https://youtu.be/P063daB4wGI Kalmak için bir sebep bulamadığında İkilemde kalma sakın! her şey ortada her şey şeffaf... Aç gözlerini, görmek için bak! Gördüklerin gerçek olanlar, yanıldığını sanma... Zor gelecek biliyorum ama, uyan! Gerçekler ile birlikte düşme, korkma da sakın! Gerçi düşsen de korksan da alışkınsın sen yola çıkarsın. Bu olumsuzlukları kendi içinde yaşar, kuyruğu da dik tutarsın. Sonra biraz da zaman... Sonra da yeni başlangıçlara...
Gitme vakti geldiğini kör ve sağır olmayan herkes anlar. Herkesin tepkisi farklı olur. Bu vakit geldiğin de senin sergilediğin tutum nasıl olur?
Gitme vaktin geldiğinde sergilediğin tutum nasıl olur?
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Gitmek en sevmediğim eylemdir. Ama mecburiyet ve zaruriyet doğduğunda da gitmek gerek. Önce toplarlarım kendimi içsel muhasebemi yaparım. Sonuçları nedenleri tartışırım kendimle Yargılarım kendimi böyleyken nasıl hissettim? Giderken nasıl hissedeceğim? Gittikten sonra nasıl hissedeceğim? Hazırlarım ruhumu aklımı ve kalbimi. Gerisi en zor olanı.. Açıklamak. Anlatırım derdimi kendimi ve niyetimi. Böyle olması gerektiğini sebepleriyle birlikte açıklarım. Gitme vaktim geldiğinde bazen kalbimi ikna etmiş olurum ve bazen de olmam. Olmadığım zamanlar çok daha zor olur. Ağlarım durduramam. Iyi dilekler sunarım ve aklımda genellikle iyi anılarla giderim. Giderken elimde tuttuğum bavulda sadece iyilikler olur. Çünkü zaten kötülüklerden dolayı gidiyorumdur. Götürmem onları yanımda. Gerçek bir gidiş böyle olmalı kinsiz ve nefretsiz. Bunları bırakırsan daha gerçek gidersin. Ama bunlardan aldiysan yanına çıra misali tekrar alevlendirir bavuldaki iyi anıları gerçek bir gidiş olamaz o gidiş. Dönüşü olanlardan olur öyle olmamalı. Dinlenmek gerekir karmakarışık olmak değil.
Sessizce giderim, kırmadan, dökmeden sadece giderim ve o saatten sonra da tek kelime etmeyi lüzumsuz görürüm. Benim sesim dışımda değil, içimde çıkar, kendim duyarım çığlıklarımı. Dışım ne kadar sessizse, içim bir o kadar fırtınalıdır ve yine kendim dindiririm o fırtınayı.
Bana kattıklarıyla bende içimde yaşamaya bir süre devam eder, sonra kişiliğim olur ve unutulur. Giderken ona teşekkür eder. emin bir şekilde giderim çünkü kararsız ve duygusal tavırlar asla kimseyi geri getirmez boş yere çırpınmaya gerek yok bence.
Çok fena gidiyorum. Böyle bit kelimeyle bitiriyorum şok geçiriyorlar yeter ki o kadar soğumuş olayım. Hiç bir şey yaşanmamış gibi silerim arkama da hiç bakmadım şimdiye kadar. Sessiz sakin ama gümbür gümbür
Eğer ecel ise gitme vakti gelmiştir bu dünyadan azrail gelmiştir. Eğer birinden gitme vakti geldiyse kendi gitmiştir eserinden. Eğer kendinden bile gitme vakti geldi ise aklına mukayyeti yitirmişsin demektir zamandan.
Sessiz sedasız çıktım ben kapıdan, gitmem gerektiğini anladığımda... 17 yılın sonunda, aldatılmış olarak, tahriklere kapılıp arıza çıkartmamak ve haklılığımı kaybetmemek için...
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
Sakince durumu izah ederim. Neden gitmek istediğimi, kendi hatalarımı biliyorum ve onunda kendince varsa sözlerini dinlerim. Düşmanım veya dostum olmaz, sadece herkes dediğim ekibe dahil olur.