Olmayan insandan şüphe duyarım. Hem işte hem aşkta var. Vakti zamanında para harcayacak bir şeyler bulamadığım zaman bir e-Ticaret şirketi açmıştım. Sonra sıkıldım ve bıraktım. Keşke bırakmasaydım. Bir kızı sevdim, onu kullandığımı düşünmesin diye sarılmanın fazlası olan herhangi bir şeyi yapmaktan kaçındım. Tanışma dışındaki tüm ilkleri o atmış oldu. Meğer istediği bu değilmiş. Keşke normal davransaydım çekinmeseydim. Neyse artık ikisinin de önemi yok çünkü hem o kızdan daha çok sevdiğim bir sevgilim hem de o işten daha rahat bir işim var. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Lanet olsun ki var. Sene 2015 Antalya'da üniversitedeki 1. yılım. O zamana kadar köyde yaşıyordum. Bahar geldi havalar güzelleşti. 3 arkadaş sahildeki mekanlardan birine girip serpme kahvaltı söyledik. Tabi benim için büyük bir lükstü. Ama denize karşı hayatımın en iyi kahvaltılarından biri olmuştu. Şöyle bir denize baktım dedim ki "bir gün annemle babamı buraya getirip onlarla da böyle bir kahvaltı yapacam." ama olmadı, olamayacak.
Güzel bir kadınla otel odasında tek sevişmistim ve o son şeyi becermedim, kadın evli ve çocukları vardı, tam ış ùstunde aklıma çocuklarım geldi yapamiyacam deyince Vaz geçtim, keşke Vaz gecmeyip işi sonlandirsaydim:))