Sen sinirli misin? Sakin olmanın yolu var mı?
#06romeo 😎

Sinirlendiğim şeye göre sakin kalma durumumda değişiyor. Ama genelinde sinirlensemde dilime hakim olabiliyorum. Üst düzeyde sinirlenmem lazım ki ağzımdan kötü sözler çıksın
Sakinim. Damarıma basarlarsa esip gürlemem ama gözlerim açılır. Yüzüm kızarır. Fikrimi hararetli şekilde söylerim. O kadar. Kavgadan uzak dururum. Hayatımda 1 defa birini dövdüm.
Sinirim öfkem nefretim kızgınlığım hüznüm yani bu gibi duygularla karşılaştığımda daha çok kendime yöneliyorum... Bir başkasına zarar vermemek için çok çabalarım
Çok haklısınız :)
İçime ata ata artık tahammülsüzleştim. Sinirim anında dışarıya yansıyor. Öfkemi bastırmakta başarılı olsam bile bu sefer de o sinirle kendimi yiyip bitiriyorum.
Cevap
8Cevap
Olay yerinden uzaklaşmadan sakinleşemiyorum.😃
Ve genel olarak gayet sakin biriyim, kötü patlarım sadece..
Evet bazen sakinim ama öyle Bi an geliyorki sinirleniyorum ve kendimi tutamıyorum ve sen bunu benden daha iyi bilirsin bebeğimm..
Çok daha önce saman aleviydim. Sonra birgün birden bire ne saman kaldı ne de alev. Kontrol etmek zorunda bile kalmıyorsun. İnsanın bir eşiği var, oradan atlayınca kendine her anlamda hakim olmayı başarıyorsun.
Sinirlenince ağlarım yaa ben ve kendiliğinden sakinleştirim
Ben sinirlenince taş taş üstünde bırakmam. Hareketlerim değil sözlerim bile aşırı kırıcı olabiliyor. Elime ne geçerse fırlattığım da görülmüştür. Ben sinirlere hakim olma konusunda hiç iyi değilim 😃
İyi insan olmaya çalışıyorum ama zorluk çıkaran insanlar olduğunda sinirlerim ara sıra bazı bazı benden bağımsız hareket edebiliyor sonra anlaşıyor sakinleşiyoruz 🤯
sinirlenince fazla hakim olamam kendime mutlaka kırıcı bir söz çıkar
Kime ve neye sinirlendiğime göre değişiyo hakimiyet seviyem.
Normalde pek hakim değildim ama son psikolog seansım biraz olsun işe yaramış olabilir
Gayet sakinim. rahatsız edici bir rahatlığım var. Bence iyi birsey 😌🤪
Ben kavga etmişsem olay cidden büyük demektir. Kendimi kontrol edebiliyorum.
Çok çabuk sinirlenebiliyorun pek sakin biri değilim
Bazen cabuk sinirlenirim ama cogu zaman sakinim
Siddeti seven veya egilimi olan biri degilim
Son demine kadar sakin kalırım ta ki zemberek boşalıncaya kadar..
Ailede benden başka sakin olan yoktur inan. Ama damarıma basılmadığında.
Sakin birisiyim fakat birisi beni aşırı sinirlendirirse parçalarim
Son noktaya kadar alttan alır ve sabrederim sırf tatsızlık çıkmasın diye, bunu bazıları sanki ben hiç sinirlenip patlamayacakmışım gibi düşünebilir ve bir gün yanılırlar. Sabrım taşarsa içimdeki öfkeyi ve patlamayı çok iyi görürler:)
sıfıra yakın..
her zaman sakinim desem de, kardeşim geçildiğinde..
sıkıntı..
Yaptığım iş gereği her gün bin türlü insanla uğraştığım için maalesef çok sinirliyim
Zaten ne kadar sinirli olursam olayım dışa çok yansıtan biri değilim. Ancak bazı şeyleri içimizde hazmetmek zor oluyor
Genelde sabırlı insanım
Çoğu zaman sakinim diyebilirim.
Sağol
Genellikle sakinim ama biri bir şey derse de altta kalmam :)
Soru güzel beğendim
sabrın sonu selamettir🙏🏻
Sinirlerime hakim olamıyorum
hiç hakim değilim valla
Bayadır hakim gibiyim
Sinirlerime hicbir sekilde hakim degilim
Kafayı dağıtmak unutmak
Sakinim
Ç𝑎𝑏𝑢𝑘 𝑠𝑖𝑛𝑖𝑟𝑙𝑒𝑛𝑚𝑒𝑚
Sakinimdir ama sabrım tasinca fena patliyorum🤗
sakinim ilk o davranırsa dinlene dinlene döverim
Çok sakinim sjdmdk