Diyologlarınızı kendine göre yorumlayan, Arkadaş hatrı diye verdiğiniz selamı yanlış adlandıran, Saygıdan dolayı gösterdiğiniz samimiyeti kendine yoran karşı cinse ne demeli?
Siz söyleyin;diyoloğunuzu yanlış yorumlayan karşı cinse kendini nasıl ifade edersiniz?
Diyoloğunuzu yanlış yorumlayan karşı cinse nasıl tepki gösterirsiniz?
Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı.
Buraya girmeden önce Rober Hatemonun bu şarkısını dinledim. Ne güzel soru çıkar bundan demiştim. Şimdi karşıma çıktı 😂😂
Soruya gelecek olursam eğer, sürekli bir yanlış anlama içindeyse ve ben sürekli kendimi ifade etmek zorunda kalıyorsam tepkimi belli ederim. Anlamamakta ısrar ediyorsa araya mesafe koyarım.
Şimdiye kadar samimiyetimi yanlış yorumlayan bir karşı cins olmadı o yüzden bilemedim. Aferin bana bu konuda demek ki hep dpğru mesafeyi korumuşum. İş hyatım, özel hayatım ve sitede de böyledir. Selamım bile soğuktur. Yazışıyorsam emoji vs kullanmam yanlış anlamaya çok müsaittir çünkü. Bir emojiye binlerce anlam yükleyen kadınlar/erkekler var. Boşlukta olmak çok kötü Rabbim kimseye vermesin...
Ancak bazen insanlar farkına varmadan samimi olurlar, öyle davranılar ama onlara göre samimi bile değilerdir. Bu vakalar da yok değil yani görmüşlüğüm var.
Bu başıma gelmiş bir olay. Diyoloğumu yanlış anlayıp yorum yapan kişiye karşı herhangi bir sert ya da hoş olmayan bir üslupla karşılık vermem genellikle" nasıl anlamak istiyorsan o" derim ve bir kenara geçerim. Çünkü umursamam, nedeni ise yanlış anlayıp hemen saldırıya hazır halde pusuya yatmadan önce karşı taraf ile münakaşa yapılması gerekir çünkü konuyu yanlış anlayıp, anlamadığımızı netleştirmek gerekir. Tabi o anki yanlış anlama durumu çok büyük neden yatıyorsa altında gerekli açıklamayı yaparım.
Eğer değer verdiğim bir insansa kendimi açıklarım, sebeplerimi sonuçlarımı izah ederim.. Fakat dış kapının dış mandalı olup da, öküzün altında buzağı arıyorsa işte o zaman şöyle güzel bi ağzının payını verir engeli basarım.. Herkes haddini ve yerini bilecek.. Bir insan benim iyi niyetimi suistimal etmeye çalışıyorsa def ederim net.. Keyifli geceler..
Hey srtk sen dediklerimi nerenle anlıyorsun ha ! diye bir cümle kuramazdım tabi ki. Bak evladım olay böyle böyle lütfen düşünmeyi bırak derdim baktım olmuyor daha da konuşmazdım. En azından o an konuşmayı bitirirdim.
İletişim kazaları kadar korkunç kaza yok sanırım... Ben biri bana ilgili, saygılı, dostça davranırsa kesinlikle üzerime alınmam hatta eş düzeyde soğukkanlı tavrımla gereğini yaparım. Ben zaten mesafeli ve soğuk tavırlı biriyim, bilerek ciddi davranıyorum tüm erkeklere. Fakat iletişim kazası olmaya görsün... O zor... acılı.🙂
Rober Hatemo'yu çok severim. Bu parçası da çok eğlenceli abla. Kendimi ifade edebildiğimi düşündüğüm için hala yanlış anlaşılırsam selametle der uzaklaşırım. Enerjimi harcayamam. Seçtiğin parçaya göre gönül ilişkileri kapsamında sanırım bu soru ama ben genel olarak bütün konular için böyle düşünüyorum.
İfade edecek bir durum yok erkekler genel olarak böyledir bi tebessümü bir iltifatı bir mimiği bile kendilerine yorarlar. Bu mallar nette görüyorlar böyle şeyleri kadın saçıyla oynarsa şunu demek istemiştir diye ona inanıyorlar. Bu tipler oldukça fazladır normal kız arkadaşları asla yoktur sevgilileride ya bi kez tesadüf olmuştur ya da olmamıştır
Açıklamamı yaparım. Yanlış anlaşılma varsa eğer düzeltir ozurdilerim. Yaptığım birsey söylediğim birsey varsa inkar etmem. Çekinecegim birsey yoksa hatta, herkesin içinde açıklarım. Konuşmaya herkes şahit olur. İki taraf da ne demişse ortada olur. Alnım ak şekilde haydi şimdi bak işine yavrum yürü anca gidersin derim. Arkadas hatrina da kimseye selam vermem. Öyle bisey yok benim lugatimda
Ne yönden yanlış anlaşıldığımı sorarım ve açıklamamı yaparım. Ancak bunu alışkanlık haline getirirse hiiiç açıklama gereği duymam nasıl anlamak istiyorsa öyle anlar.
Binlerce yıldır insan ırkının çözemediği en büyük sorun bence iletişim, o yüzden kendimi doğru bir şekilde ifade ederim, baktım fikri değişmiyor, güler geçerim
Öyle anlaşılmaların cereyan ettiği durumlarda, hiç çekinmeden gereğini söylerim. İşte bu yüzden kelimeleri çok dikkatli seçer, en küçük tereddütte izahat yaparım.
Kendimi anlatırım kendisine olayın yanlış anlamadan ibaret olduğunu. Kırmamaya üzmemeye çalışırım elimden geldiğince. Artık daha mesafeli olurum böyle anlaşıldığım kişiye.