Psikoloji bozan soru detaylarıma bayılıyorsunuz dimi?

Selam bu arada yine ben. Yok be tanrısalım hala baksanıza şu endama, şu asalete, şu şu muazzamlığa ve tarif edilemez kusursuzluğuma. Hayatı adeta arkadaşınızın hamburgerinden aldığınız ısırık alır gibi yaşıyorum. Geriye arkadaşınızın yarısı gitmiş hamburgeriyle, gözyaşları ile ıslanmış yüzü kalıyor ya o da işte hayattan ısırık aldıktan sonra size bıraktığım kısım. Tabi sadece gözyaşları ile depresyona girişinizi izlemek keyif vermiyor, üstüne bir de yan masadaki elemanın pipetle içeceğinin sonunu çekmeye çalışması gibi ses çıkartarak sinir etmem de lazım. Öyle bir durumda tabi biri laf ederse de küçük kız çığlığı atıp kaçtığıma bakmayın, dönüşlerim hep mükemmel olmuştur. Dönüş derken ailenizden gizlice kaçırdığınız arabayla viraja el freni ile girmeniz ile aynı dönüşten bahsetmiyorum. Sizinkinin sonunda tekerleklerin canını okuduğunuz için bahçe hortumu, kemer, terlik, ingiliz anahtarı veya artık mezhebine göre ailenizin şiddet eğilimi ne taraftaysa ellerine geçen ilk şeyle size dalmaları gibi bir sonuç var. Benim dönüşlerim daha muazzam. Ya daha çok sigara içmeliyim ya da daha az nefes almalıyım karar veremedim.