Hayır iyi olan genellikle kaybeden taraf oluyor fakat bu kaybetmenin içinden de kazanacağı bir şeyleri muhakkak veriyor hayat ya da zaman. Bunun için bu mağlubiyete bakarak küsmemek gerekiyor bir şeylere, aksine daha fazla tutunmayı öğreniyorsun…
Ben bu dünyada kazanmadım şahsen. Bu arada daha iyi hissettireni bulmak için klişe tercihlerden uzaklaşmalısınız. ( Popüler erkek, çapkın erkek, sosyal erkek vs. ) Bunlar her ne kadar ilk başta iyi hissettirse de , gönlü birden fazla kişide olduğu için darbesi ağır oluyor ve aldatılıyorsun en nihayetinde, haberin olsa da olmasa da. Saat 12'den sonra arabanın , bal kabağına dönüşmesi gibi.
Hayatıma aldığım herkes benimle karşılıklı olarak iyi hisseder. Arkadaş, sevgili farketmez. İyi asla kaybetmez, kaybedilir. Iyiyi kaybeden de elbet bir gün pişman olur.
İyiler kazanır mı bilmem. Ama şerrin içinde hayrı, derdin içinden dersi , zehrin içinden şifayı çıkarabilen insan her zaman olmasa da eninde sonunda kazanır.
Doğru bildiğim herşeyi yaptım. Şimdiye kadar da hep iyi oldum. İlahi adalete inanan biriyim.
Önceden sırf iyi olduğum için kötü düşünmediğim için bir çok şeyi kaybettiğimi sanıyordum. Sonra gördüm ki kaybettiğim şeyler aslında benim için iyi şeylermiş. Ve artık kaybedilen hiç bir şey için üzülmeyip daha iyisi var önümde deyip devam ettim. Çok iyiyim şu an 😏
Iyi olanin degil kotulugun kazandigini goruyoruz dunyada.. Cunku iyilerde mucadele yok ama kotulerde kotuluk yapmak icin mucadele var sorun bu.. Beni anlayan beni bana iyi hissettirendir.. Fakat ya benimde hatalarim varsa.. Onunda varsa.. Cozulmeyen hatalar sorun olur ileride.. Ornegin;Iletisimimle bircok insani baglamisimdir ses tonuma satirlarima.. Fakat etkilenmemislerdir o yuzden iyi hissettiren her insaninda kiz arkadasi olmuyor maglesef kendim icin diyorum..(Fotograf ask fotografi oldugu icin buradan yola cikarak ornek verdim)
Herkes derki iyiler kaybeder kötüler kazanır. Ama yanlış kötüler iyilerin kazandığı şeyi asla kazanamaz. Mesela : saygı , arkasından konuşulan iyi cümleler , dürüst çevre , gerçek dostluklar vs. Kötüler neyi kazanıyor?