https://youtu.be/jPb6j0JKm6o Kader de olanın önüne geçilmez. Ne yazılmış ise o ! Silemessin ya da yazılmadıysa yaşayamaz... Zorlama! Kabul ve itaat et. Zor gelse de can yaksa da bu böyle. Şimdi sana şer gibi gelir olanlar, yanılma! Zamanı gelince o anlayamadıkların önüne öyle bir serilir ki, şükür edersin olmadığına. Son sözler acı gelir biliyorum biraz sabret, Geçicek...
Bazen şer gibi görünenler aslında ileride bizim için şükür sebebi olabilir. İsteklerimizi elde etmek yolunda ilerlerken, elde edemediğimiz zamanlarda vardır bir hayır diyerek Allah'a bırakmak gerek aslında. Kararsız kalmadan, şüphe duymadan, büyük bir inançla.
Bu bağlamda; senin kararsız kaldığında, karar vermene yardımcı olan o şey nedir?
Senin kararsız kaldığın an'larda, karar vermene yardımcı olan o şey nedir?
Bu kaosun içinde bir kişi için 100% doğru tek bir kararın olduğuna inanmıyorum çünkü başka insanların kararları da bizi etkiliyor. Sebep sonuç ilişkilerimiz kişiye özel olmaktan ziyade tamamen birbirine geçmiş bir labirent gibi. O yüzden o an uygun görünen şekilde kararımı verir ve harekete geçerim.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Karar vermeyi düşündüğüm şey konusunda huzursuzsam eğer o kararımdam vazgeçiyorum. Eğer vazgeçmeyip ne zaman uyguladıysam hep yanıldım. O yüzden karar verirken genellikle bana verdiği huzura bakarım.
Kafamda kendi kendime kurduğum diyaloglar, hesaplar, farklı şekilde düşünmek karar vermeme yardım eder. Bu arada seni sorularımda göremiyorum. Cinsellik dışında da sorularım var
Hayat her zaman ama her zaman insanı iki seçenekten birini sunmaya iter.. Böyle zamanlarda dingin ve sakin kalabilmek ve seçiminin arkasında durabilmek gerekir. Kararlarımı alırken yanımda sadece şans param olur..