Bana yanlışı olmadıysa neden düşmanım olsun🤷🏻♀️ Böyle kafayla hareket eden insanlar sadece ve sadece kukla gibi başkalarının arkasından koşandır kendi fikri yoksa o kişi ile işim olmaz! Ben herkesi bir birey olarak değerlendirmekten yanayım ne olursa olsun, bunu yapmakta olgunluk ister tabi 😁 (yaşlandım çaktırma 😂)
Haha Elyom olaya bir de böyle bak. Sen benim dostumsun biri senin canını sıkacak herhangi bir şey yaptı ve düşmanın oldu. Ben dostumun yanında dururum. :) yani senin. Düşmanınla dost olmam
Tamam ok haklısında benim o kuşiyle sorunum var sende mesafeni korursun o kişi ile ama düşmanın olmasına gerek yok onu demek istedim. Benim düşmanlarımla ne dost ol ne düşman demek istedim kendin görmeden yasamadan düşman olunmaz demek istedim Yoksa her daim sevdiklerimin yanında olurum tabi ❤️😘
Dostumun düşmanı olmaya laik görmediğim kimselerle düşman olmam. Fakat ;dostuma yanlış yapılmışsa affetmem. Diğer türlü görüşmez konuşmaz sevmez vb vs. Saygı duyarım. Benim dostum olan insanlar kimseye boşuna ayar olmaz... Devam ederim kişiyle görüşmeye. Dostumdan da gizlemem. O da benden emin olduğu için (kah***pelik vs gelmez benden ) saygı duyar. Takılmaz bile..
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Kimse için başka bir kimseyi düşman almaya gerek yok. İnsanlar karşısındakini sırtından bıçaklamak için sebep arıyor zaten. Sen düşman olursun, bir bakmışın yarın onlar dost oluvermişler. Hayat bu garipliklerle dolu.
dostumun düşmanına güzel bakamam.. düşmanca tavırlarım da olmuştur.. düşmanımın düşmanına dost gözüyle bakmam ama riskli bu.. ama kullanabilirim onu :)
Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
Tabiki de dostumun düşmanı benim düşmanım olur😎 Ölümüne kankayımdır yarı yolda bırakmam. Onunla dedikodunun dibine vurur, Kötülediğini kötüler gerekirse saç baş yolmaya giderim. Omzunda ağlar mutlu günümde baş köşeye oturturum✌
Yok ya öyle şeyler bana saçma geliyor. Dostumun düşmanı benim dostum da olabilir. Sırf o düşman diye bende düşman olamam. Heee Olaki tanımıyorum etmiyorum işte o zaman çağırsın beni anında gelirim. Gömerim kafayı.
Düşmanımın düşmanı dostumdur.. Bu da ayrı bir * ya.. Genelde ergen kızlarında kafaları böyledir.. Olayı bilmeden, kişileri tanımadan hayatta böyle bir kafada olmam..
2 dostum var. Biri çok sevdiğim bir kız arkadaşım ama 1 haftadır yoğunluktan konuşamıyoruz. Diğeri ise köpeğim. Ikisi içinde her şeyi yaparım. Dostumun düşmanı düşmanımdır. Dostum yaşar düşmanım ölür.
Hayır öyle diyenlerden değilim. Benim ilişkilerim beni onun ilişkileri onu ilgilendirir. Onun sevdiği ya da düşman olduğu kişilerin benim hayatımdaki etkisi bambaşka olabilir , ben bana olan tavrına bakarım sadece
Kanka ben öyle genellemelere pek sildim ha Yani kişinin kendisine bakarım öyle karar veririm yani böyle kalıplaşmış cümlelerle Benim hiçbir zaman işim olmadı
Aile bireylerinin düşmanı dahi benim düşmanım olmaz :)) Profesyonel düşünmek lazım, zaman neyi gösterir bilinmez. Tabiki düşmanlığın boyutu ve nedeni de önemli..
Katılmıyorum dostumun biriyle düşman olduğu için benimde düşman kazandığım oldu ama dostum düşmanıyla dost oldu olan bana oldu en iyisi sessizce ortamı gözlemlemek çatışmalardan kaçınmak