Kurban bayramından önce araba alacaktım arabada bulmuştum ama son anda caydım arada yine bir araba alacaktım yine caydım hala düşünüyorum bakalım piyasa iyice düşecek ellerinde patlayacak arabalar fiyatlar iyice düşecek diye beklemedeyim
Acele etmemek en iyisi tabii. Daha mantıklı düşünmeyi sağlar. Ama ya yinede ne yapacağını bilmiyorsan... Yani her insanın belirsiz, ne yapacağını hissettiği olmuştur bence... bu durumda ne yapıyorsun?
İlk başta alacağım karar hayatımla ilgili önemli bir kararsa o kararsız kaldığım şeyi yaptığımda neler olabilceğini ya da yapmadığımda neler olabileceğini göz önünde bulunduruyorum ve bunlarla ilgili olasılık düşünüyorum hangisi daha gözüme makul gelirse onu seçiyorum
emin olmadığın taraf her zaman daha güvenlidir. bir hislerini dinle. bir tarafı daha az kafana yatacak veya daha fazla isteyeceksin. o tarafa git. belirsizlik her zaman daha iyidir çünkü belirli şeyin dışına çıkıldığında insan ne yapacağını şaşar ve hata yapar. belirsiz bir yolda sersemleyerek de olsa doğruyu bulursun.
Yani zorlanıyorum tabi ki bir terazi burcu olarak ama iki seçenek arasında kaldıysam eğer ikisine de okey oluyorum aynı anda yoksa aklım diğerinde kalır üzülürüm 😅
Köpek dediğin insan yani :d ben olsam ikisinide dalardım hdhdj böyle bir şeyde kararsız kalmazdım. Kurunun yanında yaşta gider. sinirim çıkardı rahatlardım biraz :d
Yok gelmiyor sanki ahajsjs normalde bende sabaha dogru yatiyom ama bugun bi cilginlik yapip az erken yatayim dedim uykum tam gelmeden once onda da boyle anca iki saat uyuyabildim tekrar uyandim simdide geri uyuyamiyom cunku uyku kalmadi hepsini uyumusum sarjim 100% yani senin anlayacagin (oyle gibi duruyor belli degil de hahssbsb)
Halen ayaktayim yikilmadim ahahahshs yok ya uyumam artik bu saatten sonra gelmiyor zaten ama iyi oldu aksama adam gibi uyurum en azindan (oyle umuyorum ahajsj)
Aynen öyle. Hafta sonu daha iyi olur fhdjgd Şu an bir dizi var ona bakıyorum. Dizi sevmem ama öneri üzerine bunu izliyorum... Güzel bir diziymiş. Duydun mu bilmiyorum... Adı "alice in borderland"... Şu an 3. bölümdeyim. Sarıyor ya :d
La onu da ben onermedim mi ben onun hastasiyim en sevdigim olabilir heralde, burada oneri isteyen herkese onu oneriyom deli gibi gibi ahjdsfhs daha bir kac saat once (yatmadan once yani :D) bi arkadas oneri istiyordu onu onerdim. Valla ben onu tekrar izlemeyi dusunuyordum yakin bir zamanda. Ozellikle ikinci sezonu var ya of of of ki ne of acayip heyecanli. Kartlarin numarasi kupa, maca falan sayinin buyuklugu oyun seviyenin zorlugunu gosteriyor falan, ikinci sezon da neyse soyleyeyim mi bunu bilemedim, cokta oyle spoiler ile alakasi yok aslinda hem ilk sezonun son bolumunde belli de oluyordu yani soyleyebilirim aslinda ama yinede sen onay verirsen soyleyeyim :D
Hayır onu sen önermedin %100 eminim. hahah o diziyi eski erkek arkadaşım önerdi... bunu iyi hatırlıyorum... Onun önerdiklerini ayrı not etmiştim. :d Bende hastası oldum diziye. Güzel dizi ya acayip sarıyor. Bu arada dizi önerisi senden hiç istemedim zaten :d hep film önerisi istedim senden. Dizi sevmem. Ama bunu ex önerisiyle izledim öyle. Aynen onlar oyunun zorluğunu gösteriyor. Ve daha heyecan katıyor. Izlettiriyor kendini. söyleme sakın hahah heyecanı kalmaz. :d şimdi sarıyorken sıkılırım yoksa.
Valla bilseydim ben onerirdim hahaha aynen manyak sariyor, squid game e benziyor diyom millet sorunca ama bu daha heyecanli gerilim dolu daha bi sariyor acik dunya insanlar kayboldu tokyoda falan muthis bir sey hahahha japon mangasiymis aslinda ama dizi yapmis boyle iste adamlar. Ya aslinda sarmakla alakasi yok sadece oyun kartlarla ilgili :D
Squid game i duydum ama izlemedim :d dediğim gibi dizi sevmiyorum. Ama o hoşuna gidecek mutlaka izle diyince izliyordum. bu diziyi öyle izlemeye başladım. Çünkü onun önerilerinin kötü çıkma ihtimali %0 . Zevklerimiz onunla birebir olduğu için direkt izledim :d Evet o gerilim sardırıyor ben seviyorum gerilimi.:d Aynen Japon mangasıymış. Bilmiyorum ama ben beğendim ya :d
Valla dizi onerisi isteseydin bende direkt bunu izle derdim ve dedigim gibi burada onerdigim kisilere bile kesinlikle izle pisman olmazsin diyordum sende dogru soyle asiri heyecanli sarmiyor mu, ben heralde birinde 3 ya da 4 bolum ust uste izlemistim :D Yani buna benzer tarzindan istiyorsan oyunlar falan o zaman squid game de izleyebilirsin.
Dizi öneri isteseydim elbette önerirdin biliyorum saolasın :d Ama film önerilerin güzel. Bu yüzden hep film önerisi istedim. Ve dediğim gibi dizilerle aram yok :d sadece izlemelisin dediği için izledim :d Evet genellikle önerdiklerin güzel. Şu ana kadar önerdiklerin hiç kötü çıkmadı. :) Ben bugün başladım ya. 3 bölüm izledim henüz. Öyle üst üste izlemeyi sevmem. Benim sıkılgan bir yapım var. Ara veririm :d ama güzel dizi. Diziye başlamak istemiyorum hahah çünkü devamı geliyor :d squid game benzeri dedin bu yüzden pekte izlemeye gerek yok. Bir ara herkes izliyordu zaten :d izlemeyeceğim onu büyük ihtimalle. önerin için yinede saol :) Ama dediğim gibi filmlerini mutlaka izleyeceğim :D
Sen bilirsin tabi :D bende pek dizi izlemem aslinda, turk dizileri cok nadir denk gelirse bir tane gozume hos gelen begendigim oyle izlerim o da boyle iki uc senede bir denk gelirse yoksa netflix dizileri hosuma gitmeye basladi onceden onu da hic yapmazdim ilk la casa de papel ile basladi sonrasi iste alice, squid game falan derken bir kac tane izledim ama bir suru de var aslinda netflixte her onume geleni de izlemiyorum bende hosuma gitmesi lazim benim tarz olacak anca oyle :D Izle izle, izledikten sonra yenileri onerebiliriz belki benim de o zamana yeni izlediklerim olur :D
Türk dizileri izlenmez ya :d sıkılır insan. saçma sapan aynı konular ghgjh la casa de papel i de duydum :D onu da bir ara herkes izliyordu falan. ama ben izlemedim ya da hayranı değilim. iyi yapmışsın izle tabii :d hoşuna gideni izle ne güzel. 1 2 ay falan öneri almayacağım sanırım hghjf çünkü bir sürü öneri birikti. onlar bitsin bir süre izlemeyeceğim. meşgul olmam gereken başka konular var :d öneri isteyeceğim zaman elbette sana sorarım. teşekkür ederim :)
Aynen hep ask mesk o onu seviyor o onu aldatiyor falan :D La casa da cok iyi onu da tekara izlemeyi dusunuyorum ama sen pek dizici olmadigin icin sen boş ver izleme :D He tamam o zaman sen sor ben gorurum heralde olmadi direkt ozelden de sorabilirsin tabi :D
Aşk meşk deme bana hjgkgjk yaralıyam yaralı. hatırlatma. :d püüü hepsi böyle zaten... jhjkfhf başlarda lovebombing lovebombing... sonra gaslighting ve sonra ghosting...:d İzlemek istiyorsan izle tabii tekrardan. aynen dizici değilim. dediğim gibi önerdiğin filmleri izleyeceğim ama :d Aynenn sorarım mutlaka. özeldende yazar sorarım :D Çok saol :)
aa oyle mi noldu aldatma mi ahhaha lovebombing gaslighting ghosting iyimis hahahhsfj Tamamdir sen sey yaparsin o zaman. Sabah oldu artik bende bi firina gidebilirim iki uc kahvaltilik alirim kahvalti yaparim simdi senin de isin vardir :D
Yok ya aldatma değil. Normal aşk acısı ile biten bir hikaye diyelim. Herkes yaşamıştır mutlaka :d Aynen herkes işine o halde :d Sana afiyet olsun. Sağlıkla kal. Görüşürüz :d