Kişilik & Karakter “Güzelin düşmanı çok olur” sözüne katılıyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 37 Yapay Zekaya Sor “Güzelin düşmanı çok olur” sözüne katılıyor musunuz? Doğru mudur? 😅 Güncellemeler+1 yıl Süper ✨ “Güzelin düşmanı çok olur” sözüne katılıyor musunuz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Evet katılıyorum güzeli herkes kıskanır 2 0 Yorumla
KaRTaL_27 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 66% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 983 cevap paylaştı. güzelin sevgilisi olmaz diye biliyorum demekki düşmanı oluyormuş 5 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Güzelin düşmanı olur oda çekemeyen kıskanç kişi dir 1 0 Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Katılmıyorum. Sanki bizim yüzümüz güldü de güzellere üzülücem 😎 1 0 Yorumla
Eternetiy Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl çekememezlik vardır mutlaka bu kadınların arasındaki büyük bir sorun :d 2 0 Yorumla
kimene111 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Evet sadece güzellik değil başarı iyiliginde düşmanı çoktur... 1 0 Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Her şeyide kendinize yorun dünya sizin etrafınızda dönüyor ya. 1 0 Yorumla
VursalarÖlemem Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Güzel daha çok dikkat çeker, daha çok göze batar. Bence doğru olabilir katılıyorum. 1 0 Yorumla
hülyaesn Takip Et Xper 6 Yaş: 58 , eic 100% +1 yıl Insanlarda her konuda çekememezlik var maalesef 1 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Yok benim düşmanlarımın nedeni farklı 😄 1 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Güzeli ağlatırlar evet çok doğru tabiki 1 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Güzelin düşmanı en yakınındakilerdir. 2 0 Yorumla
endîşnâk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. düsmanlık güzele cirkine bakmıyor 1 0 Yorumla
Dertliymxm Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 715 cevap paylaştı. Cok cok 1 0 Yorumla
isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 934 cevap paylaştı. Alakası yok bence 1 0 Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Katılmıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evet katılıyorum güzeli herkes kıskanır
güzelin sevgilisi olmaz diye biliyorum demekki düşmanı oluyormuş
Güzelin düşmanı olur oda çekemeyen kıskanç kişi dir
Katılmıyorum. Sanki bizim yüzümüz güldü de güzellere üzülücem 😎
çekememezlik vardır mutlaka bu kadınların arasındaki büyük bir sorun :d
Evet sadece güzellik değil başarı iyiliginde düşmanı çoktur...
Her şeyide kendinize yorun dünya sizin etrafınızda dönüyor ya.
Güzel daha çok dikkat çeker, daha çok göze batar. Bence doğru olabilir katılıyorum.
Insanlarda her konuda çekememezlik var maalesef
Yok benim düşmanlarımın nedeni farklı 😄
Güzeli ağlatırlar evet çok doğru tabiki
Ama dostu da çok oluyor
Güzelin düşmanı en yakınındakilerdir.
düsmanlık güzele cirkine bakmıyor
Katılıyorum
Cok cok
Olabilir
Alakası yok bence
Belki kıskananı çok olur
Kıskanan çok olur.