Kafayı yiycem artık evden kaçicam yeter ya?

Arkadaşlar ailemle aram çok kötü çok üstüme geliyorlar öncelikle lisede derslerim iyiydi sınıfi geçiyordum fakat ailemin zoruyla başka bir okula nakil verdim ben gitmek istemedim ama zorla nakil verdirdiler bana sonra başka okula geçince bütün düzenim derslerim alt üst oldu alışamadım dışlandımm herkes tarafından baskı gördüm okula gitmek istemedimm psikolojim çok fena bozuldu okulu seven ve gitmek isteyen biriydimm derslerimde iyiydi fakat derslerim falan çok kötü olmaya başladı ve sinifta kaldım sonra açığa geçtimm şimdide git çalış para getir diye zorluyorlar birkaç defa işe girdim yapamadımm gitmek istemiyorum dedim çıktım sınıfta kaldınn üniversite falan yok gitmiyceksin dediler sürekli heryerden iş arıyolar geçen iş buldular markette dün gittim fakat ilk günden ordaki kişiler söyledi tecrüben yok buraya uygun değilsin tecrübeli değilsin falan diye gelme dediler şimdide ailem inanmıyor bana sen kendin çıktın kesin dediler adamla konuşup geri aldiricam seni essek gibi gidiceksin falan dediler çok üstüme geliyorlar beni sevmiyorlar konuştuğun kimse yokk mu gelsin istesinlerrr evlen git başımızdan diyorlar beni hiç anlamıyolar psikolojim berbat durumda böyle olmamın sebebi ailem bütün suçlusu ailem nefret ediyorum ailemden bu evde yerim yok gibi hissediyorum napicam bilmiyorum 😔
Kafayı yiycem artık evden kaçicam yeter ya?