İki cinsiyetten insanlarla da çok fazla konuşacak şey bulabiliriz. Peki bu konuları hangi cinsiyetle konuşmak size daha fazla keyif veriyor? Sohbette erkekler mi başarılı kadınlar mı?Sormak için sordum, çokta şey etmeyelim 🥳
Size keyif veren kadınlarla sohbet etmek mi yoksa erkeklerle sohbet etmek mi?
Genelde ben kadınlar ile daha iyi anlaşırım. Hoş erkeklerde de iyi anlaşırım ama kadınlar biraz daha fazla severler beni. Bilirler onlara bir kötülüğüm olmayacağını ve yanlış yapmayacağımı. O yüzden de biraz daha rahat olurlar bana karşı. Benim de sohbetim gayet iyi ve keyifli olduğunu düşünüyorum. Biraz bu yüzden tercih ediliyor sanırım.
Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.
Merhaba gadası 🙃 Erkeğin muhabbeti bir yerden sonra tıkanıp kalır. Ama kadının muhabbeti sonsuz olur. Çünkü kadınların akılları hayata bakış açıları çok farklıdır. Sürekli tıkanan konuyu değiştirmek gibi sonsuz bir zekaya sahiptirler.
Kafamın bir olduğu, bir çok ortak noktamın olduğu sohbeti, muhabbeti seven bayan olsun, erkek olsun sohbet etmek keyif verir bana... Tabi hoş ve alımlı bir bayanla sohbette aşırı bir keyif verir bana..
Karşı cinsle fazla samimiyet iyi değil. Eğer ki sevgilin falan varsa da doğru değil. O samimiyet farklı yerlere kayıyor. Ama sevgilin yoksa o keyif veren sohbetler sabaha kadar sürebilir.
Bu mantık zarar verir gibi geliyor, karşı cinsin bakış açısı falanda diğer cins için önem taşıyor en azından site geneline bakarsak kadınları erkeklerin görüşlerine erkeklerde kadınların düşüncelerinde ihtiyaç duyuyor.
Sadece görüşten ibaret kaldığına inanıyorsan bilemem. Gerçi genellemek doğru olmaz. Evet söylediğin şey de haklı tarafın var. Lakin kadın erkek aşırı samimi olması belli bir yerden sonra kıvılcımların ateşlenmesine neden olur. Real olalım lütfen 😬
Bana keyif veren şey her dâim nefret etmektir. Tabikide ben kagınlar ve erkeklerle sohbet etmekten de tahammül edilemez derecede nefret ediyorum nefffreeeeett!