Neden böyle bir algı var sizin fikirleriniz neler.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
Karakterinin sağlamlığı veya zayıflığının bir ölçütü, belirtisi değildir bu olgu. Nezaket ve üsluba dayalı olumlu detaylara sahip birisinin zihniyeti bu şekilde inşa olmuştur, gayet de olası.
Zayıflık değil ama, bu devirde kibar insanları ezmeye çalışan epey insan var. Yani bu durumu, özgüvensiz olmakla karıştıranlar var. Bu durumdan yüz bulmaya çalışanlar da.
Yeri geldiğinde kabalaşmayı bilmek de gerek maalesef.
Değil efendim. Ben biri bana yol verdiğinde "Teşekkür ederim" diyorum ama toplum o kadar hazır değil ki, rica ederim demek yerine " bu ne ķırık, bu ne yumuşak birisi" duyguları ile dolması sureti ile ilkel, kaba, medeniyetten uzak. Sizin sürümünüz 1.09.2021 ama toplum 1.01.1400 :)
Kibar olmayı zayıflık görenlerin vizyonu zayıftır , diğer bir ifade ile, cahildirler. Kendilerinin farkında olmadıkları içinde kibarların üzerinde böyle bir algı bırakırlar
Hayır değil. "Nezaketlilik en büyük silahtır"...
Cevap
20Cevap
bence zayıflık gibi öyle diğer yanağını dönme durumu için geçerli ama seviyeli kibarlık güçtür insanlar davranışlardan ve üsluptan etkilenir ama gereksiz kibarlık ezikliğe yol açar
Asla degil bir saygi sever olarak
Kibar insanlara sahip çıkılması ve sayısının artırılması taraftariyim
Ne demişler
#öncesaygı
Kibar olmak zayıflık, utanmak ise ezikliklik olarak kabul ediliyor ne yazık ki. Bu devirde utanan insanın vay haline.
Gormemis alismamis bunyeye her şey zehir gibidir bunlara da o tepki var kendileri olmadigindan zayiflik sanip camur atiyorlar
Türkiye'de kibarlık, sadece güçsüzlerin yaptığı şey sanılıyor. Oysaki konuşarak anlaşan herkesin böyle olması gerekiyor.
Degil ama bu ulkedeki hayvanlara eziklik gibi goeunuyor
Zayiflik degildir ama kibar olunca isini yurutemiyorsun ulkede
Ben insanlara karşı hep kibar konuşurum ama karşılığı olmaz
İnsanlıktır kıymetini bilene ama yeri geldimi madalyonun diğer yüzünü de göstermeyi bileceksin
Hayır değildir ama bizim toplumda anlaşılmıyor maalesef.
Değildir ama bizim cahil insanlarımız acizlik olarak algılıyor
Hayır asla.. kibarlık yüceliktir
Hayır tabiki zayıflık değildir
Bazen evet. Genel olarak değil.
Öyle gözüküyor bazı insanlar için
hiç alakası yok kibarlıkla zayıflığın
Eziklik zayıflık sıkıcılık ne dilersen
Öyle görülüyor ama öyle görülmemeli bence
Kım dıyor onu
Kimse açık bir şey söylemiyor ama tavırlardan belli oluyor
Beceremiyoruz madem dalga geçelim oda olabilir 😅
Ondan valla bende bırıne denk gelmiştim asırı kıbardı normalde ayak uydururum ama buna yetısemedım 😀 bende biraz onun kıbarlıgını bırazda ona gore kaba olusumu dalgaya almıstım muhabbet ondan sonra duzene gırmıstı oda benı yadırgamaktan vazgeçtı galıba 😀 bazen ınsan kendıyle dalga gecebılmelı 😂
Aksıne..
Zayıflık.
Zayıfmışım o halde.
Değildir.
Değil
İlgisi yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?