Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Tanıdığım biri var. Maalesef kendileri sürekli negatif olaylardan bahsediyor ve hiç mutlu anı yok. Ya da kötü olayları konuşmayı seviyor. Kardeşinin bile aile kavgalarını anlatıyor. İşte o zaman dinliyormuş gibi yapıyorum. Mecburen yoksa patlıycak gibi hissediyorum onun yanında 🤦♀️
Bir insanı dinlemek istemiyorsam dinlemem net.. Yani isterse dünyanın en önemli meselesi ile alakalı konuşsun eğer o an orada değilsem dinliyormuş gibi de yapamam.. Neyse çat diye söylüyorum ben.. Havamda değilim sonra konuşalım derim en güzeli.. Çünkü bana bu saygısızlık olarak geliyor.. Dinlemek istemiyorsa anlarım ama dinliyormuş gibi yaparsa karşımda biri, o zaman işin tadı kaçar.. 😄 Bana yapılmasını istemediğim şeyi bir başkasına da yapmamaya gayret ediyorum.. Keyifli geceler..
Hayır, dinlemeyeceğim biriyle baştan muhabbete girmem zaten. Bu bana biraz saygısızlık olarak geliyor, aynı şeyi kendim hissettiğimde fazla sinirim bozuluyor. Bu yüzden sohbete girdiğim bir insanı dinlerim ben.
Ya çok kötü bir hareket kabul ediyorum ama yapıyorum ama şu şekilde söylüyorum hani kafam başka yerde işim var vs. falan ama hala anlatmaya çalışıyor bir şeyi bende mecburen dinlemiş gibi yapmak zorunda kalıyorum
Bunu asla yapmam aslına bakarsan yapamamda. Biri benim onu dinlemediğimi hemen anlar.
Genel bir söz vardır ya sohbet sırasında karşındakinin seni dinlediğini teyit edersin “hey benimlemisin?” Duymuşluğum çoktur ama “ kusura bakma dalmışım “ demem :) bu yalanı söylemem. Konunun ilgimi çekmediğini söylerim.
Insanlari dinliyormuş gibi yapan insanlar en sinir olduğum insan tipidir. Haliyle asla öyle bir şey yapmam. Bu tarz insanlar kendileri anlatır ve sadece onların derdi dinlensin isterler. Mümkünse benden uzak olsunlar.
Eğer uzun konuşuyor, içi de asla dolu bir konuşma değilse nezaketen kesmem ama dinliyormuş gibi yaparım. O ara bir sonraki işi planlıyorumdur muhtemelen☺️