Genelde kırılır isem kırarım üzerim. Çoğunlukla bende kırdığım için üzgün olurum. Kızdığım da üzülmedi isem o kişinin her hangi bir değeri kalmamıştır bende. Geçmiş olsun ona.
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
Sinirlenince kendime bi yere kadar hakim olabiliyorum dişlerimi sıkarak, yumruğumu sıkarak vs ama öfkeye dönüşürse kendime hakim falan olamam, kırar dökerim. Ne var ne yoksa paramparça edebilirim. Yaptım bunu. Deşarj olamıyorum başka türlü. Bir boğayı asla öfkelendirmemeli 💁♀️
Sakin olmak benim uzmanlık alanım ve bu sabrım için sonsuz şükürler olsun amin fakat bu haksızlığın ve ihanetin başrollerini oynayanlara mutlaka bedelini ödetmediğim anlamına gelmiyor hiç bir zaman.. #TubaSueda 🍀
Güçlünün güçsüzü ezdiği bir durumla karşılaşırsam dayak yiyeceğimi bilsem üstüne yürürüm aslında bu yüzden çok zararda gördüm ancak yaşarken mazlumu koruyamayacaksak bizi tanrının huzurunda kim koruyacak? Bu tarz konuların dışında sakinim
İstisnaları hariç hakim olabiliyorum, hakim olamazsam zaten karşı taraf dayak yemekten beter oluyor kolay kolay durulmam ama lanet olsun ki fazla sabırlıyım
Çok sinirlenirsem zarar vermeden oturamam illaki bir şeylere zarar veririm ama nadirdir çok fazla umursamam olayları sinirlendiğimdede dediğim gibi zarar veririm.
En İyi Cevaplar