Güncellemeler
+1 yıl
Geçin dalganızı bakalım kimse inanmıyor ya işsiz asosyal bekar olduğuma içinde bulunduğum durum gerçek ve bu zorluğu yaşayan benim ister inanın ister inanmayın hayatım böyle ve bu şekilde yapayalnız ölücem biliyorum maalesef artık anladım ki beni hayatta kimse anlamayacak
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gecenlerde onun sorusuna rastladiydim.
Ben sandim sen yeni hesap acmissin 🙂
Cunku sorulari ayni sen gibi.
Ya her gün soruyor benle uğraşıyor nicki kalbinicaldimzalim
Ya Allah kahretsin ya düştüğüm duruma bak işsiz asosyal bekar olduğum için trol oldum kimse inanmıyor burada istemiyor beni bu insanların yüzünden sınıf gidip intihar etsem kim suçlu ben mi insanlar mı
Uğraşmıyorum yalan söylüyor yalancı bu
Evet ben yalancıyim siteyi terk ediyorum
Intihar etsen her iki taraf suclu,
Sen suclusun onca destek, fikir tavsiyeye ragmen hic caba yok, intihar ediyon.
Onlar suclu seni intihara surukledigi icin.
Özür dilerim senden son defa
Ya tamam da insanlar bana psikoloğa git dışarı çık sosyalleş ise gir diyor benim psikologluk durumum yok her insanın kişilik yapısı farklı bende utangaç çekingen içime kapanık asosyal sessiz biriyim ve dışarıdan korkuyorum hiç çıkmıyorum dışarı ne yapıyım açılamadım kapanık kaldım nasıl olsa dışarı çık gez sosyalleş işe gir demesi kolay bu durumdan çıkışım yok gençliğim hep böyle geçti gitti istesemde açılamadım ilkokul lise okudum açılamadım askere gittim açılamadım olmuyor ben burada insanların beni anlamasını istiyorum kimseden beklentim çıkarım yok olmadı hiç
Aslinda psikologluk durumun var, cunku tek basina sosyallesemedin.
Psikolog bu konuda sana yardimci olabilir ama sen buna acik degilsin.
Tabi kolay degil cunku asosyalsin evde kendini guvende his etsende bu durumdan sende rahatsizsin aslinda ki soruyorsun.
Evet rahatsızım bu durumdan memnun olsam mutlu olsam neden senelerdir dert yanıyım ben bu yaşıma kadar sosyalleşemedim bu yaştan sonra da olmaz sosyalleşeceğimi sanmıyorum istesemde başaramadım gençliğim hep evde asosyal yalnız geçti herkes ergenliğimi gençliğimi yasarken ben evde durdum yaşım 32 artık umudum beklentim pek kalmadı evet dert yanıyorum hâlâ çünkü mutsuzum yalnızım ve böylece yaşlanıyorum ve kimse bana inanmıyor kimse anlamıyor en kötüsü de 8 senedir buradayım 1 senedir falan da buradan birini arkadaş olarak gördüm o da beni arkamdan vurdu benim hayatımla daha geçti gizli üye olup bana küfürler etti benle dalga geçti benim adıma sorular sorup insanlara karşı beni yalancı çıkartmaya çalıştı ben burada kimseye saygısızlık etmedim kötü bir şey demedim ama bazı insanlar benle uğraşıyor
Kotuymus..
Birine guveniyorsun ve boyle seyler yapiyorm
Eminmisin bunlari yapan o diye.
Niye boyle bise yaparki..
Eger gercekten o kisi ise onunda bir psikologa gorunmesi lazim ki bu sekilde biriyle ugrasmak saglikli degil.
Neyse sen uzulup ve ya sinirlenip moralini bozma, sen kendini biliyonya kim ne derse desin umrunda olmasin.
Yorumlara yazmış zaten baksana bu soruda da kendini belli etmiş nicki kalbimiçaldınzalim hesabı silmiş gitmiş ama yeniden gelecek bence ve benle yine uğraşacak psikolojik baskı yapıyor ben 8 senedir kimseyle uğraşmıyorum zaten yalnızım ama o benle arkadaş olmak istedi ben kimseyle arkadaş olmuyorum normalde ama onla arkadaşca konuşuyorduk ama gizli üye olup arkamdan vuruyormuş beni ikili oynuyormuş bende diyorum sorularımda bana hakaret eden küfür eden bu gizli üye kim demekki oymuş
Gelmez ya, gelirsede kendi sorunu, dedigim gibi kim ne derse desin, sen kendini biliyorsun onemli olan bu.
Evet ama gizli üye olup benim hayatımı dalgaya alıp adıma sorular sorması beni trollmüş gibi göstermesi insanlara karşı beni yalancı çıkartmaya çalışması bunlar beni üzüyor hayir ben kimseye bir şey yapmadım kimseden beklentim yok kötülük düşünmüyorum ama burafa bazı kişiler bana kötülük yapıyor istemiyor baskı yapıyor ölmemi intihar etmemi istiyor sitede gitmemi istiyor sonra benle dalga geçiyor alay ediyor beni aşağılıyor ben zaten gerçek hayatta hep dışlandım sanalda da dışlanıyorum ve kaldıramıyorum beni anlayan insanların olmasını isterdim ama yok bir insan anlayışlı saygılı olmalı yargılamak dalga geçmek alay etmek aşağılamak küfür etmek ve bir insana kötülük yapmak insanlık değil maalesef bazı insanlar böyle
🙂
Haklisin
Senin sorulardan rahatsiz olanda seninle ugrascana keske uzak dursaymis.
Yinede sen negatif dusunme bu konuda, yoksa hep bu negatif cemberin icinde donup durur cikamazsin hic.
Sağ ol bilmiyorum ya neyse boş ver kusura bakma seni de rahatsız ettim iyi geceler
Est 🙂
Iyi geceler sanada 🙂
10 yıldir burdayım rahat 5 6 senedir seni burada görüyorum tek yaptığın kendini aşağılamak
Tamam da işsiz bekar asosyal olmak trollük mü?
2021 yılında evet trollük bence
Ne alaka 32 yaşındayım işsizim bekarım asosyalim gençliğim hep evde geçti hep işsiz asosyal yaşadım hayatımda hiç sevgilim de olmadı yemin ederim doğru
kardeşim böyle biriysen psikolaga gitsene ne işin var burada
sana iğne yapsınlar birtane bayıltıp zorla sokağa atsınlar aşsksks
Aleyna sende geç dalganı bakalım
son 100 yılın en büyük trolüsün mk :d
Ya yemin ederim troll değilim
Bıkmadınmı şöyle sorular sormaktan