40 yaşındayim ask acisi cekiyorum kendime zarar vermek bile aklimdan geciyor o derece napıcam ben?

40 yasindayim bi sevgilim vardi 32 yasinda 2018 den beri sevgiliydik kimse onun elinden tutmazken ben tuttum ben yardimci oldum aklinda olan iş icin maddi destekte bulundum işi tuttu büyüttü birlikte calistik hâla bi sirketimuz ortak babası öldü ben destek oldum ona aşıktim. Sonra hislerimden emin degilim dedi ayrildi dost kalalim dedi.
Sonra sosyal medyadan tanistiğı 29 yasindaki kızla evlendi bana diyordu ki hep boyle süs bebegi gibi kizlari begenmiyorum ama evlendigi kişi kızıl saçlı , yeşil gözlü beyaz tenli saci basi yapili , makyajli şık giyimli bi kiz kendisi ise kapkara kara yagiz biri hep kendiyle dalga gecerdi ilk insan gibiyim diye ama cok komiktir agzida laf yapar. Hala ona asigim 40 yasindayim ama ilk askim o benim o kadinin elini öpuyor gozumun onunde basi agriyor diye bile ustune titriyor dayanamiyorum bana bi yol gosterin kavusayim ona tekrar lutfen.
40 yaşındayim ask acisi cekiyorum kendime zarar vermek bile aklimdan geciyor o derece napıcam ben?