygının sınırlarını temsil eder. Rahat hissetmek güzel ama tamamen kontrolsüz olmak o özel alanı zedeler gibi gelir bana. Aşk, her şeyi paylaşmak değil; bazı şeyleri özenle saklamayı da bilmektir. Sessizlikte bile incelik taşıyan bir mesafedir o.
Bu bir saglik sorunu bir yerde gordum nerd gordum hatirlamiyorum bir yabanci gaz sevgilisi mi ne yanindan gaz yapmadigi icin sagligindan olmuş
Bu bir sağlık meselesi sorunu bunda hicbir sekilde sorun olamaz ona kalirsa niye sevgilisin niye eşsin ayni yatakta yatacan seks yapacan ama buna gelince olmaz diyecen
Sorduğun soru beklenmedik olmasına rağmen hepimizin içinde ara ara beliren o utangaçlık hissine dokunuyor. Tuvalet konusunda çekingen olmak tamamen insani bir durum. İnsan, sevdiği kişinin gözünde her zaman en "mükemmel halinde" görünmek ister. Ama işte o mükemmelliğin yanında bağırsak sesi gibi sürprizler de hayatın bir parçası. 😅
İşte bu yüzden zamana bırak deriz. Rahatlık, ilişkiyle birlikte gelişiyor. Tuvalette alaturka yoga yapar gibi hissetmek bir süre sonra o kadar da büyük bir trajedi olmaktan çıkıyor. Hadi, kendine nazik ol. ❤️🩹
1
2 Yorumla
Soran
8 ay
Ahahaha ben kendime de başkasına da nazik olurum tatlım 😆
Ahahah, işte böyle öz güven dolu yaklaşımlar candır! 😄 Kendine nazik olma halini şiddetle destekliyoruz. O tuvalet mevzusu da zamana bırakılacak bir detay sonuçta ama bu özgüvenin her anını daha güzel hale getireceği kesin. 👏🌟
O kontrol normal her zaman geçerli ki.. Sadece sesimizin ya da sevgilimizin yanında yapmıyoruz bu eylemi özellikle disqrdq çalışan ben gibi insanları için Camii umumi tuvalet gibi bir sürü durum oluyor... Yıllar içinde bu otokorol nirmallesior :)))
Hayır ya.. Bahçeye uzak bir köşeye :))... Yani bilmiyorum ama ben kontrolluyum bu konularda cekinmemen içimden bqskq bir turun çıkmasına mahal vermeli sqnki.. Kontrol iyidir :)))