Eger çok konuşan ve sürekli aynı muhabbetleri yapan biriyse evet hatta içimden sussa da bu eziyet bitse dedigim bile oluyor.. Gözünü gözümden kaçırsa anında bahaneyle mutfağa gideceğim o da yok göz hapsinde dinlemeye mahkum eden tipler var ya deli ediyor beni..
Asla. Bu hem karşıdakine saygısızlık, hem de kendime. Aksine sonuna kadar sözünü kesmeden dikkatlice dinler, daha sonra kendi fikirlerimi söylerim. Hem dinlemiş gibi yapıyorsam ben kendime üzülmeliyim.. bir başkası da bana öyle davranır. Saygı da mecbur, sevgi de özgürüz.🌹
Yapıyorum arada ama insanına göre. Bir abi var ne zaman aynı ortamda bulunsak aynı askerlik anılarını anlatıyor, aynı hikayeyi 100 kez dinlemişimdir ama adam sanki hiç anlatmamıs gibi ilk kez anlatırmış gibi anlatıyor, baştan sona dinliyormuş gibi yapıp en son okeyliyorum. d
Ne yalan söyleyeyim bazen yapıyorum. Aynı şeyleri dinlemeye o kadar alışmış ve sıkılmışım ki zaten konunun nerede başlayıp nerede biteceğini biliyorum.
Evet yapıyorum çünkü kimin lazere ne zmn gittiği kimin ne zmn dıdısını dısının öldüğü yok bu yok şu ayh valla kafa sallaya sallaya kaç kez başım dönmüştür bir ben bilirim hayır normalde de bana ne beni ilgilendimez anlatma falan derim ama anlatan müdür olunca sıkıntı olur el mahkum ben mahkum
Selam, Öyle şeyler yapmam. Dinlemek istemediğim insan zaten ya boş konuşuyordur veyahutta yalan atıyordur. O yüzden hadi bana müsade der giderim. Boş şeylere karnım tok.
Muşş gibi yapmam arkadaşım. Ya dinlerim ya da dinlemem. Müsait değilsem, dinleyemeyecek bir psikolojideysem sonra konuşalım diye arz ederim. Benimde bir eşşek saatim mevcut.