Evde sürekli annemle iken kavga çıkmasın diye diken üstündeyim yurda ciksaydim insanlarla anlasamazdim ve imkanlarını da beğenmiyorum kafa dengimi de bulamıyorum şu an yurda da gondermediler zaten ailem
Hiçbir seyime destek de olmuyorlar
Arkadaşlar çok fazla sıkıntım var bulunduğum ile dayanacak gücüm kalmadı
Sosyal hayatim iliskilerim sıkıntılı
Bir sürü piskolojik rahatsızlığım takintim oluştu okudugum bolume ve o bölüme uygun olan kişisel ozelliklerime taktim sürekli kendimi degerlendiriyorum elestiriyirum düşünüyorum yaziyorum
Yalnizim çok kopugum insanlardan kafayı yiyecem
Evde annem sürekli bana takik sinileri bozuk kavga çıkıyor babam pasif naif kalıyor
Ben canım kanacak birisi de değilim burada yazacaganiz seylere :DAma arkadasim vardi birkaç iyi başka ilde, gitmek zorunda kaldığım için hep onlari ozleyerek onlari hayal ederek bagimli şekilde hayat geçirmek istemedigim için onlardan da uzaklastirdim kendimden insanları beğenmemeye başladım kisaca ne istedigimi hayattan sorunum ne bilmiyorum Bulundugum il küçücük içinde oldugumu düşünmek bile kafayi yedirtiyor bana okuyorumda ama hayat düzenim sinirlerimi bozuyo Evden kacicam uzaklasicam çünkü bana kimse destek olmuyo kaç kere de konuştum sadece elestirdiler hiç yardim etmediler Allah'a da inaniyorum ama oturup dua ile geçecek durumlar değil bunlar Kaçsam nereye gideyim ne yapayim fikir verin
Hiçbir seyime destek de olmuyorlar
Arkadaşlar çok fazla sıkıntım var bulunduğum ile dayanacak gücüm kalmadı
Sosyal hayatim iliskilerim sıkıntılı
Bir sürü piskolojik rahatsızlığım takintim oluştu okudugum bolume ve o bölüme uygun olan kişisel ozelliklerime taktim sürekli kendimi degerlendiriyorum elestiriyirum düşünüyorum yaziyorum
Yalnizim çok kopugum insanlardan kafayı yiyecem
Evde annem sürekli bana takik sinileri bozuk kavga çıkıyor babam pasif naif kalıyor
Ben canım kanacak birisi de değilim burada yazacaganiz seylere :DAma arkadasim vardi birkaç iyi başka ilde, gitmek zorunda kaldığım için hep onlari ozleyerek onlari hayal ederek bagimli şekilde hayat geçirmek istemedigim için onlardan da uzaklastirdim kendimden insanları beğenmemeye başladım kisaca ne istedigimi hayattan sorunum ne bilmiyorum Bulundugum il küçücük içinde oldugumu düşünmek bile kafayi yedirtiyor bana okuyorumda ama hayat düzenim sinirlerimi bozuyo Evden kacicam uzaklasicam çünkü bana kimse destek olmuyo kaç kere de konuştum sadece elestirdiler hiç yardim etmediler Allah'a da inaniyorum ama oturup dua ile geçecek durumlar değil bunlar Kaçsam nereye gideyim ne yapayim fikir verin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evden kaçmak yerine evde geçirdiğin vakti azaltmak en mantıklı ve doğru adım olacaktır. Bana güven...
Çok geç gerçekten evde kalmayı seçtim ve bu durumda intihar etmek daha güzel gözüküyor
Ya da başka bir ilde kalabilecek bir yer bulup tekrardan sınava hazirlanirim yksye
Kaç yaşındasın?
21 yasindayim
Öncelikle şunu aklına sok canım. Kimseye güvenemezsin, kimse seni uzun süre idare etmez, ederim diyende yalan söyler farklı niyetleri vardır. Hayatın kirli seçimleri ve insanları her köşede senin gibi düşünen insanları pusuya yatmış bekliyor. Çektiğin, hissettiğin zorluk neladar yüksekse azminin sonunda elde edeceğin başarı çok daha yüksektir. O zorluklar seni kamçılamalı ve hırs yapıp hedef seçip ilerlemelisin.
Haklısın... Hedef seçip ilerleyemiyorum bir beklentim isteğim de yok hayatla ilgili hiç bilgim de yok zaten fikir ver
Okuyorum şu an hemşirelik ama daha iyi yüksek bir bölüm isterdim sosyal bilgilerde orada da işe başladığımda neler bekliyor beni korkuyorumm
Daha iyi bir bölüm ama o bölüm ne buna bile karar vermiş değilsin. Bizim sokuk bir eğitim anlayışımız var insanlarca. Eğitim demek para demek. Eğitim gözümüzde sadece para, zenginlik için okunur mantığı... En büyük kazığı ailelerimiz atıyor bu düşünce ile bize. Sana tavsiyem paralı bölüm mantığını terket. Sevdiğin ve kendini zevk alarak geliştireceğin bir bölüm düşün. Başarı=Para
Hukuk piskoloji sosyoloji gibi sosyal bilgiler alanından ya da dilden bir alan belirlemez olurmuyum seçeneklerim var tabiki , dogrusun yaklaşık iki yıldır düşünüyorum işin içinden iyce çıkamaz hale geldim düşünmekten ve çevremin olmamasından piskolojim de bozuldu
Artı ve eksileri iyice araştırıp hedefini koymalısın. Her işin zprluğu var ve bu zorlukları en baştan bilip göze alabilip tercih yapmalısın. Eğer hemşireliği yarıladıysan bitirip sonrasında bu yola girmen en mantıklısı bence.
Doğru tamam iyce dusunucem teşekkür ederim cevaplarin için
Rica ederim. Takılırsan yazabilirsin bana
Olur
Akp * inadına Suriyelilere destek verşyor
Benimde öyle ilk maaşım öyle gidicem zannedersem artık başka şehir yeni sayfa diye
Bolumumu de istemiyorum
Bilemiyorum bulunduğun yer keyif vermiyorsa ne yaparsan yap olumsuz
Hiçbir şey duzelmiyo naparsam olumsuz lanet olsun
Ya valla alıştım ben mutlu bisey beklemiyorum ama bu kadar da sıkıntıyı hak edecek ne yaptım çözemiyorum.
Gücüm kalmadı ya artık benim yıllardır neler yaşadım üzülmekten ölecek hale geldim kalbim sıkışıyoo
Anlayabiliyorum aynı durumdayım ama sabır etmem lazım gidene kadar elimden gelmiyor bisey. Konuşmak iyi gelirse ekle anlatayım biraz
Evden kaçma şansın yok boşa hayal kurma evlen kurtul.
Kacarsan basına gelecek de belli gidecek yerin olmadan
Ben çok kaçtım hep geri döndüm. Onun bi sonucu yok maalesef...
Kalıcı olarak değil de böyle geçici bir süre için hem hayatımı duzenleyim hemde kafam dağılsın hem de sınav yks çalışayım böyle biraz huzur bulmak istiyorum
Sende hem ayranim dökülmesin hem...
Üniversite okuyor musun?
Evet ama çok kötü bı üniveriste ve ilde hemşirelik okuyorum
Bak ne olursa olsun hemşirelik güzel bir bölüm ve üniversite sana ailenden uzaklaşma fırsatı verir
Ailemle aynı evde kalıyorum yurtta bile kalmıyorum :/
Aynı şehir mi off :((
Ya aklımı kaçırcam ya evden başka bi yere gitcem ya da intihar etcem artık iyi değilim konuşmakla da duzelmiyo çok denedim vakit kaybı sadece
Hayır intiharı unut başka yol bulalım
Ne gibi
Her zaman bi alternatif vardır
Bölüme devam edip mezun olmam veya bu sene dondurmam ailem izin vermezse bu durumda gitmem gerekicek ya da evde gizli gizli sınava hazırlanacam
Kaçıncı sınıfsın üniversitede
3
2 sene daha sabretsen atanıp kurtulursun kendi hayatını kurarsın
Ne kurcamki hayat hiçbişey beklemiyo beni
Hayır saçmalama çok güzel mesleğin var sadece biraz sabra ihtiyacın var istediğin zaman destek olmak isterim
Bu tarafa gel
Bana gel
Mikerler gece gündüz