https://youtu.be/zNPDWJP0q7I İçinden gecenleri dile getiremez insan bazı anlarda. Üstüne birde gurur biner... Dik başlılıkta cabası. her şey elinden kayar gider. Sen söyleyebiliyor musun peki? Senin içinden geçenleri "O"biliyor mu?
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Tahmin ediyor. Ama buna rağmen nasıl açıklama yapmadan gider diyede kendi kendime onun "vicdanını" sorguluyorum. O'nun hakkında çok büyük bir şekilde yanılmışım. "O" tahmin ediliyor ama Allah'ta içimi biliyor. O yüzden benim vicdanım rahat. Ben sadece susuyorum.
Söylediklerim var benim... Bide söylemediklerim. Yazdıklarım var benim... bide yazıp yazıp sildiklerim. Söyleyememekten değil, gururdan hiç değil, başım dik ama dik başlılıktan da değil. Suskunluğum anlatmıyorsa içimden geçeni (ki anlatmıyor) o zaman içimden geçenlere kelime kıyafetleri giydirmek için ölçmeye, kesip biçmeye gerek yok demektir.
Şu sıralar içimden geçenleri o bilemiyor. İçimdeki fırnatıya bir bilebilse. Keşke diyorum ama seçim onun nasıl mutlu olacak ise olsun. Varsın bana da susmak kalsın.
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Gurur değilde anlaşılmaması zor denilenlerin.Içe akıtıyorsun tüm zehri yutan sen oluyorsun. Susup indiriyorsun içine. Bilse ne olacak anlamıyor ki Seni senin gibi hissetmeyen kişi neyi hakederki? O bilsin diye demek istemiyorum sevsin diye demek isterdim. O da sevsin. Olmayınca olmuyor.
Icini açmışsan eğer biliyordur ama yok bazi duygularını gizledigin halde hissetmesi lazim diye düşünüyorum o zaman seni gerçekten anlamış ve sevmiştir.