Mutsuzluktan nasıl kurtulurum?

Merhabalar çok canım sıkkın. İstediğim hiçbir şeye sahip değilim. Mutsuzum ne yaparsam yapayım geçmiyor. Üstelik beynime yeni bilgiler de girmiyor. Çalıştığım dersten bir şey anlamıyorum. İyi kötü iki yıllık bir bölüm yazdım onu okuyorum. Ama aslında hayalimdeki bölüm tabiki de bu değildi. Ama kendime güvenim olmadığı için ve anlayamadığım için mezuna da kalmadım. Çünkü farklı bir puan alamayacağımı biliyorum. Hiçbir işe yaramıyorum. Özel bi yeteneğim de yok. Yaşamam boşuna gibi ama Allah'a inancım olduğu için yaşıyorum. İstediğim kişiyle arkadaş değilim , istediğim kişiyle sevgili değilim, istediğim üniversite de okumuyorum falan.. Kendimi sevmiyorum. Tek yaptığım odamda oturup eski günleri hatırlayıp, eski dizileri izleyip eski şarkıları dinlemek. Çünkü o zamanlarda mutlu olduğumu hissediyordum. sorunum ne çözemedim. Dört psikiyatristim de tanıları koydular kimi depresyon diyor , kimi anksiyete bozuklukları, kimi sosyal fobiye bağlı depresyon. Benim toplumda konuşamama gibi sorunlarım var. Utangacım falan ondan mı diye düşünüyorum. Ama ilaç verdiler geçmedi. Ben de doktora gitmeyi bıraktım. Uzman olmayan ama bana yardım etmek isteyen birçok kişi oldu. Tavsiyelerini de denedim. Ama olmadı ne yapacağımı bilmiyorum..
Mutsuzluktan nasıl kurtulurum?