Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı.
Geldik o malum soruya :D sinirlerime bi yere kadar hakim olabilirim, sinirim öfkeye dönüşürse acımam, gözüm kimseyi görmez, elime ne geçerse fırlatır atarım. Bizde şu laz damarı var ayrıca boğa burcuyum, olsundu o kadar. Lütfen damarıma damarıma basmayın yoksa hanımefendiyim yani, prenses gibim bir şey 🥹
Sabırlıyımdır sinirlenince pek hakim olduğum söylenemez Çabuk sinirlenenler Öfkeleri korkutamaz Ama yavaş yavaş çıldıran insanları Görünce kaçmak gerek
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Çok sakin biriyim. Birilerinin o kadar ağır akıl almaz laflar edişi oldu bana ki o halde bile sakin kaldım. Hırçınlığına, cahilliğine ve de beni sevip kıskanç olmasına veriyorum o yüzden sakinim 😊😊🤗🤗😊😊🥰🥰
Fiziksel olarak evet kendime hakim olabiliyorum. Fakat dil olarak o kadar emin değilim. Çok fazla kırıcı olma ihtimalim olabiliyor. Çünkü dilimin pek kemiği yok. Allah ne verdiyse saydıyorum.
Şu sıra olamıyorum da normalde daha dirayetliyimdir son derece dayanırım ondan sonra kayış kopar dağıtırım ama şimdilerde havalar ısındığı için mi yoksa psikolojimmi bozuldu bilmiyorum zor tutuyorum