40 yasindayim bi sevgilim vardi 32 yasinda 2018 den beri sevgiliydik kimse onun elinden tutmazken ben tuttum ben yardimci oldum aklinda olan iş icin maddi destekte bulundum işi tuttu büyüttü birlikte calistik hâla bi sirketimuz ortak babası öldü ben destek oldum ona aşıktim. Sonra hislerimden emin degilim dedi ayrildi dost kalalim dedi.
Sonra sosyal medyadan tanistiğı 29 yasindaki kızla evlendi bana diyordu ki hep boyle süs bebegi gibi kizlari begenmiyorum ama evlendigi kişi kızıl saçlı , yeşil gözlü beyaz tenli saci basi yapili , makyajli şık giyimli bi kiz kendisi ise kapkara kara yagiz biri hep kendiyle dalga gecerdi ilk insan gibiyim diye ama cok komiktir agzida laf yapar. Hala ona asigim 40 yasindayim ama ilk askim o benim o kadinin elini öpuyor gozumun onunde basi agriyor diye bile ustune titriyor dayanamiyorum bana bi yol gosterin kavusayim ona tekrar lutfen.
Sonra sosyal medyadan tanistiğı 29 yasindaki kızla evlendi bana diyordu ki hep boyle süs bebegi gibi kizlari begenmiyorum ama evlendigi kişi kızıl saçlı , yeşil gözlü beyaz tenli saci basi yapili , makyajli şık giyimli bi kiz kendisi ise kapkara kara yagiz biri hep kendiyle dalga gecerdi ilk insan gibiyim diye ama cok komiktir agzida laf yapar. Hala ona asigim 40 yasindayim ama ilk askim o benim o kadinin elini öpuyor gozumun onunde basi agriyor diye bile ustune titriyor dayanamiyorum bana bi yol gosterin kavusayim ona tekrar lutfen.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Psikolağa gidin terapi alın kendinize zarar verme isteği normal değil şu anda sağlıklı bir düşünce içinde değilsiniz.
Haklisiniz ama ne gecem ne gunduzum belli
İşte ruhsal olarak çökmüşsünüz ruhsal olarak iyileşmeniz lazım terapi alıp takıldıģınız size acı veren konuyu psikolog yardımı ile çözümlemeniz en doğrusu, bu durumdan çıkmayı istemelisiniz bedeniniz ve ruhunuzun arkasında durmanız da önemli yardıma karşılık vermelisiniz.
Vefasiz insan sana dönse bile hayır gelir mi sırf sen seviyorsun diye, öyle dipteyken bir kadın bana öyle destek olsa şahsen ben bırakmazdım
Cok destek oldum kimse yaninda yokken yaninda oldum sevdim ama o gtti baskasina
Ne diyeyim hayat işte değer bilmeyen insanlar cok şanslı ki senin gibilerle karsilasiyo
40 yaşında sevgili bırakılır mı ya milf kadını bırakmak nedir
Ne ayip
Ama doğru bu
Zor olacak ama unutman şart şapşart kendini rahat bırak acını yaşa
İyi kandırmış seni. Ağzının laf yaptığı belli..
Kandirmakla ne ilgisi var sevgiliydik yani
Sevse böyle mi olurdu. gel anlatayım yanlışlarını
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir maalesef
Cok sevmesem biterdi ama birde hep gozumun onunde
Artık bunu kabullenmen gerekiyor maalesef adam evlenmiş yuvasını kurmuş
Kadina yazik degil mi hiç ya yardimci olmus ona maddi manevi
@Singeee ya yazığımı kalmış adam evlenmiş,, bundan sonrasında onu elde edemez,, bu durumda real düşünmek gerekiyor kolay şeyler değil tabikide yapacak bir şey var mı sence
@Singeee ve farkındaysan bir ergen değiliz.. real düşün vah vah. Demek yerine yazık demek yerine ne yapılabilir onu düşünmek en mantıklısı
Valla orasi oyle ama ben karsiliksiz birakmaz bi gö.. tluk yapardim o herife.. Gerci bu abla Şu an burada bunu yazip uzulurken o herif karisiyla sevi. şiyordur Şu an hayatta kimse icin uzulmeye degmez
@Singeee tamam işte odak noktamız bu kimse insanın kendinden daha değerli değildir☺️☺️Boşvermek gerek bazen, doğru kişi değilmiş demek
@Singeee 3 gün sonra karşısına başkası çıkar ona aşık olur aman iyi ki kurtulmuşum şundan dersin
Ah be ablam :(
Hiç üzülme, yeni manit bul.
Cok zor bu benim icin
Kızı öyle bi ankattın ki 😀
Adam süslu hatunlardan hoslanmiyorum diyomuş güya hemen bulunca oylesini gitmis klasik erkek sözde dogallik severler 😂
Erkek süse, kadın söze bakar 😀
Valla benim arkadasta kizil sacli bi kiz icin terk edildi bendr sacimi kizila boyucam bu gidisle😆
Kızıl saç benim de ilgimi çeker çok ateşli 😀
Valla benim yuzum cirkin ne yaosam kurtarmaz 😂
Kim dedi yüzün çirkin diye 😂
Bacım boş ver sana adam mı yok sal ipini gitsin
Sana doymus neden anlamiyosun.
Doymakla ne ilgisi vae
Kanka sadece elini öpmüyordur emin ol 😂😂
İlginçmiş
Kafayı yemişsin