Hemen selam selam samimiyet kurulmaz tabi, veya gidip de "tanışabilir miyiz?" Denmez öncelikle bir gözden geçirmek lazım çünkü devir kötü, menfaatçi insan çok ama yine de yeniliğe açığım, yeni yerler, yeni insanlar yeni fikirler. Çizgiyi asmadigi sürece kimse beni rahatsız etmez.
Ben üşeniyorum ya. Sıkılıyorum. 0dam yeni biriyle tanış, huyunu suyunu öğren, davranışlarını öğren, yalanlarını dinle, dertlerini dinle, hayat amacı, fikri, kişiliği, cart, curt... Yazarken sıkıldım. Ama buna rağmen hayatımda yeni birilerini ister miyim? Evet maalesef. Ama uğraştırmasın. 😅
Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı.
"Yeni biriyle tanışmaktan, o kişiye güvenmekten, o insana hayatımı özetlemekten, o insanın, özetin içindekı kırılgan noktalardan beni vurmasından, güven duygumun körelmesinden ve bu kısır döngüden o kadar çok yoruldum ki, artık yeni bir insanla tanışmaya tenezzül bile etmiyorum.
Bende gözlemlerim ilk başta... Baktım üstten bakıyorlar hayatta yanaşmam.. Ön yargılarıma güvenirim. Bir insana içim ısınmadıysa onda vardır bir şeyler...
Aksi takdirde yeni insanlar ile tanışmaya elbette açık biriyimdir..
Her insan ile bu sıcaklık olmuyor zaten. biriyle tanışmaya açık biriyim. bana karşı soğuk ve biraz isteksiz olduğunu fark ettiğim de sohbeti pek de uzatmaya gerek yok.
herkes ile dediğin gibi tanışılmaz. ama tanışmak isteyen biri olursa ya da tanışmak istersem ilk sohbette kişinin nasıl biri olduğunu kolayca anlayabiliyorum. Yani kötü biri de olsa bana pek de zararı olamaz. Benim de pek kimseye bir yanlışım olmaz :)
Hayır asla istemiyorum yani tanışmak isteyenlere de teşekkür ediyorum ama artık hayatımda galiba insan istemiyorum Hayvan olabilir ama insanlara artık yer yok çünkü insanlar kötü yoruyorlar bir şekilde sürekli kötülükleri dokunuyor
Yerine ve durumuna göre değişir genel olarak tanışmak isteyenleri kırmam fakat bu herkesle iyi olacağım anlamına gelmez. İnsanları tanıdıkça hayvanları daha çok sevmeye başladım.
Ben tanışırım ki sosyal aktivitelerinde bu gayet olann bir durum. Ancak direk yürümelerimde beceriksizlik o noktada kızı tanımadan yürüyebilen lerden değilim.