Sözlük anlamı olarak sadakat ve vefa kelimeleri bağlılık anlamına gelir. Bir kişiye, Bir yere veya bir fikre bağlı olabiliriz. Ahde vefa göstermek deriz mesela. Ya da sözüne sadık olmak. Tüm bunların her birimiz için özel anlamları olabilir. Peki senin için ne anlam ifade ediyor? Sen vefakar bir insan mısın?Beğenen eller vefakardır net. ;)
Sana Göre Sadık ve Vefalı İnsanın Özellikleri Nelerdir?
Sadık insan sadece yanında değil arkasında durmaktır. Bir insan güçlüyse ve hiçbir şeyi olmayan birini koruyorsa o hiçbir şeyi olmayan insan sadece arkasındaki kadının gücünden göklere de yükselir ama arkasında durmayan ona sadık olmayan bir kadın varsa ne kadar güçlü de dursa o kadın onun yarası olur. Ben genellikle arkasında durduğum her insanı yükselten bir yapım var. Fakat o yücelttiğim insanlar olmasa da ben ayakta dimdik dururum. Kendime sadığım çünkü😄 Vefalı insanda zor zamanında yanında olan insanın zor zamanında yanında olabilmekten geçer. Arkasına geçmemekten. Bir zaman gelir konuşmak istemezsin anlayışla karşılarım ama gel bana bunu söyle de ki "Seninle konuşmak istemiyorum" hem yanında olmasını isteyip hem de arkasından kuyu kazacak kadar adi olmayan insanlardır vefalı insanlar. Konuşmak istemezsin anlarım. İletişim kurmak istemezsin onu da anlarım. Anlayışlı bir insanım. Fakat yüzüne bakarak arkasından konuşmak kadar adice olan başka bir şey bilmiyorum. Bilen varsa anlatsın dinlerim😄
Dürüstlük, her zaman senin için yanında olur, sınırlara saygı duyar, başarılarını kutlar, hayata olumlu bakar, ilişkiye yatırım yapar, ilişkide koşulları yoktur
Demişler ki; "Malı mülkü değil, kaşı gözü değil, hırkası heybesi de değil, merhametidir bir insanı güzelleştiren..." Konu erkek olunca merhamet daha fazla ön plana çıkıyor tabii.
amin insAllh para pul ilerde gelir ama merhametli erekek bulmak cok zor bu devirde en cok da cinselik konusmayan erkek bulmk zor bu devirde cogu erkek olmus bir sapik🤪🤪🤪
En İyi Cevaplar