Bu çoğunlukla dikkat vermekle alakalı. Ayakkabıyı bağlayınca uzun zaman o bağı değiştirmeden çıkartır giyeriz. Bu sebeplede heleki her seferinde yapan birileri varsa önemli olmadığı için öğrenmemiş olabilirsiniz. Aynı şey kravat bağlamak için geçerli. Babam çok muntazam bağlar ben bir türlü beceremem yamuk durur benim bağladığım, ki defalarcada göstermiştir bağlamışımdır...
Her şeyi de bilmek becermek zorunda değiliz ki. Eski iş yerimde şefim kafadan işlem yapamıyorum diye üzerime söylenirdi. Üniversite okuyormuşum nasıl yapamazmışım, ne alakası var sözel okuyordum ben. İnsanları çok takmamak gerek bazen.
Bu yaşıma geldim hala aşka inanmaya devam ediyorum. Saçmalık resmen. Akıllanmam gerekirdi. Onun haricinde bu yaşıma geldim böceklerden korkuyorum. Igneyi ipliğe geçirdikten sonra düğüm atarken zorlanıyorum.
O benim kalbim ne halde hiç sordu mu peki🙄🙏 tamam ben onun poncik kalbini kırmış olabilirim ama oda beni bu halimde biraz olsun anlayabilir anlayış gösterebilir ama🙄🙏
Abicim guru olabilirsin ama bu seni üstün insan yapmıyiiir bence Bill Gates de dünyanın en büyük canım herifi klavyeler de onun üretimi olduğuna göre çok ta aldırma 😂😂